KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aminnn kuzum amin
pofuduk bacaklar ıssırıklarınıza amade olacaklar teyzesi

Ayy hadi inşallah yumurtladigimi göreyim rahatlatır beni .umarım ondandır kasık ağrısı

Yaaaa çok iyi şu sürpriz bebeklere bayılıyorum ne güzel gelmiş maşallah ona çok sevindim inşsllah bu da hemen gelir

Aynı durum bende de var çok silik bugün. Yarına pik görmem lazım çok üzüldüm ama seninkini görünce umutlandım şimdi

Sana bişi diyim mi az once ben de yaptım onu aklımıza neler sokuyoruz ya hiç iyi örnek olmuyoruz birbirimize ben dün reddettim benimkini yarın yaparız diye, bugün atacam ben de kocayı,gel bakım sen şöyle sen kimin oğlusun diyerek
E şimdi bat ne zaman ? Bi de kaç gün geçti yumurtlamadan ❤
Valla kuzu bat i Pazar bekliyordum, yumurtlama Ekimin 20 si gösteren uygulamaya güveniyorum. Yani 8. Gün oluyor sanırım zaten 21 Ekimde de ilişki olmuştu. Sonraki gün doğumgünümdü bana hediye vermişti önden

Yani kistten dolayı olmuş olabilir o durum bence bir kontrole git için de rahatlamış olur hem canım

6 günde yerleşme olsa olur mu olur kizzz Allaahh haydi duaya ❤❤❤❤❤

Ayyy inşallah bende çok sevdim burayı topikte beraber olalım lütfen

Valla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim
6 günde yerleşme olsa olur mu olur kizzz Allaahh haydi duaya ❤❤❤❤❤

ama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın

Çatlamanın 6. günü göğüs uçlarına dokunamıyorum ve göğüs ucumun etrafı sanki kabarmış çok açıyor. Kıyafet giyip çıkarmak işkence gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…