- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Aslında evet gözüküyor ama bat günü diyorsun
Evet canım o yüzden benim ümidim kalmadı adeti bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında evet gözüküyor ama bat günü diyorsun
Hay maşallah benımde bugün tahmını 11.günüm bu kadar ner değil bileAyın 25'inde çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 11. Günüm.
Sonuç ne zaman belli olacak beni etiketleEvet tabıkıde dayanamadım cunku kendıme ezıyet etmek atasporummm![]()
Bır ıkı saate çıkar dedı çok korkuyorumSonuç ne zaman belli olacak beni etiketle![]()
Korkma sakin ol güzel haberler alacağız inşallahBır ıkı
Bır ıkı saate çıkar dedı çok korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ama ara ara böyle şeyler olur sonra üstünde su akar geçer okadar olumsuz dusunmeGünaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide.
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır![]()
Ben yarın kan vericem, korkuyorumHay maşallah benımde bugün tahmını 11.günüm bu kadar ner değil bile![]()
Aynen doğru diyorsun canım sağol. Senide tekrar tebrik ederim sağlıkla büyüsün nşallah bebişinHakkında hayırlısı olsun canım benim ama ara ara böyle şeyler olur sonra üstünde su akar geçer okadar olumsuz dusunme
Doğru olan o aslında henüz çıkmadı paylaşırım canımBen yarın kan vericem, korkuyorumDoktorum inatla adeti bekle diyor
Senin ne çıktı sonuç?
İnşallahAynen doğru diyorsun canım sağol. Senide tekrar tebrik ederim sağlıkla büyüsün nşallah bebişin![]()
Canım geçer gider inşallah bazen olur öyle sıkma canını ama emeklerim boşa gitti diye de düşünme bu haftaya kadar degerlendirdiklerinizden bile tutabilir belli olmaz yeter ki nasip olacak olsun hepimizin hakkında hayırlısıGünaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide.
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır![]()
Evet eminim canım ovulasyon kullandım pazartesi yada salı yaparım artık
Ahahahhaha benimki de göremedi çizgileriTeşekkür ederim kızlarım ben herseye rağmen yıne adet bı gelsın gecsın yarın kan verırım belkıtablom bu sekılde
sabah esıme söyledim hanı cızgı nerde dıyor tek cızgı bu neyse gösterdim ahahahah kan ne zaman vercez dıyo
![]()
Mavişim doğru diyorsunuz da benim yaş 39,5Doğru olan o aslında henüz çıkmadı paylaşırım canım
Çok sağol canımm bu hafta tam yumutlama haftamdı tam değerlendirmemiz gereken zamandı o yüzden biraz üzüldüm emeklerime ama çok haklısın nasip olacağı varsa böyle de olur hayırlısı hakkımızdaCanım geçer gider inşallah bazen olur öyle sıkma canını ama emeklerim boşa gitti diye de düşünme bu haftaya kadar degerlendirdiklerinizden bile tutabilir belli olmaz yeter ki nasip olacak olsun hepimizin hakkında hayırlısı![]()
Hadı bakalım kan sonucu merakla bekliyoruz etiketle hayırlısı hakkında canımİnşallahçok teşekkür ederim
![]()
fnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
![]()
Bır ıkı
Bır ıkı saate çıkar dedı
Hadi gozun aydın adasimmm sağlıkla gelsinnnfnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
![]()