KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ay hadi inşallah 🤲🏻 çok merak ediyorum seni inşallah bu ay güzel haberler çıkacak senden
Ay sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadı 😂😂basım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum🙌

Eklentiler

• 6A4A2635-FDF9-47EA-B208-02213FB868F4.png
    6A4A2635-FDF9-47EA-B208-02213FB868F4.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 41
(test bana ait değildir)Kızlar bugün bir grupta yazismistim ve şoklarin en büyüklerinden yaşadim bu artimed varya 2.91 bhcg yi yakalamis ( bakın aşağıya ekledim yuh dedim yaa şaka gibi değil mi , biri 5 bhcg mi yakaladı demişti de 2.91 de baya baya az yani. çok hassasmış baksanıza resme
COk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile

Kızlar günaydın ben bugün sabah itibariyle malesef kırmızı kartı yedim normalde adetim çok düzenli çocuk düşündüğümüzden beri 2 aydır hep 2 veya 3 gün geç oluyorum ve son hafta adet olmadan başlıyor ağrılar neyse herşeyin hayırlısı diyorum yine kasımdayız bası olmadı belki sonunu yakalariz inşallah sizlerden de güzel haberler duyalım inşallah Rosebelle Rosebelle yeni durumum sat 3 kasım bat 29 kasım ❤

Kızlar günaydın ben bugün sabah itibariyle malesef kırmızı kartı yedim normalde adetim çok düzenli çocuk düşündüğümüzden beri 2 aydır hep 2 veya 3 gün geç oluyorum ve son hafta adet olmadan başlıyor ağrılar neyse herşeyin hayırlısı diyorum yine kasımdayız bası olmadı belki sonunu yakalariz inşallah sizlerden de güzel haberler duyalım inşallah Rosebelle Rosebelle yeni durumum sat 3 kasım bat 29 kasım ❤
Deme be asko olsun dedıgın gıbı bırlikteyız 🙏

Kızlar yaptığınız testler kaset test mi erken gebelik mi ? Ben erken gebelik testinden negatifi yedim o yuzden artık kesın yok gözüyle hareket etmeye baslayıp saldım :(

CAnım daha varmış bana göre test için ve umutsuzluk için erken benimki 5 Kasım testi yanılmamak için 10 kasımdan önce yapmicam sende bence umutsuzluğa kapılma adeti bekle şuan için bana sorarsan testte yapma negatif gördükçe umudunu yitiriyosun ve üzülüyorsun inşallah bebişin en kısa zamanda seninle olur inşallah şuan seninledir ☺️🤗

CAnım daha varmış bana göre test için ve umutsuzluk için erken benimki 5 Kasım testi yanılmamak için 10 kasımdan önce yapmicam sende bence umutsuzluğa kapılma adeti bekle şuan için bana sorarsan testte yapma negatif gördükçe umudunu yitiriyosun ve üzülüyorsun inşallah bebişin en kısa zamanda seninle olur inşallah şuan seninledir ☺️🤗
İnşallah evet ne yazıkki her ay üzülüyorum aynı süreçlerde 🥲inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız tez zamanda ❤️mesajın enerji verdi tekrardan teşekkür ederim

İnşallah evet ne yazıkki her ay üzülüyorum aynı süreçlerde 🥲inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız tez zamanda ❤️mesajın enerji verdi tekrardan teşekkür ederim
Umudunu hiç kaybetme Allah hayırlı zamanı bilir inşallah senin için artık hayırlı zaman gelmiştir pozitif düşün her zaman 💗💖

Back