KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Malesef kızlar ilk yaptığımda bir çizgi gördüm sandım anında çıktı sanki heyecanlandım hatta sonra sanırım kendi cizgi yeriydi 😪

Uzerıne konduramadıgım için yapıyım dedim ama bırakıyım olmazsa kasıklarımda çok agrıdı çünkü halada agrıyo sende varmı günlerimiz aynı hatta yumurtlama günlerimiz bile aynı
Bende de vardı ama iki gündür iyiyim. Ağrı değil de böyle doluluk hissi kasılma gibi birşey hissediyorum

Malesef kızlar ilk yaptığımda bir çizgi gördüm sandım anında çıktı sanki heyecanlandım hatta sonra sanırım kendi cizgi yeriydi 😪
Buraya atsana bakalım. Çizgi yeri olsa da bu da önemli. Negatifte tertemiz çıkıyor

Eklentiler

• 31CA8D7A-904A-4F1B-B112-A01850CF93D6.jpeg
    31CA8D7A-904A-4F1B-B112-A01850CF93D6.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 831592D5-9B68-4277-8D35-473C526C872A.png
    831592D5-9B68-4277-8D35-473C526C872A.png
    551,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar günaydın ben bugün sabah itibariyle malesef kırmızı kartı yedim normalde adetim çok düzenli çocuk düşündüğümüzden beri 2 aydır hep 2 veya 3 gün geç oluyorum ve son hafta adet olmadan başlıyor ağrılar neyse herşeyin hayırlısı diyorum yine kasımdayız bası olmadı belki sonunu yakalariz inşallah sizlerden de güzel haberler duyalım inşallah Rosebelle Rosebelle yeni durumum sat 3 kasım bat 29 kasım ❤
Bu ay kırmızıları hep gördük önümüzdeki ay hep hamişiz inşallah

Aşkoş uygulama 17 gösterdi diye yanıldığını düşünmüştüm ama doğru düşününce yarın kesin pik olur diyodum. Kız hamile kalsam bu kadar sevinmem heralde ay hahaha yumurtluyorum diye mutlu oldum
Sanırım yumurtlayinca ben de bu kadar sevineceğim,sen kaç ay yumurtlamadin canım

Merhaba sizlere akil danışmak istedim bu ay catlatma ignesi olmustum. 10. Gunu hcg baktırdım sonuç 4 cikti sizce artma ihtimali var mıdır. Ya da iğne olup 10. Günde kan veren oldu mu aranizda

Kızlar bu amh testi vs için regl'in 2.günü doktora gitmek gerekiyor ya, benim bi iki gün sadece lekelenme şeklinde oluyor, sonradan başlıyor. 2.gün dediğimiz lekelenmenin değildir dimi? Yani gerçek başlayınca gideceğim?.. Birde erkeklerin testi için önce benim sonucum mu çıkmalı? yada kadın doğum doktoru mu yönlendiriyor erkekten şu testleri yaptırın filan diye. Yoksa onun için direk ürolojiye mi gidelim?

Kizlar prolaktin için kan verdim 23 çıktı nasıl sizce değerler bu konuda tecrübesi olanınız var mı

Kızlar bu amh testi vs için regl'in 2.günü doktora gitmek gerekiyor ya, benim bi iki gün sadece lekelenme şeklinde oluyor, sonradan başlıyor. 2.gün dediğimiz lekelenmenin değildir dimi? Yani gerçek başlayınca gideceğim?.. Birde erkeklerin testi için önce benim sonucum mu çıkmalı? yada kadın doğum doktoru mu yönlendiriyor erkekten şu testleri yaptırın filan diye. Yoksa onun için direk
Merhaba sizlere akil danışmak istedim bu ay catlatma ignesi olmustum. 10. Gunu hcg baktırdım sonuç 4 cikti sizce artma ihtimali var mıdır. Ya da iğne olup 10. Günde kan veren oldu mu aranizda
Bence ıhtımal var canım

Kızlar bu amh testi vs için regl'in 2.günü doktora gitmek gerekiyor ya, benim bi iki gün sadece lekelenme şeklinde oluyor, sonradan başlıyor. 2.gün dediğimiz lekelenmenin değildir dimi? Yani gerçek başlayınca gideceğim?.. Birde erkeklerin testi için önce benim sonucum mu çıkmalı? yada kadın doğum doktoru mu yönlendiriyor erkekten şu testleri yaptırın filan diye. Yoksa onun için direk ürolojiye mi gidelim?
Aynı durum bende de var da az önce girdim doktora sormayı unuttum fakat bildiğim kadarıyla ilk gelen baz alınıyor.yani leke de olsa başlamış oluyor.erkek içinse direk ürolojiye randevu alıp gidin eğer gittin yerde spermiogram kiti varsa yapar ,,mesela bizim gittin gittiğimiz yerde yoktu özelde 300tl ye baktırdık.3saatte falan çıktı.daha geçen hafta baktık biz de

Back