• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yalnız değilsiniz benim eşimde ilişkiye girmeye aciz bide yeni evli sayılırız, sorunu var doktorada gitmiyor bugün yumurtlama günümdü kaçacak gidecek. Bide böyle günlerde sanki özellikle başka birşeyden sorun çıkartıyor olmamasının sebebi üstüme kalsın diye.
Anlamıyorum neden böyle yapıyorlar bizi düşünmüyorlar benciller bence biraz bilmiyorum bana öyle geliyor. Çabalamaları gerekmiyormu anlamıyorum tek taraflı olmuyor bu sonuçta iki taraf da istemeli ki olsun

Anlamıyorum neden böyle yapıyorlar bizi düşünmüyorlar benciller bence biraz bilmiyorum bana öyle geliyor. Çabalamaları gerekmiyormu anlamıyorum tek taraflı olmuyor bu sonuçta iki taraf da istemeli ki olsun
Akılları başına gelir de iş işten geçtikten sonra. Sanki çok basit hamile kalmak. Ben bide geçen sene boş gebelik geçirdim. Hep korkum kötü düşüncem olmasına rağmen istiyorum çabalıyorum ama yok. Tek taraflı olacak değil Meryem Ana değilim sonuçta

Yumurtlayamayan arkadaşlar bu yumurtlama masajı çok işe yarıyor gerçekten erken yumurladım bu ay kendimi tavukları gıbi hissedıyorum gıt gıdak dıyesım var 😄😅 bu yüzden reglim günümde degişti 11 kasım olacak 13 kasım yazmıştık Rosebelle Rosebelle düzeltir misin canım
Kuzu hangi masajdan yaptın 🌸

Hiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
Canim her ay yumurtluyoruz adet oluyorsan.
Ama yumurtanın belirli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor ovulasyon testinde çıkması için. Bazen küçük kalıyor büyümeden çatlıyor o çıkmıyor testte

Sıkma canını sen pozitif ol bebişlerimiz olcak diye düşün ve zihinin serbest bırak üzme kendini de🥰
Sıkma canını canım benim herşey olacagına varır bak benden iki gündür pembe leke geliyor takmıcam artık her seferinde başa sar strese gir olumsuz etkiliyor

Canim her ay yumurtluyoruz adet oluyorsan.
Ama yumurtanın belirli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor ovulasyon testinde çıkması için. Bazen küçük kalıyor büyümeden çatlıyor o çıkmıyor testte
O da hamile kalmaya neden olmuyor dimi? Mesela küçük yumurtladık diyelim hamile kalmak mümkün değil mi? Ay ne kadar cahilim ya kusura bakmayın lütfen bilgim sıfır bu konularda

Eşime bir haftadır keçi boynuzu al iç diyorum hala almadı bugün de vakti olmasına ramen almadı kavga da ettik bugün bu böyle yapınca hiç hevesim kalmıyor ben çabalamasam çabalamıyor zaten bu süreç psikolojimizi bozuyor buda böyle yapınca tamamen moralim bozuluyor olmazsa onun yüzüne olmaz ben dersem yapıyor demezse yapmıyor çabalamıyor hiç ağır geliyor insan tek taraflı düşünmek çabalamak. Kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökmek istedim 😔
Canim erkekler her konuda boyleler yapıları gereği.
İnan çocuk olduktan sonra çocukla ilgili konularda da anne en ince ayrintisini düşünür, baba üstünkörü.
Boşver canını sıkma bunun için.
Bende keçiboynuzunu kendim aldım iciriyorum, ama bıktım bebek gibi arkasından kaşıkla gezmekten. Kendisinin düşünüp içmesini istiyorum ama takmıyor.

O da hamile kalmaya neden olmuyor dimi? Mesela küçük yumurtladık diyelim hamile kalmak mümkün değil mi? Ay ne kadar cahilim ya kusura bakmayın lütfen bilgim sıfır bu konularda
Evet canım,
Yumurtanın belirli büyüklüğe gelmesi gerekiyor.
Hatta kendisi belirli büyüklüğe gelmiyorsa, klomen tedavisi uygulanıyor.

Yaaa ciddi misin bu gerçekse beni o kadar mutlu ettin ki inşallah allah sana da gönlündekini nasip eder🙏🏼♥️🥰
Amin canım hepimize inşallah 🙏
Yabancı doktorların bu konuda makalelerine denk geldim bu ay ben de yumurtlamayacagim sandım o yüzden biraz araştırdım takip ediyor musun bilmem ama Instagram da bir gebenin günlüğü hesabı var orada Ebru Hanım da bahsetmiş testte yumurtlama görmediniz hamile kalamazsiniz hiç ihtimal yok demek değil demiş hatta gebelik haberi için ona yazanlarda var birkaç kişi testte yumurtlama görmedim hiç umudum yoktu bu ay ama hamileyim diye
Yine de yumurtanın belirli bir olgunluğa gelmesi daha çok şans demek tabii umarım pik olur testin🤎🙏💙

Ayy şu an o kısmı düşününce panikledim😱😱 bi hafta önce bebek görünce içi eriyen ben 2 gündür bebek görünce düşüncelere dalıyorum Allah’ım güç kuvvet ver hakkıyla yetiştirebileyim diye🙄🙄🙄 gerçek olunca romantizm yerini endişeye bıraktı. Güzel endişeler gerçi bunlar.
Hepiniz için dua ediyorum sürekli Allah sana da nasip etsin inşallah ama hissediyorum yalnız bırakmayacaksın beni🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️
İnşallah kuzum 😍💙 bir an önce gelse bat zamanı ben de görsem oldu mu yoksa ay sonuna yepyeni umutlara mı kaldık 🥲🥲🥲
Yetiştireceksin tabii ki de hiç merak etme. Evet hele de şu dönemde çocuk büyütmek maddi manevi zor ama yaşayanlar hep söylüyor güzelliği zorluğundan üstün o yüzden her zaman positive vibezzzzz 🤭🤭🤭💃💃💃💃💃🧿🧿🧿🧿🍀🍀🍀🍀🍀

Akılları başına gelir de iş işten geçtikten sonra. Sanki çok basit hamile kalmak. Ben bide geçen sene boş gebelik geçirdim. Hep korkum kötü düşüncem olmasına rağmen istiyorum çabalıyorum ama yok. Tek taraflı olacak değil Meryem Ana değilim sonuçta
Aynen canım ağır geliyor insana tek taraflı olunca, onlarda çabalasa yükümüz hafifler. Allahım bir daha yaşatmasın canım bende bir sefer kimyasal yaşadım sonra bir kızım oldu şimdi iki yaşında teyzesi kardeş istiyorum ona inşallah. Allahım gönlümüzdekini versin inşallah hepimize de sabredicez artık doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah ❤️❤️❤️

Hayıt macunu ben kullandım 3 ay düzensiz bi şekilde benim fsh yüksekti ondan kullandım 4. Ayımda hamile kaldım canımm
peki sizde nihalin bahcesinden mi almistiniz instagramdakinde ben adetimin 2 gunu basladim ..bakalim oglum 10 yasinda ve kardes cok istiyor ...bende yumurtlama gununde yumurta catlamio ondan aldim yoksa baska sorunum yok esimdede yok

Back