Test yapmadim direk kan vermeyi dusunuyorumTest yaptın mı direk kan mı vereceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadim direk kan vermeyi dusunuyorumTest yaptın mı direk kan mı vereceksin
Evet yarın uyanır uyanmaz eczaneye gidicem insallh vardır kurban olduğum allhaEn azından koyulaşmışmı onu goruruz
Çok sevindim yanlış değilsem daha önceki gruplarda da görmüştüm seni hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin sorum olacaktı testi bugün mü verdin adetin kaç gün geçtiKızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem
Evet canım ama 2 düşüğüm var bir de. O yüzden korkmuyor da değilim. Allah sağlıkla nasip etsin inşallahHadi bakalım nolacak seninde sanırım ikinci bebis dimi canım
Sabah test yap bence canım mutlaka gölgede olsa çıkar çatlamadan sonra kaçıncı gün bugünKızlar. Akşamdan beri sol kaşığıma bir kaç dakika da bir sanki bıçak saplanıyor özellikle ayağa kalkınca bugün göğüslerim iyice büyüdü hassasiyet hat safhada lavaboya gidince beyaz kremsi akıntı bat 7 - 8 kasım görünüyor
Yok benim bu akşam çok bastırdı normalde bu ay hiç bir belirtim yoktu ne adet için nede hamilelik için ama bu gece çok fena karnım ağrıyor Allah yardım etsin insallh bebisimdir
Adet oldum canım 3. Günüm herkezde sesizlik var baksana adet olunca sesimiz kesildi yumurtlama geldimi çoşarız inşallahCanım var mı haber
Gözün aydın canım benim saglıkla gelsin inşallahKızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem
Sen ne yaptın canim, geldi mi kırmızılar ?,
Benimde bir kürtajim var eşimle uyusmazlik ve troitlerim var aslında folik asit içmek çok iyi bu bebek düşünmeye başlayınca hakkimizda hayırlısı olsun kac yasinda bebeginEvet canım ama 2 düşüğüm var bir de. O yüzden korkmuyor da değilim. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Hadi ya vallahi bi avokado aldım aman allahım böyle bir tat yok ağzımın acısı kaç saat geçmedi. Bulursam öyle denerim bakalım :)Canım iyice olgunlaşmış içine hafifçe parmağın girecek gibi olan avokado alırsan blenderda çekip içine azıcık bal biraz da eritilmiş bitter çikolata katarak puding gibi yapıp yiyebilirsin ben bu şekilde avokadoyu eşimin kardeşlerine bile puding diye verdim asla anlamadılar ve biraz daha yok mu bu çok güzel tatlıymış diye diye yediler
Nasip işte. Umut ediyoruz hep. İnşaAllah çoşarız canımAdet oldum canım 3. Günüm herkezde sesizlik var baksana adet olunca sesimiz kesildi yumurtlama geldimi çoşarız inşallah
Ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yok sabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallahKızlarr naparsınız bi selam vereyim dedim gruplar karıştı başka kasım ayı gebelik grubuda varmış Rosebelle
Ay hadi inşallah çok merak ediyorum seni inşallah bu ay güzel haberler çıkacak sendenBeklıyorum beklıyorum ,kız okadar bel kuyruk sokumu agrım varkı bu olaya hamıle çıkmazsam umutlarım tükenir ıglumdakının tıpkısının aynısı yanı psıkolojık olarak olabılcek bısey degıl
Ama bir haftadan bahsediyoruz biraz daha beklesen bariÇok gaza geliyorum burada
İnşallah bu ağrılar bebiştendir bir daha test yaptın mı canımBeklemedeyim cnm kasık ağrım ve bel ağrım çok var yumurtlamadan 4 gün sonra başladı ve geçmiyor adet olacaksam da olayım modundayim artık ağrım geçsin diye
Geçen netten 10 tanesını 28 tlye aldımM mucizeOldu hoşgeldin canım, lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri vaysss evet diğer grupta Dogamomm adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste