- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Insallah bebisin seni secmistirBenimde dunden beri bel agrım var karnım şiş ve gergin bagırsaklarım hareketli eğer çıkarsa net olarak belirtiler bayagı yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebisin seni secmistirBenimde dunden beri bel agrım var karnım şiş ve gergin bagırsaklarım hareketli eğer çıkarsa net olarak belirtiler bayagı yaşıyorum
İnşallah canım sagolasın seninde inşallahInsallah bebisin seni secmistir
İşinize rast gele diyeyim o zaman canımfnd_50 canım bizim mesai yeni başladı uzun ince bir yoldayız.... 24kasım bat
Bat ne zaman canimAdet öncesi tuvaletteyken gelen beyaz kıvamlı akıntım geliyor yine birkaç gündür. Yine mi olmadı yine mi adet gelecek acaba
Sen ne durumdasın canımCnm senin beta yarin demi benmki yarin adet olacakmisimgibi agrilarim sancilarim var ilik ilik akintin da oluyor bk.yarin ya adet ya bebek ama yerlesmeye dair hicbirsey yok sen en azindan kahverengi pembesi lekelerin gelmis bir umur bende o da yok sadece sancim yarin hebarder et bu arada kan vermeyi nezmn dusunuyorsun
Olsun aman napacan sen de kan verir gibi ver öyle ilişkiye böyle tepkipozitifbiri bizimki pc başından kalkarsa.... bizim maclar tek kale uykumun ortasında dürtüyor beni
Benımde beyaz kıvamlı akıntım olduAdet öncesi tuvaletteyken gelen beyaz kıvamlı akıntım geliyor yine birkaç gündür. Yine mi olmadı yine mi adet gelecek acaba
İşte ben ümitlenmiyorum canım :) o akıntıdan sonra hep adet oluyorum muhtemelen yine adet olacağım diyorumBebişim bende de adetten önce öyle geldi umitlenmistim ama adet geldi malesef, iki güne netleşecek senin durumun sık dişini inşallah vardır bebiş hayırlısı Allah'tan fnd_50
Peki her adetten önce de o akıntın oluyor muyduBenımde beyaz kıvamlı akıntım oldu
13-14 Kasım canımBat ne zaman canim
Çok oncelerı hatırlamıyorum ama ılk ayda olmadı kuzumPeki her adetten önce de o akıntın oluyor muydu
Yaaaa anlamadım desem ben adet olmadan önce o beyaz kıvamlı akıntım gelir şimdi yine geliyor acaba yine mi adet olacağım diyorum senin bu ay geldi mi beyaz akıntınÇok oncelerı hatırlamıyorum ama ılk ayda olmadı kuzum
Yarin olamam lazim normalde ama suanda adet olacakmisim gibi sancilarim oluyorSen ne durumdasın canım
İnşallah canım gelmez adetin.Yarin olamam lazim normalde ama suanda adet olacakmisim gibi sancilarim oluyor
Bir sene normal diyorlar ya o yüzden merak ettim ama hiç adet olmuyorsan mecbur gitmen lazım çocuk düşünmeseydin de gitmen gerekiyor böyle bir durumda sağlıklı değil senin için canım. İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder doğru zamanı gelince oluyor canım inan Allahım sabır versin inşallah o zamana kadarBeş aydır istiyoruz canım. Ne adetim geliyor ne hamileyim. Allah büyük canım Allah isteyen herkese versin Amin