KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ay sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadı 😂😂basım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum🙌
Tablon çok giiiisseeelll :) hadi inşallah gayet iyi gidiyor maşallah 💖

COk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile
Valla benim yaptıgım kaset testlerdendi,erken test mi bilmiyorum canım şekilleri aynı mı ki,?

Ay sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadı 😂😂basım felaket bı kahve bı parol patlatırım ıse gıdınce tablomuda atıyorum🙌
Geliyooo geliyoooo 🤣🤣🤣

evet dün hat safhada idi döndüm durdum oglumda 9 ay gercekten buna nasıl dayanmısım dıye rabbım verıyor gucunu sanırım

Ay çok zor cnm ben valla yarın için sağlık ocağına randevu aldım zaten bat 5 Kasım dedim idrar testi vereyim çünkü benimde yumurtlamadan 3 gün sonra başladı bu ağrılarım en azından enfeksiyon falan mı var baksınlar hazır gitmisken kanda veririm ilaç iceceksem içim rahat etsin

Çoktaaann geldi söküm söküm sökülüyor 😂🤭😂 dün öğleden sonra zor geldi çok nazlandi geldi bı geri gitti bugün de söküldü rahatladım ağrım kalmadı şükür. Hep aklıma Bearhug Bearhug mi demişti her adette o geliyor. Yerleşme kanaması deseeeem taş mi yerleşiyor kaya mi bu ne kdr çok kan böyle diye 😂😂😂 Sizi takipteyim. Sınavlarima da çalışıyorum iyi oldu kafam dağılıyor. Yoğunum çok 🤭 bı on güne görüşürüz tam anlamıyla. Bana 10-14 arası iyi değerlendir demiş uygulama bakalım kısmetse 🤭
🤣🤣🤣 Haha evet ben demiştim onu. Öyle derim ama dediğime inanmam 🤣
Regl olduğumda bile test yapmış insanım 🤣 şakır şakır adet olurken yerleşme kanaması mı acaba diye düşünecek kadar sıkı tutunuyorum umutlarima ahahahahah 🤣🤣🤣🤦

Ay inşallah böyle güzel yükselişlerin devam eder sonunda da görürsün pozitifleri 😍😍😍 benim de şöyle oldu tablom daha çok erken biliyorum ama işte 😅

Eklentiler

• B53662D4-F3C3-4888-94B4-1B960B5205B9.jpeg
    B53662D4-F3C3-4888-94B4-1B960B5205B9.jpeg
    177,8 KB · Görüntüleme: 25
Back