KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem 😇
Çok sevindim yanlış değilsem daha önceki gruplarda da görmüştüm seni hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin🙏😍🍀 sorum olacaktı testi bugün mü verdin adetin kaç gün geçti

Kızlar. Akşamdan beri sol kaşığıma bir kaç dakika da bir sanki bıçak saplanıyor özellikle ayağa kalkınca bugün göğüslerim iyice büyüdü hassasiyet hat safhada lavaboya gidince beyaz kremsi akıntı bat 7 - 8 kasım görünüyor
Sabah test yap bence canım mutlaka gölgede olsa çıkar çatlamadan sonra kaçıncı gün bugün

(test bana ait değildir)Kızlar bugün bir grupta yazismistim ve şoklarin en büyüklerinden yaşadim bu artimed varya 2.91 bhcg yi yakalamis ( bakın aşağıya ekledim yuh dedim yaa şaka gibi değil mi , biri 5 bhcg mi yakaladı demişti de 2.91 de baya baya az yani. çok hassasmış baksanıza resme

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-03-00-12-23-654_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-03-00-12-23-654_com.android.chrome.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 65
Çoktaaann geldi söküm söküm sökülüyor 😂🤭😂 dün öğleden sonra zor geldi çok nazlandi geldi bı geri gitti bugün de söküldü rahatladım ağrım kalmadı şükür. Hep aklıma Bearhug Bearhug mi demişti her adette o geliyor. Yerleşme kanaması deseeeem taş mi yerleşiyor kaya mi bu ne kdr çok kan böyle diye 😂😂😂 Sizi takipteyim. Sınavlarima da çalışıyorum iyi oldu kafam dağılıyor. Yoğunum çok 🤭 bı on güne görüşürüz tam anlamıyla. Bana 10-14 arası iyi değerlendir demiş uygulama bakalım kısmetse 🤭
Sen ne yaptın canim, geldi mi kırmızılar ?,

Evet canım ama 2 düşüğüm var bir de. O yüzden korkmuyor da değilim. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Benimde bir kürtajim var eşimle uyusmazlik ve troitlerim var aslında folik asit içmek çok iyi bu bebek düşünmeye başlayınca hakkimizda hayırlısı olsun kac yasinda bebegin

Canım iyice olgunlaşmış içine hafifçe parmağın girecek gibi olan avokado alırsan blenderda çekip içine azıcık bal biraz da eritilmiş bitter çikolata katarak puding gibi yapıp yiyebilirsin ben bu şekilde avokadoyu eşimin kardeşlerine bile puding diye verdim asla anlamadılar ve biraz daha yok mu bu çok güzel tatlıymış diye diye yediler 😄
Hadi ya vallahi bi avokado aldım aman allahım böyle bir tat yok ağzımın acısı kaç saat geçmedi. Bulursam öyle denerim bakalım :)

Kızlarr naparsınız bi selam vereyim dedim gruplar karıştı başka kasım ayı gebelik grubuda varmış 😅😅 Rosebelle Rosebelle
Ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yok 😀 sabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu 🥰 cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallah 🥰

Eklentiler

• IMG_20221102_132543.jpg
    IMG_20221102_132543.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 54
M mucizeOldu hoşgeldin canım, lckystr lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri pozitifbiri vaysss 😮evet diğer grupta Dogamomm Dogamomm adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste

Beklıyorum beklıyorum ,kız okadar bel kuyruk sokumu agrım varkı bu olaya hamıle çıkmazsam umutlarım tükenir ıglumdakının tıpkısının aynısı yanı psıkolojık olarak olabılcek bısey degıl 😂
Ay hadi inşallah 🤲🏻 çok merak ediyorum seni inşallah bu ay güzel haberler çıkacak senden

M mucizeOldu hoşgeldin canım, lckystr lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri pozitifbiri vaysss 😮evet diğer grupta Dogamomm Dogamomm adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste
Geçen netten 10 tanesını 28 tlye aldım

Back