O gün ve ertesi günü hatta belirtilern olduğunu günün öncesi bile olabilr çünkü spermler 72 saate kadr ysayabiliyor diyor doktorlarO günü mü değerlendirmek önemli ondan sonraki günleri mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gün ve ertesi günü hatta belirtilern olduğunu günün öncesi bile olabilr çünkü spermler 72 saate kadr ysayabiliyor diyor doktorlarO günü mü değerlendirmek önemli ondan sonraki günleri mi?
Çok sağol canim bu dediklerin biraz umut verdi banaSana acık yazayım bu işte çekinmece yok ben tam o akıntıyı ilişki sırasında gördüm acıkcası o gün pikti test birde ertesi gunu yanı catlamayı degerlendırdım başkada yok
İnşallah ama test yapalım 1 saat oldu bıraz daha belirgin yerı sanki yarın bir daha yapacagım inşallah olmuştur bu sefer
Ben görüyorum canım yaa var yarın ilk idrarla daha belirgin çıkar inşallah efektsiz bile gözüküyorBaksana filtresiz belli oluyor muCey1an
İnşallah gerçekten yarın çıkar 8. Gün ogrenmiş olurum eğer gerçekten varsaBen görüyorum canım yaa var yarın ilk idrarla daha belirgin çıkar inşallah efektsiz bile gözüküyor![]()
Ben adetimin bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk o akıntının bir gün öncesi ve birgün sonrası ilişki oldu kasık ağrılarım başlamıştı akıntıdan önce o akıntı bende iki gün oldu bide bende ilk gün bir sefer ikinci gün iki seferdi sanırım, o günde oldu ilişki ondan sonra olmadı eşimli küsmüştükO gün ve ertesi günü hatta belirtilern olduğunu günün öncesi bile olabilr çünkü spermler 72 saate kadr ysayabiliyor diyor doktorlar
Bende çok net görüyorumBaksana filtresiz belli oluyor muCey1an
Aaa erkenmiş daha gerçi 7-10gün sonra diyorlar ne güzel canım çok sevindim senin adınaİnşallah gerçekten yarın çıkar 8. Gün ogrenmiş olurum eğer gerçekten varsa
Yok gibi ama belli olmaz canım bi arkadaşıminda regli günü çıkmamıştı geçtikten 2 gün sonra çıktı regli gelmediyse umut vardırEki Görüntüle 3156879 dünkü test bu simdi çektim canım ama sanırım yok
E olmuş zaten tamam bekleyip göreceksin artk hayırlısı inşallahBen adetimin bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk o akıntının bir gün öncesi ve birgün sonrası ilişki oldu kasık ağrılarım başlamıştı akıntıdan önce o akıntı bende iki gün oldu bide bende ilk gün bir sefer ikinci gün iki seferdi sanırım, o günde oldu ilişki ondan sonra olmadı eşimli küsmüştük![]()
Evet canım bende daha net görmeye başladım inşallah yalancı pozitif degıldır darısı sızlere inşallahBende çok net görüyorumİnşAllah bizlerde görebiliriz ikinci çizgiyi hayırlısıyla
Evet çok erken belkı başka test göstermez ama bu ebru ceylanın övduklerı kadar varAaa erkenmiş daha gerçi 7-10gün sonra diyorlar ne güzel canım çok sevindim senin adına![]()
Nasıl belirtiler yaşıyorsun acaba? Benim bat 17si daha çok varEvet canım bende daha net görmeye başladım inşallah yalancı pozitif degıldır darısı sızlere inşallah
Şuan çok bir belirtin yok ama iki gün önce yanı çatlama dan 6 gün sonra şu gıbı akıntım oldu spor yapmıştım kasıgım çok agrısı azda kahverrngı kan gelmişti bıraktım sporu bu kadar göguslerde fln hıcbırsey yokNasıl belirtiler yaşıyorsun acaba? Benim bat 17si daha çok var
Peki belirtin ne cnmBenımde reglıke 2-3 gün var canım yaptığım testlerı gorebılırsın yarın ben tekrardan yapıcam![]()
Yok kuzum pazartesı kaset test evet erken gebelık degılCanım senin bat bugün mü ? Benim de bugün normal kaset test mi yaptın
Canım pek belli olmuyor göremedimEki Görüntüle 3156870 Bata 1 gun kala yaptığım test sizce var mi ? Bugün adet günüm daha olmadım
Benim 8 gün var 3 testim var direniyorum son güne kadarBırıkım bırıkmgecen aydan 4 tane kaldı bu ay ıcın 10 lu aldım bıde lh testinden ıkı tane hedıye
![]()
BEnim de kasığımın çok ağrıdığında ve akıntımın yoğun geldiği günün gecesi oldu ilişki yani (18. Gün. Ondan öncesinde 14-16. Günlerde de oldu. İnşallah yakalamışızdırTabi var eğer ovulasyonla takp etmedıysen o akıntı önemli hem benim kasıgım agrır yumurtlama zamanı hem o akıntı gelır yumurlamanın olduğunu gosterıyor bende
Ya aynen inşallah pozitifleri görürüz canım benim inşallah olur ben de bekliyorumAy inşallah bu sefer olur gerçekten her ay tek çizgiden çok sıkıldım inşallah olur hepimiz bu ay mutlu ayrılırız bu guruptan
Yaaa inşallah canım teşekkür ederim sonrasında ilişki olmadığı için üzüldüydüm ama umut oldunuz geri bana teşekkür ederimE olmuş zaten tamam bekleyip göreceksin artk hayırlısı inşallah![]()