- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ay sabah ezanından berı ayaktayım ılk önce karın agrısı ezan öncesinde de geçmiyor WC ye çıkamıyorum sonra döküldüm buseferde o sekıl çıkamıyorum atesım fln çok doğrumu bılmıyorum oyuzden bee veee test yapmadım zaten saatlerdır wcde olunca yapacak elımde bır ıdrarda kalmadıAy hadi inşallahçok merak ediyorum seni inşallah bu ay güzel haberler çıkacak senden
COk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile(test bana ait değildir)Kızlar bugün bir grupta yazismistim ve şoklarin en büyüklerinden yaşadim bu artimed varya 2.91 bhcg yi yakalamis ( bakın aşağıya ekledim yuh dedim yaa şaka gibi değil mi , biri 5 bhcg mi yakaladı demişti de 2.91 de baya baya az yani. çok hassasmış baksanıza resme
Canım benımkıde gecmedı henüz dün kök söktürdü adeta oğlumun zamanlarına hıttım gerçektenBeklemedeyim cnm kasık ağrım ve bel ağrım çok var yumurtlamadan 4 gün sonra başladı ve geçmiyoradet olacaksam da olayım modundayim artık ağrım geçsin diye
Yarın test bombardımanına tutuyoruz burayı hazırmısınızValla yarin ayy benim en sevdiğim şeydir test yapmakçok temiz deliriyorum inceden
39 aylıkBenimde bir kürtajim var eşimle uyusmazlik ve troitlerim var aslında folik asit içmek çok iyi bu bebek düşünmeye başlayınca hakkimizda hayırlısı olsun kac yasinda bebegin
Deme be asko olsun dedıgın gıbı bırlikteyızKızlar günaydın ben bugün sabah itibariyle malesef kırmızı kartı yedim normalde adetim çok düzenli çocuk düşündüğümüzden beri 2 aydır hep 2 veya 3 gün geç oluyorum ve son hafta adet olmadan başlıyor ağrılar neyse herşeyin hayırlısı diyorum yine kasımdayız bası olmadı belki sonunu yakalariz inşallah sizlerden de güzel haberler duyalım inşallahRosebelle yeni durumum sat 3 kasım bat 29 kasım ❤
Kırmızıları görmeden umudunu kesme canım bat ne zamandı seninBen yavaştan aralık grubuna kaçmaya baslarım inşallah sizler hamişsinizdir
8 kasım canımKırmızıları görmeden umudunu kesme canım bat ne zamandı senin
CAnım daha varmış bana göre test için ve umutsuzluk için erken benimki 5 Kasım testi yanılmamak için 10 kasımdan önce yapmicam sende bence umutsuzluğa kapılma adeti bekle şuan için bana sorarsan testte yapma negatif gördükçe umudunu yitiriyosun ve üzülüyorsun inşallah bebişin en kısa zamanda seninle olur inşallah şuan seninledir8 kasım canım
İnşallah bu ağrılar bebiştendirbir daha test yaptın mı canım
Canım benımkıde gecmedı henüz dün kök söktürdü adeta oğlumun zamanlarına hıttım gerçekten
İnşallah evet ne yazıkki her ay üzülüyorum aynı süreçlerdeCAnım daha varmış bana göre test için ve umutsuzluk için erken benimki 5 Kasım testi yanılmamak için 10 kasımdan önce yapmicam sende bence umutsuzluğa kapılma adeti bekle şuan için bana sorarsan testte yapma negatif gördükçe umudunu yitiriyosun ve üzülüyorsun inşallah bebişin en kısa zamanda seninle olur inşallah şuan seninledir
Umudunu hiç kaybetme Allah hayırlı zamanı bilir inşallah senin için artık hayırlı zaman gelmiştir pozitif düşün her zamanİnşallah evet ne yazıkki her ay üzülüyorum aynı süreçlerdeinşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız tez zamanda mesajın enerji verdi tekrardan teşekkür ederim
Bazen erken gebelik testleride yanıltabiliyor8 kasım canım
Öyle tabi inşallah denicem Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeUmudunu hiç kaybetme Allah hayırlı zamanı bilir inşallah senin için artık hayırlı zaman gelmiştir pozitif düşün her zaman
İnşallah yanılıyordurBazen erken gebelik testleride yanıltabiliyor
Bence o neden canim biliyor musun silik aşırı silik cizgiye hemen var diyorlar yanı gölgesine bile hal bu ki erken testler de bu yokBazen erken gebelik testleride yanıltabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?