- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Yanlış yazmışım Ankara neyseAnkara cidden mi yapım mi testtt
Bol şans bu geceeeMerhabalar yumurtlama testi pik mi acaba
Kuzucum kan testi ama o kadar erken sonuç veren sanırım ev tipi testlerde çıkmaz muhtemelen şu an varsa daYanlış yazmışım Ankara neyseanaaa yazacaktım T9
Neden olmasın
Canım şeffaf yumurtlama akıntısı gördüğünde yumurtlamanın yakın olacağını gösteriyor o zaman ilişkiye girilirse o akıntı sayesinde spermler daha çok canlı kalıyor tutuluyor rahimde. O akıntı ne zaman opak renge dönerse o zaman catlamıs oluyorYaaa gerçekten mi inşallah baya şiddetlendi birden seviniyorum resmen sancılandıkcakocama gel değerlendirelim dedim hele dur tövbe çeşmemi bu dedi koptum dün yaptık bugün yanaşmıyor
Tabiki çok iyidir maşallah onaAynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor.
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??
Ben adetin ilk gününden itibaren 17.günde gördüm bugün zaten feci kasık ağrım varBol şans bu geceeeben de adet iki güne biter başlayacağım ovulasyon testine pik gördüm mü sabahlar olmasın
Çok güzel kuzum maşallahAynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor.
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??
Kardeşim korkma.Merhaba arkadaşlar bende 3yıldir evliyim uzun bı süre vajinusmusla ugraştim sonra yendim tabi 1yil düşünmedim gebelik ama son 6aydır düşünmeye başladık artık ama olmadi malesef polikistikoverliyim geçen ay doktor tedaviye başlayalım dedi klomene başladım ama sanırım bugün regl oldum artık diğer aya yine klomen kullanmaya devam edicem hiç umudum yok sanki korkuyorum olmuyacak diye
Tmm canım sağolCanım ben bırgebenıngunlugu sayfasını takıp ediyorum ovulasyon testlerımıde ordan aldım yumurtlama masajı var dagurganlık masajı var adet söktüren masajı var youtubede var onları izle uygula gerçekten işe yarıyor ebru ceylan yumurtlama masajı yaz o çıkar youtubede
13 erken 16 17 ye kadar yolu var benceHiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
Yeterli olgunluğa ulaşmamışsa testte cıkmamış olabilir canımHiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?