Aile hekimlerinde de kan verip bu testi yaptırabiliyormuşuz doğru mu? Öncelikle erkek gidiyormuş onda sorun yoksa kadının gitmesine gerek yokmuş diye yazıyor internette bilmiyorum ne kadar doğru.
Aynen doğru öyle yönlendirdi bizide doktor yaptırabilirsiniz diyeAile hekimlerinde de kan verip bu testi yaptırabiliyormuşuz doğru mu? Öncelikle erkek gidiyormuş onda sorun yoksa kadının gitmesine gerek yokmuş diye yazıyor internette bilmiyorum ne kadar doğru.
Evet aynen bu şekilde, rica edip çift olarak yaptıran da var ama doktor ilk once erkekten alıyoruz temiz çıkarsa sorun yok zaten diyor, yalnız aile hekimliginden sonuç almak zulüm gelmesi aylar sürüyor maalesefAile hekimlerinde de kan verip bu testi yaptırabiliyormuşuz doğru mu? Öncelikle erkek gidiyormuş onda sorun yoksa kadının gitmesine gerek yokmuş diye yazıyor internette bilmiyorum ne kadar doğru.
Hoş buldum caaaağnım basganBağır kız şarkıyı ağzıma taktınyani gel tabi gelirsen bekleriz de inşallah hamişsindirde gelmene gerek kalmaz
Ay hiç böyle düşünmemiştim kızlar doğruya burc meselesi var bide
Başgan ahaha hoş geldin canım
Ay evet Kasım ayında hem başı hem sonu çifte şans var kesin bir şey var Kasım'da diye bekliyordum biraz da ama regl bir gün gecikince sonunda olan bat tarihi 2 Aralık a attıhoşgeldin bu ayı bekliyordun içten içe bu ay oldu kesinpcden yazıyorum yonca emojisi yazayım ben de uğur olsun :) alışmaya çalışıyorum zor işmiş ama bu ovülasyon testi ben dk başı su içerim 2 saat duramıyorum. Bugün ateş takibine de başladım, gece dereceyi yanıma almaya üşeniyodum
shjgadjgd yaa ne bileyim idrarıma baktığım mı vardı şu bi kaç aya kadar ancak keşfediyoruzilerde çocuğuma dicem zaten sen olana kadar anan klinik mikrobiyoloji konusunda derin araştırmalara girdi, tanı niteliğinde olamaz ama idrar tahlili konusunda uzmanlaştı ona göre diye. Seni 9 ay karnımda taşıdım demode olmuştu zaten, anaların hak savaşına yeni bir başlık açıcam
Bat 8 KasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM P Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @Giraffiee 16 EKİM @ @ @ @ @ @
Yaaa öyle mi dersin kuzum
Kasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalımAy evet Kasım ayında hem başı hem sonu çifte şans var kesin bir şey var Kasım'da diye bekliyordum biraz da ama regl bir gün gecikince sonunda olan bat tarihi 2 Aralık a attıama olsun sonuçta hala Kasım'da öğrenme şansım var. Bir de cocikim Aslan burcu olsun çok istiyorum ben de Aslan burcuyum çünkü bakalım denk getirebilecek miyim, başında olursa Yengeç olur sonunda olursa Aslan
Of sorma ya sayelerinde profesör olduk eşime bir şeyler anlatınca diyor hemen bizim bir iki sene olmazsa çocuk sen kadın doğumcu olucan bu gidişle diye
Ben de ovulasyon testi alacağım bugün bir gebeninkindenbiter bitmez başlarım yapmaya, erken gebelik testim kalmadı onları stoklayayim, ayrıca takviyelerimizi de değiştireceğim madem Kasım Kasım dedik bu aya özel bir şeyler de yapalım
Silahlarımı kusandim yani şimdi Kasım düşünsün.
İmza: iki saat önce regl agrisindan yorgan parçalarken kocasına asla dogurmam ben aslaaa aslaaaa unut çocuğu ölüyorum ben diyen kadın
Kıyamam kuzumm o regl sancısına her ay katlanıyorsan doğum sancısı ıvırı zıvırı sana koymazAy evet Kasım ayında hem başı hem sonu çifte şans var kesin bir şey var Kasım'da diye bekliyordum biraz da ama regl bir gün gecikince sonunda olan bat tarihi 2 Aralık a attıama olsun sonuçta hala Kasım'da öğrenme şansım var. Bir de cocikim Aslan burcu olsun çok istiyorum ben de Aslan burcuyum çünkü bakalım denk getirebilecek miyim, başında olursa Yengeç olur sonunda olursa Aslan
Of sorma ya sayelerinde profesör olduk eşime bir şeyler anlatınca diyor hemen bizim bir iki sene olmazsa çocuk sen kadın doğumcu olucan bu gidişle diye
Ben de ovulasyon testi alacağım bugün bir gebeninkindenbiter bitmez başlarım yapmaya, erken gebelik testim kalmadı onları stoklayayim, ayrıca takviyelerimizi de değiştireceğim madem Kasım Kasım dedik bu aya özel bir şeyler de yapalım
Silahlarımı kusandim yani şimdi Kasım düşünsün.
İmza: iki saat önce regl agrisindan yorgan parçalarken kocasına asla dogurmam ben aslaaa aslaaaa unut çocuğu ölüyorum ben diyen kadın
Yaaa sen de o markayı deneyeceksin demekKasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalımbende birgebeningunlugu den aldım ovulasyon evde 10-15 de gebelik testi var galiba folikasit aldım klomen kullanacak bu ay bide canım ateş olcmem var bu ay inşallah be
İnşallah öyle olur kuzumKıyamam kuzumm o regl sancısına her ay katlanıyorsan doğum sancısı ıvırı zıvırı sana koymaz
Bu ay için senin takviye planların ne??
Ne bilem çok görünce alam dedimYaaa sen de o markayı deneyeceksin demekay haydi inşallah bize şans getirir uguruna inanıyorum ben o testlerin ya kullanıp hamile kalan çok sıra bizde inşallah
Aynen Kasım'da hamilelik başkadır diyoruz tutmayın bizi
aaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmenİnşallah öyle olur kuzumvalla regl sancısı böyleyse doğumu düşünemiyorum diyip vazgeçtim bugün bir ara sabahtan hahaha
Emodex almayacağım bu ay eşime onun yerine vitabiotics pregna conception hım&her diye eşli kullanılan bir vitamin var, bir arkadaşıma hamile kalmaya çalışırken doktor tavsiye etmiş içeriği hoşuma gitti bir de tek kutuda erkek için ayrı kadın için ayrı olması da güzel bunu deneyelim dedim onu alacağım ikimize.
İçinde folik asit olduğundan ekstra folik asidimi kullanmayacağım ben de omepa Q10 ve d3k2 de devam ama.
Eşim keçi boynuzu özünü düzenli içmiyor unutuyor hep bu ay ona da dikkat edeceğim atlamasın düzenli içsin diye.
Planlar böyle şimdilik bakalım neler olacak
Sen ekstra neler yapacaksın bu ay var mı aklında bir şeyler?
birgebeningünlüğü üzmez inşallah biziiiYaaa sen de o markayı deneyeceksin demekay haydi inşallah bize şans getirir uguruna inanıyorum ben o testlerin ya kullanıp hamile kalan çok sıra bizde inşallah
Aynen Kasım'da hamilelik başkadır diyoruz tutmayın bizi
Kasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalımbende birgebeningunlugu den aldım ovulasyon evde 10-15 de gebelik testi var galiba folikasit aldım klomen kullanacak bu ay bide canım ateş olcmem var bu ay inşallah
ovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..aaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmen
Ben eşime ve kendime nutraxin'in kadın ve erkek için olanından aldım. içerikleri güzel gibiydi. Dediğin gibi keçiboynuzu özü içmeye ve içirmeye çalışıyorum. çiğ kabak çekirdeği, havuç, kuru incir, avokado, ceviz, badem vs bunları da gün içinde yiyelim diye uğraşıyorum. Kendi kendime de diyorum tek derdin çocuk değil, sağlık için de gerekli bunlar diye. Bir de tabii birgebeningünlüğüne bel bağladım. Önümüzdeki 1 hafta içinde yumurtlama görürüm herhalde testleri doğru yapıyorsam...
Badem,ceviz de mi çiğ olmalıovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..
kapalı kargo poşetiyle geliyor canım ve hemmen gönderiyorlar. anlaşılmıyor yani :)ovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?