KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kizlar günaydin benim ates düstü yarin adet olucam erken testte yaptim tertemiz negatif beni silebilirsniz gelcek aya nasip
Screenshot_2022-11-03-10-47-01-298_com.popularapp.periodcalendar.jpg

LeucotheaThemis LeucotheaThemis kuzucum nasıl oldun dah iyi misin?
Ayrıca artık eşine soylemissindir heralde sürpriz yaptın mı nasıl oldu ne tepki verdi? 😍 Özel bir şey yaptıysan bize de fikir olsun. 💃💃💃
kuzum valla haşat haldeyim. Öksürmekten göğüs kafesim ağrıyo artık😔😔 ayy söyledim ama hayalimdeki gibi sürpriz falan yapamadım eczaneden bir tane emzik aldım hamilelik testiyle birlikte kutuya koydum bu sana gelmiş diye önüne bıraktım🤣🤣🤣 kafamda milyonlarca plan vardı ama iş gerçeğe dönünce söylemek çok zor oluyormuş. Annem kendi anladı, ona söylememe gerek kalmadı😅😅 bi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diye😅😅😅 Cuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.

Sen nasılsın nasıl gidiyor tatil??

LeucotheaThemis LeucotheaThemis kuzucum nasıl oldun dah iyi misin?

kuzum valla haşat haldeyim. Öksürmekten göğüs kafesim ağrıyo artık😔😔 ayy söyledim ama hayalimdeki gibi sürpriz falan yapamadım eczaneden bir tane emzik aldım hamilelik testiyle birlikte kutuya koydum bu sana gelmiş diye önüne bıraktım🤣🤣🤣 kafamda milyonlarca plan vardı ama iş gerçeğe dönünce söylemek çok zor oluyormuş. Annem kendi anladı, ona söylememe gerek kalmadı😅😅 bi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diye😅😅😅 Cuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.

Sen nasılsın nasıl gidiyor tatil??
Ayyy olsun çok tatlı olmuş bence 🥰 pekmez ye öksürük icin canım Benimm

Özlem abla ama bu testi beklemiş çöpe atmış öyle yazmış baksana
Evet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insaf :D ben 100 küsürlere kadar albi yapmıştım o zaman cahilim tabi :D niye çıkmıyor diye hayıflanıp duruyordum :D

Ay inşallah böyle güzel yükselişlerin devam eder sonunda da görürsün pozitifleri 😍😍😍 benim de şöyle oldu tablom daha çok erken biliyorum ama işte 😅
Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendim 😍😍😍

bi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diye😅😅😅 Cuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.
Ya bu babalar 😂😂 Yoktur yoktur inşallah korkma. Ben de çok berbat hastalanmıştım ilk oğlumda

Seninle bat günümüz aynı canım çatlama gününü biliyormusun benimki 28 ekım bekliyorum daha ne zaman test yaparsın sen
Canım ovulasyon takibi yapmadım ama uygulamada 28 Ekim görünüyordu. Ama benim 27-28 ekimden bu yana kasık ve bel ağrılarım var. Acaba erken mi yumurtladım diye düşünüyorum. Yarın test yapasım var🙈

Canım ovulasyon takibi yapmadım ama uygulamada 28 Ekim görünüyordu. Ama benim 27-28 ekimden bu yana kasık ve bel ağrılarım var. Acaba erken mi yumurtladım diye düşünüyorum. Yarın test yapasım var🙈
Benimde kasıklarımda ara ara agrı var ama 7 kasım gıbı yapmayı düşünüyorum testi 10 gün gecsın uzerınden catlamanın

Ya bende demin yaptım benimde bat 5 Kasım canım. Artık hiç olamıcak gibi gelmeye başladı😭
Banada :( ay başında çok umutluydum da günler yaklaşınca kaçtı umudum 😶 İnş. Erken diye çıkmamıştır ya. 5 kasımda gelmezse belki tekrarlarım yine. Umudum gitti ama kendimi gaza getirmeye çalışıyorum belki vardır diye.

Ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yok 😀 sabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu 🥰 cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallah 🥰
Bende iyiyim canım şükür 🙏 senin grubu ararken buldum orayı da 🤣 ay maşallah sağlıkla ilerlesin tutunsun canım benimde testlerim kıpkırmızı hemde artık çubuğu saldırdığım an çıkıyor 😍 hadi hayırlı haberlerle gel 🙏🍀❤️

M mucizeOldu hoşgeldin canım, @lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri pozitifbiri vaysss 😮evet diğer grupta @mia3537 adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste
Hoşbuldum canım 🥰 ay maşallah onada 😍 darısı sana Olsun 🤗🤗🙏🍀

Kızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim

Back