• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

fnd_50 fnd_50 ıkı saatte bı test yap serbest derken şaka yapmıyordun dimi 😂

Eklentiler

• AB09FFD4-A807-414A-848B-A86BC1BBD524.jpeg
    AB09FFD4-A807-414A-848B-A86BC1BBD524.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dun bende test yaptım ama misafir geldi unuttum bi cizgi gördüm tabiki ama ilk dakikalar bakmadığım için pek ihtimal vermiyorum su damlatinca kuruma cigisi genelde gider su damlattim gitmedi ama yinede şüpheli bir test yarinda pazar pazartesiye tekrarlıycam artık direk flassiz normal halini aticam
Hayırlı olsun canım bence gayet belli var sağlıkla ilerlesin inşallah 😍❤️

Bende hastanede olsam herhalde hergun al bakalm bi şırınga der dururum 😅
Bundan öncekinde öyle yaptım iyi olmadı yaa, her gün kan veriyordum, beta arttı ama kap atışını hiç duymadık 😓 11 haftalıktı sata göre ama 8. Haftada kaldı... Kürtaj oldum. Bu sefer eğer olursa hamilelik kalender olucam, gepgeniş🙄 Yapabilirsem 🙈

Valla o kadar heyecenlı oluyorki testın resmini kaç kere çektim filteleyıp duruyorum Çıplak gözle de yerı belli oluyor inşallah yanılmaz ebru ceylanın testleri bunlar kullananlar memnun bakalım dogrumu

Bundan öncekinde öyle yaptım iyi olmadı yaa, her gün kan veriyordum, beta arttı ama kap atışını hiç duymadık 😓 11 haftalıktı sata göre ama 8. Haftada kaldı... Kürtaj oldum. Bu sefer eğer olursa hamilelik kalender olucam, gepgeniş🙄 Yapabilirsem 🙈
Bende her ay bu sefer akışa birakicam yumurtlama testide yapmicam günde saymicam diyorm ama pek öyle olmuyor 😅 geçen ay catlatma ignesi yaptı doktor gün saydm 3 gün oldu 5 gün oldu ondada kist olmuş 🤦‍♀️ hayırlısı artk

Kızlar size dediydim ya bu haftayı değerlendiremedik diye size bir sorum olucaktık umudumu kaybetmek istemiyorum yinede. Ayın 30unda jelimsi akıntım oldu ve 31inede oldu ve 29unda ve 31ine ilişki oldu sonrasında olmadı sizce bir umut var mıdır? o jelimsi akıntı olunca ilişkiye girmek mi önemli sonrasında mı girmek önemli?

Back