- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 18
- 41
Hahahah bi de ben özel hastanede çalışıyorum düşün ayaklarım kan almaya doğru gidiyorBir benmiyim böyle sabirsz bekleyen gün sayan diyordum ama değilmişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah bi de ben özel hastanede çalışıyorum düşün ayaklarım kan almaya doğru gidiyorBir benmiyim böyle sabirsz bekleyen gün sayan diyordum ama değilmişim
Bende hastanede olsam herhalde hergun al bakalm bi şırınga der dururumHahahah bi de ben özel hastanede çalışıyorum düşün ayaklarım kan almaya doğru gidiyor
Çok bulanık çekmişsin canım birşeyli belli olmuyor ve daha varmış zaten çok erken dahaKızlar daha bata 6 gün var ama bende bir test patlattım yok gıbı ama valla sızın gözler şahin belki bir umut vardır filtre fln
Uğraşırken bile aklmda yok yumurtlama yok catlama yok 10 gün oldu yok 15 derken gün sayarken buluyorum kendimiHepimiz aynıyız valla ugraş bulmaya calışıyorum ama aklım hep orda
Var canımSanki bir gölge var gibimi ben görmek istedıgım içinmi öyle görüyorum beklıycez bakalım
Hayırlı olsun canım bence gayet belli var sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar dun bende test yaptım ama misafir geldi unuttum bi cizgi gördüm tabiki ama ilk dakikalar bakmadığım için pek ihtimal vermiyorum su damlatinca kuruma cigisi genelde gider su damlattim gitmedi ama yinede şüpheli bir test yarinda pazar pazartesiye tekrarlıycam artık direk flassiz normal halini aticam
Hayır valla şaka yapmadım durmadan yap artık serbest sanafnd_50 ıkı saatte bı test yap serbest derken şaka yapmıyordun dimi
Ay inşallah bu sefer olur gerçekten her ay tek çizgiden çok sıkıldım inşallah olur hepimiz bu ay mutlu ayrılırız bu guruptanVar canım
Burada var gibi canım inşallah vardırSanki bir gölge var gibimi ben görmek istedıgım içinmi öyle görüyorum beklıycez bakalım
Kız o kadar testi nerden aldın valla iki saate bir yapacak kadarfnd_50 ıkı saatte bı test yap serbest derken şaka yapmıyordun dimi
Bundan öncekinde öyle yaptım iyi olmadı yaa, her gün kan veriyordum, beta arttı ama kap atışını hiç duymadık 11 haftalıktı sata göre ama 8. Haftada kaldı... Kürtaj oldum. Bu sefer eğer olursa hamilelik kalender olucam, gepgeniş YapabilirsemBende hastanede olsam herhalde hergun al bakalm bi şırınga der dururum
İnşallah sabah ben en iyisi ilk idrarla tekrarlayım bu ilk degıldiBurada var gibi canım inşallah vardır
Bende her ay bu sefer akışa birakicam yumurtlama testide yapmicam günde saymicam diyorm ama pek öyle olmuyor geçen ay catlatma ignesi yaptı doktor gün saydm 3 gün oldu 5 gün oldu ondada kist olmuş hayırlısı artkBundan öncekinde öyle yaptım iyi olmadı yaa, her gün kan veriyordum, beta arttı ama kap atışını hiç duymadık 11 haftalıktı sata göre ama 8. Haftada kaldı... Kürtaj oldum. Bu sefer eğer olursa hamilelik kalender olucam, gepgeniş Yapabilirsem
Aynen daha net çıkar canım ve bir iki saatte bile fark ediyor yarın daha net olur inşallah vardırİnşallah sabah ben en iyisi ilk idrarla tekrarlayım bu ilk degıldi
İnşallah vardır gerçekten darısı sana inşallah gurupta ki tüm güzel anne adaylarınaAynen daha net çıkar canım ve bir iki saatte bile fark ediyor yarın daha net olur inşallah vardır
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah vardır gerçekten darısı sana inşallah gurupta ki tüm güzel anne adaylarına