Hadi hayırlısı inşallahAğrım ilk defa farklı bu ağrı değil sanki değişik bir durum. Ama bu benim adet ağrım değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı inşallahAğrım ilk defa farklı bu ağrı değil sanki değişik bir durum. Ama bu benim adet ağrım değil
Valla yarin ayy benim en sevdiğim şeydir test yapmakBenim 9 kasım pazara kadar sabredeyim diyorum ama nasıl durucam bilemiyorumSen ne zaman düşünüyorsun
Ayy deme deme gaza gelmemem gerekValla yarin ayy benim en sevdiğim şeydir test yapmakçok temiz deliriyorum inceden
![]()
Cook sevindim gözün aydın olsun belirtin neydi canımKızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem![]()
Bnmde 7 kasim cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum bklmYok canım daha yapmadım 7 kasım
Test yaptın mı direk kan mı vereceksinBnmde 7 kasim cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum bklm
Çok gaza geliyorum buradaKız hangi cuma bu cuma mı ya daha bir hafta varken yapmaaaa
Benim 11 Kasım ama cuma planlıyorumOğlumda 45 değerim di cok erken öğrenmişim neredeyse kuruma cizgisi denilecek bi çizgiy disizinde mi 9 Kasım yarinmi yaoacaksiniz
Bende burdaki testlerle gaza geldim yani bu ay kendime söz verdim yapmicam diye hic iradem yokmus hiçAyy deme deme gaza gelmemem gerek![]()
Hadi bakalım nolacak seninde sanırım ikinci bebis dimi canımBenim 11 Kasım ama cuma planlıyorum![]()
Canım var mı haberHımmm anladım canım sagol bemimki açık pembe açık kahve bakalım ayın 2 sine kadar beklicem hayırlısı olsun hakkımızda
Beklıyorum beklıyorum ,kız okadar bel kuyruk sokumu agrım varkı bu olaya hamıle çıkmazsam umutlarım tükenir ıglumdakının tıpkısının aynısı yanı psıkolojık olarak olabılcek bısey degılBeklemeyi düşünüyorum ama beklemeyebilirim de gibimsi![]()
Adet ağrısı yasayabılırsın gayet normal ozellıkle regl günü gelınce başlıyor Drunda kan ver demıstı sankı adet gectımı ver olmadı artıkKızlar galiba adet olucam öyle bir ağrım varki anlatamam![]()
Evet kan ver demişti ama ben adeti beklemek istedim 4 Kasım bilmiyorum karnım çok ağrıyor umudumu kestim adet olcakmisim gibi hissediyorum yarın olmazsam gidip tekrar test alicamAdet ağrısı yasayabılırsın gayet normal ozellıkle regl günü gelınce başlıyor Drunda kan ver demıstı sankı adet gectımı ver olmadı artık
Kızlar galiba adet olucam öyle bir ağrım varki anlatamam![]()
Yok benim bu akşam çok bastırdı normalde bu ay hiç bir belirtim yoktu ne adet için nede hamilelik için ama bu gece çok fena karnım ağrıyor Allah yardım etsin insallh bebisimdirO olay bendede bugün daha ağır bastı cnm
Bende beklemedeyim valla olacaksamda olayım moduna girdim karın ağrısı ve bel ağrısı yordu beni 7 günden beri
Aslında seninde 5 Kasım adet tarihin test yaptım mı belki vardır birseylerO olay bendede bugün daha ağır bastı cnm
Bende beklemedeyim valla olacaksamda olayım moduna girdim karın ağrısı ve bel ağrısı yordu beni 7 günden beri
En azından koyulaşmışmı onu goruruzEvet kan ver demişti ama ben adeti beklemek istedim 4 Kasım bilmiyorum karnım çok ağrıyor umudumu kestim adet olcakmisim gibi hissediyorum yarın olmazsam gidip tekrar test alicam