KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çok şükür canım 2 kızım var bir tane daha olaun diye çabalıyıruz bakim hormonlar müsade ederse normalde düşünmüyordum ama menopoz başlangıcı çıkınca doktor tavsiye etti düzene girmesi için bebegi şimdide aklıma girdi çıkmıyor. 😂😂
Siz gecikme yaşamış mıydınız peki

Kızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
İlk yerleşme ve sonraki 2 aylık süreçte ağır fiziksel aktivite çok önerilmez. Bence bir müddet ara verebilirsin.

Bal pekmez yiye yiye davul oldum şükür bulantım yok😅 senin için bir kaşık daha yiyorum şimdi😘😘
Canım geçen hafta eşimde çok öksurdu ozellıkle geceleri kalktım hakıkı zeytınyagı ve pekmezi hafıf kaynattım içine birkaç damla limon sıktım hemen kesti oksurugu şimdi birde riskli öksürmen senin için bebek daha yeni çünkü

İlk yerleşme ve sonraki 2 aylık süreçte ağır fiziksel aktivite çok önerilmez. Bence bir müddet ara verebilirsin.
Uzerıne konduramadıgım için yapıyım dedim ama bırakıyım olmazsa kasıklarımda çok agrıdı çünkü halada agrıyo sende varmı günlerimiz aynı hatta yumurtlama günlerimiz bile aynı

Pike yakın canım bugün aksama dogru bır tane daha yap yumurtlama olmadı dıye uzuluyordun oldu canım bak hem senin bat 17 kasım gösteriyor listede bugün 3 cık 14 gün önce yumurtladın galıba senin döngün çok uzun
Aşkoş uygulama 17 gösterdi diye yanıldığını düşünmüştüm ama doğru düşününce yarın kesin pik olur diyodum. Kız hamile kalsam bu kadar sevinmem heralde ay hahaha yumurtluyorum diye mutlu oldum

Evet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insaf :D ben 100 küsürlere kadar albi yapmıştım o zaman cahilim tabi :D niye çıkmıyor diye hayıflanıp duruyordum :D

Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendim 😍😍😍

Ya bu babalar 😂😂 Yoktur yoktur inşallah korkma. Ben de çok berbat hastalanmıştım ilk oğlumda
Ay inşallah yaaaa sonu nasıl olacak merak ediyorum daha konuşmak için çok erken çünkü

Kızlar benden sarı sulu akıntı gelıyor çok fena napsamki kasıklarımda berbat catlamnın 6. Günü bır dahamı yumutluyom dıye ovulasyon yaptım birşey yok neden olur kendimi zorladım acaba ondanmı bılemedim

Kızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
Canım yeni başladıysan ondan olabilir başlangıçta kaslar alışma sürecine girmesi lazım ben iki yılı geçkindir yapıyorum ilk başlar öyle oluyor

Evet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insaf :KK70: ben 100 küsürlere kadar albi yapmıştım o zaman cahilim tabi :KK70: niye çıkmıyor diye hayıflanıp duruyordum :KK70:

Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendim 😍😍😍

Ya bu babalar 😂😂 Yoktur yoktur inşallah korkma. Ben de çok berbat hastalanmıştım ilk oğlumda
Bende ama bugün kı ateşten çok emın degılım sabah 4 de oğluma kalktım sonra karın agrısı cektım ıkı sat wcye kalktım baya durdum sanırım sonra yattım bıdaha yarım saat sonra kalktım uyandım bıdaha yanı çok doğru degıl bence

Back