• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

O gün ve ertesi günü hatta belirtilern olduğunu günün öncesi bile olabilr çünkü spermler 72 saate kadr ysayabiliyor diyor doktorlar
Ben adetimin bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk o akıntının bir gün öncesi ve birgün sonrası ilişki oldu kasık ağrılarım başlamıştı akıntıdan önce o akıntı bende iki gün oldu bide bende ilk gün bir sefer ikinci gün iki seferdi sanırım, o günde oldu ilişki ondan sonra olmadı eşimli küsmüştük 😂

Ben adetimin bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk o akıntının bir gün öncesi ve birgün sonrası ilişki oldu kasık ağrılarım başlamıştı akıntıdan önce o akıntı bende iki gün oldu bide bende ilk gün bir sefer ikinci gün iki seferdi sanırım, o günde oldu ilişki ondan sonra olmadı eşimli küsmüştük 😂
E olmuş zaten tamam bekleyip göreceksin artk hayırlısı inşallah 😊

Nasıl belirtiler yaşıyorsun acaba? Benim bat 17si daha çok var
Şuan çok bir belirtin yok ama iki gün önce yanı çatlama dan 6 gün sonra şu gıbı akıntım oldu spor yapmıştım kasıgım çok agrısı azda kahverrngı kan gelmişti bıraktım sporu bu kadar göguslerde fln hıcbırsey yok

Tabi var eğer ovulasyonla takp etmedıysen o akıntı önemli hem benim kasıgım agrır yumurtlama zamanı hem o akıntı gelır yumurlamanın olduğunu gosterıyor bende
BEnim de kasığımın çok ağrıdığında ve akıntımın yoğun geldiği günün gecesi oldu ilişki yani (18. Gün. Ondan öncesinde 14-16. Günlerde de oldu. İnşallah yakalamışızdır 😢

Back