KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yanlış yazmışım Ankara neyse anaaa yazacaktım T9
Kuzucum kan testi ama o kadar erken sonuç veren sanırım ev tipi testlerde çıkmaz muhtemelen şu an varsa da evde test yapacaksan biraz daha bekle

Merhaba arkadaşlar bende 3yıldir evliyim uzun bı süre vajinusmusla ugraştim sonra yendim tabi 1yil düşünmedim gebelik ama son 6aydır düşünmeye başladık artık ama olmadi malesef polikistikoverliyim geçen ay doktor tedaviye başlayalım dedi klomene başladım ama sanırım bugün regl oldum artık diğer aya yine klomen kullanmaya devam edicem hiç umudum yok sanki korkuyorum olmuyacak diye

Yaaa gerçekten mi inşallah baya şiddetlendi birden seviniyorum resmen sancılandıkca kocama gel değerlendirelim dedim hele dur tövbe çeşmemi bu dedi koptum dün yaptık bugün yanaşmıyor
Canım şeffaf yumurtlama akıntısı gördüğünde yumurtlamanın yakın olacağını gösteriyor o zaman ilişkiye girilirse o akıntı sayesinde spermler daha çok canlı kalıyor tutuluyor rahimde. O akıntı ne zaman opak renge dönerse o zaman catlamıs oluyor

Tabiki çok iyidir maşallah ona

Çok güzel kuzum maşallah

Kardeşim korkma.
Ben de polikistik over lı biri olarak Benzer süreçlerden geçtim. Hamd olsun gebe kaldım şu an oğlum altı yaşında çok şükür

Tmm canım sağol

13 erken 16 17 ye kadar yolu var bence

Selam kızlar benimde sat 24 ekim bat 25 kasım bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah benide listeye eklermisiniz?

Yeterli olgunluğa ulaşmamışsa testte cıkmamış olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…