Doğru demekki ovulasyon kanıtlıyor teşekkürler canımŞimdi yaptım senin için, ovulasyon bu. Sağdaki de dünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru demekki ovulasyon kanıtlıyor teşekkürler canımŞimdi yaptım senin için, ovulasyon bu. Sağdaki de dünkü.
Canımmmm çok sevindim gözün aydın olsun ekliyorum hemen listeye ay çok sevindim@fnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Yengemde (Abimin eşi) ovulasyon testi ile öğrenmiş hamileliğini. Bana da o aldırdı test. Yoksa ben zaten tedavideyim, Dr ayarlıyor ilişki tarihlerini bileDoğru demekki ovulasyon kanıtlıyor teşekkürler canım
Göremedim be Feyzam erken gebelik mi bu?Kızlar daha bata 6 gün var ama bende bir test patlattım yok gıbı ama valla sızın gözler şahin belki bir umut vardır filtre fln
Bende hep öyle okudum bat günü yapınca böyle bordo renk cıkıyormuş hatta t cızgısıYengemde (Abimin eşi) ovulasyon testi ile öğrenmiş hamileliğini. Bana da o aldırdı test. Yoksa ben zaten tedavideyim, Dr ayarlıyor ilişki tarihlerini bile
Yok kaset test catlamanın uzerınden 8 gün geçti bıraz erken biliyorum ama yınede bir yapayım dedim hala umudum var ama inşallahGöremedim be Feyzam erken gebelik mi bu?
Bugün ben de yaptım canım negatif çıktı. Adet sancılarım başladı, reglim erken gelecek herhalde.Yok kaset test catlamanın uzerınden 8 gün geçti bıraz erken biliyorum ama yınede bir yapayım dedim hala umudum var ama inşallah
Ekle canım benım inşallah sağlıkla büyürCanımmmm çok sevindim gözün aydın olsun ekliyorum hemen listeye ay çok sevindim
Regl demek canımRosebelle canım tablodaki kalpler ne demek
10 gün mın kuzumYok kaset test catlamanın uzerınden 8 gün geçti bıraz erken biliyorum ama yınede bir yapayım dedim hala umudum var ama inşallah
Vakit geçmiyor dimi Benim de yarın 12. Günü çatlatmanın. Dru dinlemeyip kan vericemYok kaset test catlamanın uzerınden 8 gün geçti bıraz erken biliyorum ama yınede bir yapayım dedim hala umudum var ama inşallah
Bir benmiyim böyle sabirsz bekleyen gün sayan diyordum ama değilmişimVakit geçmiyor dimi Benim de yarın 12. Günü çatlatmanın. Dru dinlemeyip kan vericem
Hepimiz aynıyız valla ugraş bulmaya calışıyorum ama aklım hep ordaBir benmiyim böyle sabirsz bekleyen gün sayan diyordum ama değilmişim
Var yarın tekrarlaSanki bir gölge var gibimi ben görmek istedıgım içinmi öyle görüyorum beklıycez bakalım
Gerçekten mi ben öyle görmüyom yani valla bir senedir olmuyor çok ara verince inşallah bu ay olmuşturVar yarın tekrarla