Aynenn bak bu doğruBence o neden canim biliyor musun silik aşırı silik cizgiye hemen var diyorlar yanı gölgesine bile hal bu ki erken testler de bu yok
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn bak bu doğruBence o neden canim biliyor musun silik aşırı silik cizgiye hemen var diyorlar yanı gölgesine bile hal bu ki erken testler de bu yok
evet dün hat safhada idi döndüm durdum oglumda 9 ay gercekten buna nasıl dayanmısım dıye rabbım verıyor gucunu sanırımSeninde mi çok ağrıların oldu akşam cnm
Tablon çok giiiisseeelll :) hadi inşallah gayet iyi gidiyor maşallahAy sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadıbasım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum
![]()
Valla benim yaptıgım kaset testlerdendi,erken test mi bilmiyorum canım şekilleri aynı mı ki,?COk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile
Bu erkeni galiba normali bildigimiz kaset canoTablon çok giiiisseeelll :) hadi inşallah gayet iyi gidiyor maşallah
Valla benim yaptıgım kaset testlerdendi,erken test mi bilmiyorum canım şekilleri aynı mı ki,?
Geliyooo geliyooooAy sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadıbasım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum
![]()
Bu erkeni galiba normali bildigimiz kaset cano
Vay anasını ya
Özlem abla ama bu testi beklemiş çöpe atmış öyle yazmış baksanaOnu bunu bilmem de artık Artımed den şaşmam![]()
evet dün hat safhada idi döndüm durdum oglumda 9 ay gercekten buna nasıl dayanmısım dıye rabbım verıyor gucunu sanırım
Çoktaaann geldi söküm söküm sökülüyordün öğleden sonra zor geldi çok nazlandi geldi bı geri gitti bugün de söküldü rahatladım ağrım kalmadı şükür. Hep aklıma
Bearhug mi demişti her adette o geliyor. Yerleşme kanaması deseeeem taş mi yerleşiyor kaya mi bu ne kdr çok kan böyle diye
Sizi takipteyim. Sınavlarima da çalışıyorum iyi oldu kafam dağılıyor. Yoğunum çok
bı on güne görüşürüz tam anlamıyla. Bana 10-14 arası iyi değerlendir demiş uygulama bakalım kısmetse
![]()
Tamam canım yapınca beni de etiketleYok canım yapmadim adete kadar yapmam
Ay inşallah böyle güzel yükselişlerin devam eder sonunda da görürsün pozitifleriAy sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadıbasım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum
![]()
İtiraf itiraf itiraf ben pazardan önce yapmam yapmam deyip kızçelerin gazıyla patlattım bembeyaz sayfaKızlar hani testleeerrr
İlk idrarmı canım ilk testınde cızgı vardı bunda yok Allahım hayırlısını versin canınj sıkma olur inşallah dahaKızlar![]()
Gece 3 te uyandım afedersiniz ozaman yaptım birde az önce uyandım ilk idrear oluyorİlk idrarmı canım ilk testınde cızgı vardı bunda yok Allahım hayırlısını versin canınj sıkma olur inşallah daha