- 24 Ağustos 2022
- 4.524
- 16.698
- 138
Kas ağrısı değilse bebiş olabilir kuzucum inşKızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kas ağrısı değilse bebiş olabilir kuzucum inşKızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
Bal pekmez yiye yiye davul oldum şükür bulantım yokAyyy olsun çok tatlı olmuş bencepekmez ye öksürük icin canım Benimm
Siz gecikme yaşamış mıydınız pekiÇok şükür canım 2 kızım var bir tane daha olaun diye çabalıyıruz bakim hormonlar müsade ederse normalde düşünmüyordum ama menopoz başlangıcı çıkınca doktor tavsiye etti düzene girmesi için bebegi şimdide aklıma girdi çıkmıyor.![]()
Pike yakın canım bugün aksama dogru bır tane daha yap yumurtlama olmadı dıye uzuluyordun oldu canım bak hem senin bat 17 kasım gösteriyor listede bugün 3 cık 14 gün önce yumurtladın galıba senin döngün çok uzunEki Görüntüle 3155891
Kızlar bu pik mi demek??
İlk yerleşme ve sonraki 2 aylık süreçte ağır fiziksel aktivite çok önerilmez. Bence bir müddet ara verebilirsin.Kızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
Haydi yap yaaapKızlar testi simdi yapicam oğlumu okula bıraktım ordan eczane yakındı aldim ay heyecan yaptim
Canım geçen hafta eşimde çok öksurdu ozellıkle geceleri kalktım hakıkı zeytınyagı ve pekmezi hafıf kaynattım içine birkaç damla limon sıktım hemen kesti oksurugu şimdi birde riskli öksürmen senin için bebek daha yeni çünküBal pekmez yiye yiye davul oldum şükür bulantım yoksenin için bir kaşık daha yiyorum şimdi
![]()
Uzerıne konduramadıgım için yapıyım dedim ama bırakıyım olmazsa kasıklarımda çok agrıdı çünkü halada agrıyo sende varmı günlerimiz aynı hatta yumurtlama günlerimiz bile aynıİlk yerleşme ve sonraki 2 aylık süreçte ağır fiziksel aktivite çok önerilmez. Bence bir müddet ara verebilirsin.
Ay hadi inşallah çıkar gönlündeki canım haber et burayadaKızlar testi simdi yapicam oğlumu okula bıraktım ordan eczane yakındı aldim ay heyecan yaptim
Aşkoş uygulama 17 gösterdi diye yanıldığını düşünmüştüm ama doğru düşününce yarın kesin pik olur diyodum. Kız hamile kalsam bu kadar sevinmem heralde ay hahaha yumurtluyorum diye mutlu oldumPike yakın canım bugün aksama dogru bır tane daha yap yumurtlama olmadı dıye uzuluyordun oldu canım bak hem senin bat 17 kasım gösteriyor listede bugün 3 cık 14 gün önce yumurtladın galıba senin döngün çok uzun
Ay inşallah yaaaa sonu nasıl olacak merak ediyorum daha konuşmak için çok erken çünküEvet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insafben 100 küsürlere kadar albi yapmıştım o zaman cahilim tabi
niye çıkmıyor diye hayıflanıp duruyordum
Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendim![]()
Ya bu babalarYoktur yoktur inşallah korkma. Ben de çok berbat hastalanmıştım ilk oğlumda
Bol bol degerlendir sabahlar olmasınAşkoş uygulama 17 gösterdi diye yanıldığını düşünmüştüm ama doğru düşününce yarın kesin pik olur diyodum. Kız hamile kalsam bu kadar sevinmem heralde ay hahaha yumurtluyorum diye mutlu oldum
işe başlayacağım başlayamıyorum seni bekliyor eminim herkes duamdasınKızlar testi simdi yapicam oğlumu okula bıraktım ordan eczane yakındı aldim ay heyecan yaptim
Canım yeni başladıysan ondan olabilir başlangıçta kaslar alışma sürecine girmesi lazım ben iki yılı geçkindir yapıyorum ilk başlar öyle oluyorKızlar dünde sordum ama cevap gelmedi iki gündür evde spor yapıyorum basen için spordan sonra kasıkagrım başladı acaba birşeyler varda ondanmı agrı oluyor bilemedim
Ben de geçen hafta sonu Eskişehire gitmiştim oradan bi teyzeden bi çift beyaz patik aldım . :) Dedim belki patik vesile olur da gelesi gelir :)Bir de hayali bebeme hepsiburada indiriminden oyuncak aldım. Gelmiyor belki oyuncağı duyunca gelir, tutunur :))
Evet yeni başladım canım ondan oldu heralde bırakayım ozamn en azından bir sonuçlansınCanım yeni başladıysan ondan olabilir başlangıçta kaslar alışma sürecine girmesi lazım ben iki yılı geçkindir yapıyorum ilk başlar öyle oluyor
Bende ama bugün kı ateşten çok emın degılım sabah 4 de oğluma kalktım sonra karın agrısı cektım ıkı sat wcye kalktım baya durdum sanırım sonra yattım bıdaha yarım saat sonra kalktım uyandım bıdaha yanı çok doğru degıl benceEvet canım ama çok geçmedi dedi sanki, kız geçse bile iyi, 1 bhcg yakalanır mı el insafben 100 küsürlere kadar albi yapmıştım o zaman cahilim tabi
niye çıkmıyor diye hayıflanıp duruyordum
Kııızzz tablolarınız çok benziyor. Bu da giisseeell bunu da biyendim
Ya bu babalarYoktur yoktur inşallah korkma. Ben de çok berbat hastalanmıştım ilk oğlumda