• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Günaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide. ❤️❤️
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır ✨

Günaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide. ❤️❤️
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır ✨
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ama ara ara böyle şeyler olur sonra üstünde su akar geçer okadar olumsuz dusunme

Canım geçer gider inşallah bazen olur öyle sıkma canını ama emeklerim boşa gitti diye de düşünme bu haftaya kadar degerlendirdiklerinizden bile tutabilir belli olmaz yeter ki nasip olacak olsun hepimizin hakkında hayırlısı 💙🙏

Teşekkür ederim kızlarım ben herseye rağmen yıne adet bı gelsın gecsın yarın kan verırım belkı 💕 tablom bu sekılde 😍 sabah esıme söyledim hanı cızgı nerde dıyor tek cızgı bu neyse gösterdim ahahahah kan ne zaman vercez dıyo 😂
Ahahahhaha benimki de göremedi çizgileri 😂😂😂 En son hevesim kırılmasın diye haa tamam gördüm gördüm dedi boşluğa bakarak 🥴😂😂😂😂😂

Canım geçer gider inşallah bazen olur öyle sıkma canını ama emeklerim boşa gitti diye de düşünme bu haftaya kadar degerlendirdiklerinizden bile tutabilir belli olmaz yeter ki nasip olacak olsun hepimizin hakkında hayırlısı 💙🙏
Çok sağol canımm bu hafta tam yumutlama haftamdı tam değerlendirmemiz gereken zamandı o yüzden biraz üzüldüm emeklerime ama çok haklısın nasip olacağı varsa böyle de olur hayırlısı hakkımızda 🤍🤍

Back