• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yanlış yazmışım Ankara neyse :KK70: anaaa yazacaktım T9 :KK43:
Kuzucum kan testi ama o kadar erken sonuç veren sanırım ev tipi testlerde çıkmaz muhtemelen şu an varsa da 🐣🐣🥲 evde test yapacaksan biraz daha bekle

Merhaba arkadaşlar bende 3yıldir evliyim uzun bı süre vajinusmusla ugraştim sonra yendim tabi 1yil düşünmedim gebelik ama son 6aydır düşünmeye başladık artık ama olmadi malesef polikistikoverliyim geçen ay doktor tedaviye başlayalım dedi klomene başladım ama sanırım bugün regl oldum artık diğer aya yine klomen kullanmaya devam edicem hiç umudum yok sanki korkuyorum olmuyacak diye 😔

Yaaa gerçekten mi inşallah baya şiddetlendi birden seviniyorum resmen sancılandıkca 😂😂😂kocama gel değerlendirelim dedim hele dur tövbe çeşmemi bu dedi koptum 😂 😂 😂 😂 😂 dün yaptık bugün yanaşmıyor 😂😂
Canım şeffaf yumurtlama akıntısı gördüğünde yumurtlamanın yakın olacağını gösteriyor o zaman ilişkiye girilirse o akıntı sayesinde spermler daha çok canlı kalıyor tutuluyor rahimde. O akıntı ne zaman opak renge dönerse o zaman catlamıs oluyor

Aynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor. 🙄🙄🙄
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??🥹🥹🥹
Tabiki çok iyidir maşallah ona 🥰😘😊

Aynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor. 🙄🙄🙄
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??🥹🥹🥹
Çok güzel kuzum maşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar bende 3yıldir evliyim uzun bı süre vajinusmusla ugraştim sonra yendim tabi 1yil düşünmedim gebelik ama son 6aydır düşünmeye başladık artık ama olmadi malesef polikistikoverliyim geçen ay doktor tedaviye başlayalım dedi klomene başladım ama sanırım bugün regl oldum artık diğer aya yine klomen kullanmaya devam edicem hiç umudum yok sanki korkuyorum olmuyacak diye 😔
Kardeşim korkma.
Ben de polikistik over lı biri olarak Benzer süreçlerden geçtim. Hamd olsun gebe kaldım şu an oğlum altı yaşında çok şükür

Canım ben bırgebenıngunlugu sayfasını takıp ediyorum ovulasyon testlerımıde ordan aldım yumurtlama masajı var dagurganlık masajı var adet söktüren masajı var youtubede var onları izle uygula gerçekten işe yarıyor ebru ceylan yumurtlama masajı yaz o çıkar youtubede
Tmm canım sağol ❤️

Hiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
13 erken 16 17 ye kadar yolu var bence

Hiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
Yeterli olgunluğa ulaşmamışsa testte cıkmamış olabilir canım

Back