Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bayagı beklemiş idrar canını sıkmak istemem ama olsa çıkardı bellide olmaz biraz bekle adetin geçsin belki ozamn cıkarGece 3 te uyandım afedersiniz ozaman yaptım birde az önce uyandım ilk idrear oluyorbilmiyorum artık
Hayırlısı olsun canım nasipten ötesi yok herseyın bır zamanı var senınde bebeğin geleceği günü ve saati bekliyordur canını sıkmaKizlar günaydin benim ates düstü yarin adet olucam erken testte yaptim tertemiz negatif beni silebilirsniz gelcek aya nasip Eki Görüntüle 3155836
Canım sen test vermemiş miydinGece 3 te uyandım afedersiniz ozaman yaptım birde az önce uyandım ilk idrear oluyorbilmiyorum artık
Seninle bat günümüz aynı canım çatlama gününü biliyormusun benimki 28 ekım bekliyorum daha ne zaman test yaparsın senKızlar hani testleeerrr
kuzum valla haşat haldeyim. Öksürmekten göğüs kafesim ağrıyo artıkAyrıca artık eşine soylemissindir heralde sürpriz yaptın mı nasıl oldu ne tepki verdi?Özel bir şey yaptıysan bize de fikir olsun.
![]()
Kızlar![]()
Ayyy olsun çok tatlı olmuş benceLeucotheaThemis kuzucum nasıl oldun dah iyi misin?
kuzum valla haşat haldeyim. Öksürmekten göğüs kafesim ağrıyo artıkayy söyledim ama hayalimdeki gibi sürpriz falan yapamadım eczaneden bir tane emzik aldım hamilelik testiyle birlikte kutuya koydum bu sana gelmiş diye önüne bıraktım
kafamda milyonlarca plan vardı ama iş gerçeğe dönünce söylemek çok zor oluyormuş. Annem kendi anladı, ona söylememe gerek kalmadı
bi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diye
Cuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.
Sen nasılsın nasıl gidiyor tatil??
Evet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insafÖzlem abla ama bu testi beklemiş çöpe atmış öyle yazmış baksana
Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendimAy inşallah böyle güzel yükselişlerin devam eder sonunda da görürsün pozitifleribenim de şöyle oldu tablom daha çok erken biliyorum ama işte
![]()
Ya bu babalarbi de babama söyledik çünkü zorla ilaç içirmeye kalkıyordu dursun diyeCuma doktora gidicem heyecan dorukta inşallah bi sorun yoktur.
Canım ovulasyon takibi yapmadım ama uygulamada 28 Ekim görünüyordu. Ama benim 27-28 ekimden bu yana kasık ve bel ağrılarım var. Acaba erken mi yumurtladım diye düşünüyorum. Yarın test yapasım varSeninle bat günümüz aynı canım çatlama gününü biliyormusun benimki 28 ekım bekliyorum daha ne zaman test yaparsın sen
Benimde kasıklarımda ara ara agrı var ama 7 kasım gıbı yapmayı düşünüyorum testi 10 gün gecsın uzerınden catlamanınCanım ovulasyon takibi yapmadım ama uygulamada 28 Ekim görünüyordu. Ama benim 27-28 ekimden bu yana kasık ve bel ağrılarım var. Acaba erken mi yumurtladım diye düşünüyorum. Yarın test yapasım var![]()
BanadaYa bende demin yaptım benimde bat 5 Kasım canım. Artık hiç olamıcak gibi gelmeye başladı![]()
Topluca delirdikDün ve bugün üzerimde kırgınlık var grip oluyor gibiyim. Bundan bile acaq hamile miyim diye düşündüm :) Hamile olanlar hasta oldu ya bu ara:) Allahım iyice kafayı bozdum :) neyse hala bata var sonuçta Allahtan ümit kesilmez
Bende iyiyim canım şükürBen iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yoksabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu
cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallah
![]()
Hoşbuldum canımM mucizeOldu hoşgeldin canım, @lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri vaysss
evet diğer grupta @mia3537 adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste
Hayır beklemek istemiştim . Geçen gün test yaptım golgeliydi bugün hiç birşey yokCanım sen test vermemiş miydin