Hayır valla şaka yapmadım durmadan yap artık serbest sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır valla şaka yapmadım durmadan yap artık serbest sana
Resim açısından sanırım pek belli olmuyorEki Görüntüle 3156870 Bata 1 gun kala yaptığım test sizce var mi ? Bugün adet günüm daha olmadım
Resim açısından sanırım pek belli olmuyor
Ahahah valla duramıyorumHayır valla şaka yapmadım durmadan yap artık serbest sana
Bırıkım bırıkm gecen aydan 4 tane kaldı bu ay ıcın 10 lu aldım bıde lh testinden ıkı tane hedıyeKız o kadar testi nerden aldın valla iki saate bir yapacak kadar
Jelimsi akıntı zamanı ilişki önemli bir gün sonrasıda olabılır ilişki benim yumurtlama pik cıktıgı gün o akıntıdan vardıKızlar size dediydim ya bu haftayı değerlendiremedik diye size bir sorum olucaktık umudumu kaybetmek istemiyorum yinede. Ayın 30unda jelimsi akıntım oldu ve 31inede oldu ve 29unda ve 31ine ilişki oldu sonrasında olmadı sizce bir umut var mıdır? o jelimsi akıntı olunca ilişkiye girmek mi önemli sonrasında mı girmek önemli?
Canım senin bat bugün mü ? Benim de bugün normal kaset test mi yaptınAhahah valla duramıyorum
Oh maşallah yap surekli tadını cıkar valla benimde iki tane vardı hedıyeden birini kullandımBırıkım bırıkm gecen aydan 4 tane kaldı bu ay ıcın 10 lu aldım bıde lh testinden ıkı tane hedıye
Bir öncesinde ve sonrasında oldu ikinci günde yine jelimsi akıntım oldu o gün ilişki oldu ama ondan sonra olmadı bir daha umut var mıdıe sence o zaman o günlerde ilişki olduğu için.Jelimsi akıntı zamanı ilişki önemli bir gün sonrasıda olabılır ilişki benim yumurtlama pik cıktıgı gün o akıntıdan vardı
Tabi var eğer ovulasyonla takp etmedıysen o akıntı önemli hem benim kasıgım agrır yumurtlama zamanı hem o akıntı gelır yumurlamanın olduğunu gosterıyor bendeBir öncesinde ve sonrasında oldu ikinci günde yine jelimsi akıntım oldu o gün ilişki oldu ama ondan sonra olmadı bir daha umut var mıdıe sence o zaman o günlerde ilişki olduğu için.
Dünde beyaz ve açık sarı bir akıntım oldu
Olabilir tabi yumurtlama zamanı tek bir ilişkiden bile hamile kalan olabiliyor zatn o akıntı karında belde göğüslerde hassasiyet vs yumurtlama belirtileriBir öncesinde ve sonrasında oldu ikinci günde yine jelimsi akıntım oldu o gün ilişki oldu ama ondan sonra olmadı bir daha umut var mıdıe sence o zaman o günlerde ilişki olduğu için.
Eğer benimki gerçekten olduysa tuttuysa o akıntılı gun ve bır sonrakı gun ilişki oldu başkada olmadıBir öncesinde ve sonrasında oldu ikinci günde yine jelimsi akıntım oldu o gün ilişki oldu ama ondan sonra olmadı bir daha umut var mıdıe sence o zaman o günlerde ilişki olduğu için.
Bende de kasık ağrımda oldu hatta bel ağrımda oldu akıntı ile beraber. Meram ettiğim o günü mü değerlendirmek gerekiyor bir kaç gün sonrasını? Tam değerlendirmem gereken günü değerlendirmişmiyim o zaman sonrası olmadı ya o kafamı karıştırıyorTabi var eğer ovulasyonla takp etmedıysen o akıntı önemli hem benim kasıgım agrır yumurtlama zamanı hem o akıntı gelır yumurlamanın olduğunu gosterıyor bende
Canım çizgiyi ne zaman gördün benim bugün bat normal kaset test var yapsam mi bilemedimEğer benimki gerçekten olduysa tuttuysa o akıntılı gun ve bır sonrakı gun ilişki oldu başkada olmadı
O günü mü değerlendirmek önemli ondan sonraki günleri mi?Olabilir tabi yumurtlama zamanı tek bir ilişkiden bile hamile kalan olabiliyor zatn o akıntı karında belde göğüslerde hassasiyet vs yumurtlama belirtileri
İnşallah tutmuştur canım hayırlısı artık inşallah güzel haber alırız hepimizdeEğer benimki gerçekten olduysa tuttuysa o akıntılı gun ve bır sonrakı gun ilişki oldu başkada olmadı
Sana acık yazayım bu işte çekinmece yok ben tam o akıntıyı ilişki sırasında gördüm acıkcası o gün pikti test birde ertesi gunu yanı catlamayı degerlendırdım başkada yokBende de kasık ağrımda oldu hatta bel ağrımda oldu akıntı ile beraber. Meram ettiğim o günü mü değerlendirmek gerekiyor bir kaç gün sonrasını? Tam değerlendirmem gereken günü değerlendirmişmiyim o zaman sonrası olmadı ya o kafamı karıştırıyor
Bat günüyse tabi çıkar eğer geç döllenme degılse benım 6 gün var bataCanım çizgiyi ne zaman gördün benim bugün bat normal kaset test var yapsam mi bilemedim
İnşallah ama test yapalım 1 saat oldu bıraz daha belirgin yerı sanki yarın bir daha yapacagım inşallah olmuştur bu seferİnşallah tutmuştur canım hayırlısı artık inşallah güzel haber alırız hepimizde