- 26 Aralık 2015
- 11.834
- 19.114
- 298
- 34
Valla ya çok heyecanlıAhahah sabah bellı olur askısı böyle beklemek heyecan verıcı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya çok heyecanlıAhahah sabah bellı olur askısı böyle beklemek heyecan verıcı
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah
Yok yok bunun farkındayım zaten biliyorum ama demek istediğim gün içi ateşim hiç bu kadar bile olmamıştı merakımdan bakıyorum arada gün içineGün içindeki ateşe dikkat etme kuzum ve ayrıca benim en az 0.5 derece yüksek çıkar. Sabah daha daha düşük çıkma ihtimali var canını sıkmak istemem ama
Bi atsana testleri canımDayanamadim yaptim üstelik su kahve çay filan da içmiştim baya olsaydi muhakkak bi koyulasma olurdu demekki diğer iki test aynı markay di silik çıkartıyor
Kızz bısey kalmadı ya ınsallah tutmuştur amın amın amın 4-5 güne en geç bellı olur test yapmamakta ısrarcı olacakmısınValla ya çok heyecanlı
Kızz bısey kalmadı ya ınsallah tutmuştur amın amın amın 4-5 güne en geç bellı olur test yapmamakta ısrarcı olacakmısınValla ya çok heyecanlı
Buraya attiktan sonra hepsini sildim hayalim hep öğrenirsem eşime sürpriz yapmak görmesin duymasın diye baya uğraş veriyorumBi atsana testleri canım
Bu yolda beraberiz kanka yarın döngümün 7. Günü hadi hayırlısı bakalım ufaktan çalışmalara başlarızfnd_50 canım bizim mesai yeni başladı uzun ince bir yoldayız.... 24kasım bat
Ohhh sabahlar olmasın.... Yansın geceler....Bu yolda beraberiz kanka yarın döngümün 7. Günü hadi hayırlısı bakalım ufaktan çalışmalara başlarız
Ayın kacında yumurtlama catlamanın uzerınden kaç gün gectıKizlar yumurtlamada dahil bugun 7. Gun oldu bugun surekli sulu akintim oluyor
1 i catlamayi gordum yaparsamda persembe ya da cuma test yapmsyi dusunuyorum yarin doktorum progestron hormonuma bakicak ondanda belli olur mu acaba y ?Ayın kacında yumurtlama catlamanın uzerınden kaç gün gectı
Valla benimde tam catlamnın uzerınden 6 gün geçince şu gıbı akıntım oldu bugün 9. Gün gölgeli gördüm testte belirti olabilir bence1 i catlamayi gordum yaparsamda persembe ya da cuma test yapmsyi dusunuyorum yarin doktorum progestron hormonuma bakicak ondanda belli olur mu acaba y ?
Ilk gebeligimdede boyleydi cok fazla sulu akintim vardi birde ekstradan bel agrim oluyor cok ayakta durunca falan.Valla benimde tam catlamnın uzerınden 6 gün geçince şu gıbı akıntım oldu bugün 9. Gün gölgeli gördüm testte belirti olabilir bence
Ilk gebeligimdede boyleydi cok fazla sulu akintim vardi birde ekstradan bel agrim oluyor cok ayakta durunca falan.