KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnşallah canım çok sağol iki gündür günlük iki defa lekelenmem oldu. İlk defa böyle oldu. Daha önce düşük yaptım ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşim sevinçten ağlamıştı onun için çok istiyorum.

Ayni benmde gosguslerim baya bi sis ilactan sanmiyorum cunku bnmkilerde kabarcik kabarcik insllh bebkten bunalrin hepsi hakimizda hayirli

Canım adetim düzenli bu ay vücudum benimle dalga geçiyor .iki gün önce test yaptım negatif dün lekelemem başladı ama adetim daha gelmedi anlamadım acaba üstüne görme filan mı. Bu ay için dedim ne adetim geliyor ne testim pozitif

Bence seninki bebek yerlesmesi bi kan testi ver derim yarin

Yaaaa anlamadım desem ben adet olmadan önce o beyaz kıvamlı akıntım gelir şimdi yine geliyor acaba yine mi adet olacağım diyorum senin bu ay geldi mi beyaz akıntın
Iste hamılelık düşünmeden önce dıkkat etmıyordum hıc bılmıyorum gecen ay takıp ettım kuru ıdım yumurtlama zamanı oldu sadece , bu ay krem gıbı ıdı ıkı gün yoğun geldı kuzum

İnşallah olur canım en kısa zamanda belki yerleşme kanasıdır inşallah da öyledir iyi düşün iyi olsun canım moralini hep yüzksek tutmaya çalış

Ha anladım canım yanlış anlamışım o zaman adet görüyorsan çok iyinadet görmeme iyi değil o yüzden yanlış anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…