• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
Geçen ay ben yumurtlamadım bence hiç akıntım olmadıydı bu ayda şimdi iki gündür kasık ağrım var ama hala akıntım yok inşallah bu sefer çatlar yumurtlarım. Daha 13 üncü gününmüş bir kaç güne olur inşallah bazen günler şaşabilir bence ne çayı içiyorsun ki

İnşallah kuzum 😍💙🙏
Zaman hızla geçiyor, bir bakmışız doğum falan konuşmaya başlamışız 🐣🐣🐣🍀
Ayy şu an o kısmı düşününce panikledim😱😱 bi hafta önce bebek görünce içi eriyen ben 2 gündür bebek görünce düşüncelere dalıyorum Allah’ım güç kuvvet ver hakkıyla yetiştirebileyim diye🙄🙄🙄 gerçek olunca romantizm yerini endişeye bıraktı. Güzel endişeler gerçi bunlar.
Hepiniz için dua ediyorum sürekli Allah sana da nasip etsin inşallah ama hissediyorum yalnız bırakmayacaksın beni🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Geçen ay ben yumurtlamadım bence hiç akıntım olmadıydı bu ayda şimdi iki gündür kasık ağrım var ama hala akıntım yok inşallah bu sefer çatlar yumurtlarım. Daha 13 üncü gününmüş bir kaç güne olur inşallah bazen günler şaşabilir bence ne çayı içiyorsun ki
Adetken aslanpençesi içmiştim 2 gün önceye kadar da hayıt otu çayı içiyordum

Eşime bir haftadır keçi boynuzu al iç diyorum hala almadı bugün de vakti olmasına ramen almadı kavga da ettik bugün bu böyle yapınca hiç hevesim kalmıyor ben çabalamasam çabalamıyor zaten bu süreç psikolojimizi bozuyor buda böyle yapınca tamamen moralim bozuluyor olmazsa onun yüzüne olmaz ben dersem yapıyor demezse yapmıyor çabalamıyor hiç ağır geliyor insan tek taraflı düşünmek çabalamak. Kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökmek istedim 😔

Eşime bir haftadır keçi boynuzu al iç diyorum hala almadı bugün de vakti olmasına ramen almadı kavga da ettik bugün bu böyle yapınca hiç hevesim kalmıyor ben çabalamasam çabalamıyor zaten bu süreç psikolojimizi bozuyor buda böyle yapınca tamamen moralim bozuluyor olmazsa onun yüzüne olmaz ben dersem yapıyor demezse yapmıyor çabalamıyor hiç ağır geliyor insan tek taraflı düşünmek çabalamak. Kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökmek istedim 😔
Ben de bu konuda bir kere kavga ettim. Bu süreç gerçekten çok yıpratıcı kuzum. Biz de çok yıprandık. Acaba diyorum biraz salsak mı? Düşünmeden bebek fikrini öne sürmeden denesek bir ay da. Planlı programlı gerçekten ne zaman geçiyor ne de istediğimizi elde edebiliyoruz. Aslında biz de bu süreci böyle atlattığımız için engel olabiliyoruz

Ayy şu an o kısmı düşününce panikledim😱😱 bi hafta önce bebek görünce içi eriyen ben 2 gündür bebek görünce düşüncelere dalıyorum Allah’ım güç kuvvet ver hakkıyla yetiştirebileyim diye🙄🙄🙄 gerçek olunca romantizm yerini endişeye bıraktı. Güzel endişeler gerçi bunlar.
Hepiniz için dua ediyorum sürekli Allah sana da nasip etsin inşallah ama hissediyorum yalnız bırakmayacaksın beni🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Merak etme tecrübeli annemızde aramızdak çok merak etme 😊☺️

Hiç yumurtlamama sizce mümkün mü olabiliyor mu? Yaşayan var mı? 13. Gündeyim genelde yumurtlarım ama yumurtlama olmadı henüz. Acaba içtiğim çaylar hormon dengemi mi bozdu? Ve ara ara kanka karışık akıntı geliyor.
Bende 13. Günümde mutlaka yumrtlarım canım . Kanla karışık akıntı yumurtlama belirtisi zaten canım 🤗🤗

Iyi aksamlar kizlar.. 10 gundur hayit macunu kullaniyorum.nohal bahcesinddn olan aceba kullanipta hamile kalan varmi ve kac zaman icinde tuttu gebeliginiz
Hayıt macunu ben kullandım 3 ay düzensiz bi şekilde benim fsh yüksekti ondan kullandım 4. Ayımda hamile kaldım canımm

İyi akşamlar kızlar, bende durum değişikliği yok, bacak bacak üstüne oturamiyorum kasık kısmında sürekli bir huzursuzluk var. Adete veya ara kanama veya yerleşmeye dair en ufak belirtim yok. ağrım sürekli var ama kasık değil. Pubik kemiğinin iç kısmı ağrıyor biseyler var biliyorum hissediyorum ama konuşamıyorum 😂😂😂 sabahı görelim bakalım. Günler günleri kovalıyor böylece... misafirim var çok giremedim ama okudum hepsini 🥰

Canım boş yere birbirinizi yıpratmayın zaten süreç zorlu birde siz birbirinizi kırarak dahada zor hale getirmeyin. Eşinde zaten sperm sorunu yoksa keçi boynuzu pekmezi içmesede olur. İnanın ne sorunları olanlar hiç bir şey yapmadan bir bakıyorlar hamileler. Belkide biz kafamıza çok taktığımız için böyle oluyordur

İyi akşamlar kızlar, bende durum değişikliği yok, bacak bacak üstüne oturamiyorum kasık kısmında sürekli bir huzursuzluk var. Adete veya ara kanama veya yerleşmeye dair en ufak belirtim yok. ağrım sürekli var ama kasık değil. Pubik kemiğinin iç kısmı ağrıyor biseyler var biliyorum hissediyorum ama konuşamıyorum 😂😂😂 sabahı görelim bakalım. Günler günleri kovalıyor böylece... misafirim varçok giremedim ama okudum hepsini 🥰
Gözümüz yollarda kaldı canım 😂😂😂hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yarın patlat bir test daha tek tek çogalsın artık hamişler inşallah aminnnn

Yalnız değilsiniz benim eşimde ilişkiye girmeye aciz bide yeni evli sayılırız, sorunu var doktorada gitmiyor bugün yumurtlama günümdü kaçacak gidecek. Bide böyle günlerde sanki özellikle başka birşeyden sorun çıkartıyor olmamasının sebebi üstüme kalsın diye.

Ben de bu konuda bir kere kavga ettim. Bu süreç gerçekten çok yıpratıcı kuzum. Biz de çok yıprandık. Acaba diyorum biraz salsak mı? Düşünmeden bebek fikrini öne sürmeden denesek bir ay da. Planlı programlı gerçekten ne zaman geçiyor ne de istediğimizi elde edebiliyoruz. Aslında biz de bu süreci böyle atlattığımız için engel olabiliyoruz
Canım biz başka şeyden kavga etti oda tuzu oldu üstüne stresdeyim biraz bu süreçden dolayı agresifim sanırım. Oda böyle yapınca daha çok strese giriyorum ve olmicak diye de üzülüyorum. Düşünmim diyorum oda olmuyor habire düşünüyorum araştırıyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum

Canım biz başka şeyden kavga etti oda tuzu oldu üstüne stresdeyim biraz bu süreçden dolayı agresifim sanırım. Oda böyle yapınca daha çok strese giriyorum ve olmicak diye de üzülüyorum. Düşünmim diyorum oda olmuyor habire düşünüyorum araştırıyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum
Olucak kuzucum vallahi inanıyorum olacağına. Ne umutsuz insanlar hamile kaldı. Bizde kalacağız🙏🏼♥️

Canım boş yere birbirinizi yıpratmayın zaten süreç zorlu birde siz birbirinizi kırarak dahada zor hale getirmeyin. Eşinde zaten sperm sorunu yoksa keçi boynuzu pekmezi içmesede olur. İnanın ne sorunları olanlar hiç bir şey yapmadan bir bakıyorlar hamileler. Belkide biz kafamıza çok taktığımız için böyle oluyordur
Haklısın canım deniyorum ama olmuyor bide o çabalamayınca daha da sinirleniyorum olursa olur olmazsa olmaz kafasında çok rahat.

Sabah yaptığımdan daha koyu oldu akşamki. yarın pik olur mu sizce 🤩

Eklentiler

• 52A1D5D9-44AA-4B33-9BC1-201DF8BEB7A7.jpeg
    52A1D5D9-44AA-4B33-9BC1-201DF8BEB7A7.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 28
Back