- 24 Ağustos 2022
- 4.507
- 17.266
- 138
Hep 13. Günde yumurtlardım ama. Sence yumurtlar mıyım13 erken 16 17 ye kadar yolu var bence
Bu ay çok umutluydum oysakiYeterli olgunluğa ulaşmamışsa testte cıkmamış olabilir canım
Sen yıne ovu haftana girdiğin için bır dolu boş gıt testıde günde ıkı yaparak devam et bıanda gözükür bellı mı olurHep 13. Günde yumurtlardım ama. Sence yumurtlar mıyımçok strese girdim
Bi kaç gün tekrarlayın testleri belki geç gelirBu ay çok umutluydum oysaki
Yaa valla deniyorum öyle aşkısı jel almıştım boşa kullanmayayım dedim ama olursa da olmazsa da Allahtan napalım artıkSen yıne ovu haftana girdiğin için bır dolu boş gıt testıde günde ıkı yaparak devam et bıanda gözükür bellı mı olur
Ben de hep on ikinci günde yumurtlardım bu ay 16. Günde oldu bazen değişiyor, bazen hiç yumurtlamayadabiliyoruz ve bu da tamamen normalHep 13. Günde yumurtlardım ama. Sence yumurtlar mıyımçok strese girdim
Öyle yapıcam artıkBi kaç gün tekrarlayın testleri belki geç gelir
Bu ay yumurtlamama gibi bi durum olmaz inşallahBen de hep on ikinci günde yumurtlardım bu ay 16. Günde oldu bazen değişiyor, bazen hiç yumurtlamayadabiliyoruz ve bu da tamamen normal
Jel hakkında hiçbir bilgim fikrim tokYaa valla deniyorum öyle aşkısı jel almıştım boşa kullanmayayım dedim ama olursa da olmazsa da Allahtan napalım artık
Hepimizin kucağı sağlıkla dolsun inşallahBol şans bu geceeeben de adet iki güne biter başlayacağım ovulasyon testine pik gördüm mü sabahlar olmasın
İnşallah ama testte yumurtlama görmemek hamile kalmaya engel değilmiş ben de yeni öğrendimBu ay yumurtlamama gibi bi durum olmaz inşallahbaya umutluyum bu aydan
Yaaa ciddi misin bu gerçekse beni o kadar mutlu ettin ki inşallah allah sana da gönlündekini nasip ederİnşallah ama testte yumurtlama görmemek hamile kalmaya engel değilmiş ben de yeni öğrendimyumurtlama gormezsen bile umudunu kesme
O zaman gelsin bir bebiş haberi dahaKızlar hazır vakıt bulmuşken yazayım kremsı akıntılarım arttı hergun gelıyor ınsallah ıyı yöndedir pzrtesı testlere baslarım sanırım çok erken olduğunu bılıyorum
Bakalım nasıp nasıp çok ümitlenmek istemiyorum üzülmemek adınaO zaman gelsin bir bebiş haberi daha
Canım o gün çatlama olduysa 10gün sonra çıkar diye biliyorumBen de oazartesi çatlama iğnesi yaptım hafta içi kanda çıkar mı perşembe gibi
Canım iki üç sene olmayıp çocuğu olanlar var doktorlar bir seneye kadar normal diyor olur inşallah çok takıyorsanda olmaz biraz kafanı dağıtmalısın genelde öyle olanlar düşünmedikleri zaman hamile kalıyor ümidini hiç kesme Allahım doğru zamanda vakti zamani gelince o minik mucizeyi veriyor bize vardır herşeyde bir hayır vakti zamanıMerhaba arkadaşlar bende 3yıldir evliyim uzun bı süre vajinusmusla ugraştim sonra yendim tabi 1yil düşünmedim gebelik ama son 6aydır düşünmeye başladık artık ama olmadi malesef polikistikoverliyim geçen ay doktor tedaviye başlayalım dedi klomene başladım ama sanırım bugün regl oldum artık diğer aya yine klomen kullanmaya devam edicem hiç umudum yok sanki korkuyorum olmuyacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?