- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 18
- 41
Tazecikk bebişfnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tazecikk bebişfnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Çok sevindim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin
Hadi gozun aydın adasimmm sağlıkla gelsinnn
Kızlar çok teşekkür ederimmm ınsallah hayırlısıyla sağlıkla büyür bebıs benımle bırlıkte Sırayla herkesten hamılelık haberı almak nasıp olsun inşallahhTazecikk bebiş
Değer söylenmedi mi kuzum yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah çok sevindim dua et arkandan biz de gelelim inşallahfnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Üzülme canım moralini yüksek tut bazen öyle dönemler olabiliyor biraz sakin kal ve kendini dinle. İnşallah her şey çok güzel olur senin içinGünaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide.
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır
Canım bazen ovulasyon ile hamile olduğunu anlayanlar var bırde ovulasyon yaparmısın varsa nasıl çıkacak meraktan sadece sana zahmetKızlar çok teşekkür ederimmm ınsallah hayırlısıyla sağlıkla büyür bebıs benımle bırlıkte Sırayla herkesten hamılelık haberı almak nasıp olsun inşallahh
Kuzum makınelerınde kı değer oranı farklı 0.11 çıktı dedı ama bızım makınenın Aralık degerlerı farklı hastane ıle kıyaslama dedı yenı sadece bu değerlerde pozıtıf dedı pzrtesı sağlık ocağında verırım, nette bı yerde 0-0.10 ml den yıkardı pozıtıftır dıyo bılemedımDeğer söylenmedi mi kuzum yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah çok sevindim dua et arkandan biz de gelelim inşallah
Yaparım kuzum kaldıysa etıketlerım senı en son yaptığımda bembeyaz tel cızgı çıkıyordu ovu 16.günde bıraktımCanım bazen ovulasyon ile hamile olduğunu anlayanlar var bırde ovulasyon yaparmısın varsa nasıl çıkacak meraktan sadece sana zahmet
Bende öyle olunca borakmıltım bazı başlıklarda okudum hamilelerinki t cızgısı çok koyu cıkıyormuş onu merak ettım doğrumu dıyeYaparım kuzum kaldıysa etıketlerım senı en son yaptığımda bembeyaz tel cızgı çıkıyordu ovu 16.günde bıraktım
Anladım kuzum had hayırla sağlıkla tutunsun inşallah bizim günle de bir geçseydiKuzum makınelerınde kı değer oranı farklı 0.11 çıktı dedı ama bızım makınenın Aralık degerlerı farklı hastane ıle kıyaslama dedı yenı sadece bu değerlerde pozıtıf dedı pzrtesı sağlık ocağında verırım, nette bı yerde 0-0.10 ml den yıkardı pozıtıftır dıyo bılemedım
Çok teşekkür ederim canım tmm inşallahÜzülme canım moralini yüksek tut bazen öyle dönemler olabiliyor biraz sakin kal ve kendini dinle. İnşallah her şey çok güzel olur senin için
Hahaha çok sağol canim güldürdün beni Allahta seni güldürsünPapatyamaviss canım hayırla gelsin kuzu
Cey1an takma kafana olur öyle şeyler su akar yolunu bulur, tartışmalar tadı tuzu... Ben günde 3 kere vazgeçiyorum bebek fikrinden ya çocuklara kızıyorum ya eşime ama sonra bakıyorum unutmuşum
fnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Hoş geldin canım umudumuzu kaybetmiyoruz, inşallah bu listedeki herkes Kasım'da gebe olur
Şimdi yaptım senin için, ovulasyon bu. Sağdaki de dünkü.Canım bazen ovulasyon ile hamile olduğunu anlayanlar var bırde ovulasyon yaparmısın varsa nasıl çıkacak meraktan sadece sana zahmet
kızçen derkeeen ay içine kız doğdu Demekki inşallah çoğul gebelik olur çok istiyorumRosebelle canım bence artık kendini yorma o kanlar sana lazım, aksi bir durum olmadıkça bence doktorunu bekle
Yat dinle veya iyiysen gez toz keyfini çıkar, kızçen buyudükçe seni nasıl yoracağı belli olmaz
Daha kan vermene gerek yok bebegım
Aynen doğru diyorsun canım sağol. Senide tekrar tebrik ederim sağlıkla büyüsün nşallah bebişin
Papatyamaviss ayy hayırlı olsun tekrardan canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah
Anladım kuzum had hayırla sağlıkla tutunsun inşallah bizim günle de bir geçseydi
Ya ınsallah sağlıkla gıder ben pazartesı yıne sağlık ocağına verırımYaaa yasasiiiinnn