düşükten sonra kimisi hiç adet görmeden hamile kalıyor seninki niye olmasın eger yine silik çıkarsa hafta sonu bekle pazartesi kan ver :)Korkuyorumm düşüm yaptım ya bu ay bu kadar çabuk olur mu ki belki düşükten dolayı betam tamamen sıfırlanmadıysa ondan da çıkıyor olabilir
Ay gerçekten bilmiyorum bu aralar dramatik bi kafadayım kendimi çok strese sokuyorum boş yere bu ay hepimiz hamile kalalım inşallahKııızzz kıyamam neden öyle diyorsun , herseyin bir zamanı var bu sitede uğur var kalırsın inş❤
Adet günün geçmeden kanda yaptırma canım yada evde pozitif gör öyle yaptırYarın yumurtlamadan sonra tam 14. Gün oluyor kan da kesin çıkar mı ?
Bilemiyorum ki 10 gün önce zaten betam daha 30 du o düşmediyse ondan çizgi gözüküyor olabilirdüşükten sonra kimisi hiç adet görmeden hamile kalıyor seninki niye olmasın eger yine silik çıkarsa hafta sonu bekle pazartesi kan ver :)
Evet görünmek istiyorum ama süre tanıdım kendime cesaret için doktor ve hastane beni daha çok strese sokuyor korkuyorum açıkcası bu cocukluktan gelen bir şey sanırım birde anksiyetem var o yüzden. Ama olmazsa 2 ay içinde tıpış tıpış gidicem bende vajinusmusta vardı atlattım fakat hala biraz kasıyorum muayene olmaktan korkuyorum ayy bilmiyorum kızlar rabbim hepımıze sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin kasım ayı bizim ayımız olsunn1 yıla kadar normal diyor doktorlar biliyorsun, Ama yine de git görün tabii... Hatta eşin de görünsün için rahat eder,Stres bir numaralı düşman, hayatından uzak et, olumlama yap
Voltranı kurcaz hayırlısıylaAy inşallah inşaallah kuzummmmbenim Kasımdan umudum büyük biliyorsun, bu sefer olmadıysa bile ikinci şansın hala Kasım ayı içinde olma ihtimali var senin sonundan Ekimi yakalaman gibi ben de sonundan bile olsa Kasım i yakalarım inşallah Aralık a kalmadan hoop anneler topiginde olurum umarım
Teşekkür ederim canımVeeee topiğin ilk annesiiiÇook sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ediyorum. Kan tahlili verdin mi?
neden karamsar düşünüyorsun bende 2 aydır deniyorum olmuyor bu ay da tutarmı belli degil rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmaz güzel düşün bence olacak vaktı daha gelmemiştir burda hepimiz yol arkadaşıyızKızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
olumlu düşün yinedeBilemiyorum ki 10 gün önce zaten betam daha 30 du o düşmediyse ondan çizgi gözüküyor olabilir
evet canım çok haklısın yeni umutlarla kasım ayını bekleyelim o zamanneden karamsar düşünüyorsun bende 2 aydır deniyorum olmuyor bu ay da tutarmı belli degil rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmaz güzel düşün bence olacak vaktı daha gelmemiştir burda hepimiz yol arkadaşıyız
İnşallah bebişin çizgisidirBen o gölgeyi görüyorum iki gündür ama kuruluk çizgisi gibi geliyor bana
Pozitif düşünün kız olucak bebiş gelicekkgölge görmeye de razıyım keşke cıksa :)
3. çocuğunuz mu olacak nasipse? diğerleri kaç yaşlarında :? siz kaç yaşındasınızKızlar ben şimdiye kadar umutsuzdum bu ayda olmadı diyordum ama bugün Bi kere sağ kasığım da iğne batması gibi oldu ve akşam erkenden uyumama rağmen sanki ayakta uyuyorum benim zaten max belirtim uyku oluyo iki gebeliğimdede doğru düzgün belirtim yoktu bakalım gün sayıyorum 8 gün kaldı adete
İlk gebeliğim ölü doğum oldu 33 haftalıkken sonra hemen oğluma hamile kaldım 2 yaş 9 aylık oldu oğlum şimdide Bi kızım olsun istiyorum ama pek aceleci değilim rastgele değerlendirmelerle geçen ay başladık denemeye 4 gün gecikme sonrası adet oldum ve ben şuan 22 yaşındayım3. çocuğunuz mu olacak nasipse? diğerleri kaç yaşlarında :? siz kaç yaşındasınız
Kuzu sana tavsiyem doktora git bence.ben de 2aydir deniyorum dün gittim mesela regl 2-3gun tetkik yaptırcam.ve de eşim sperm testi verdi hareket düşük çıktı,en azından sorun varsa tedavi alirsinKızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
Kasıklarımda çok agrı var lavabaoya girdim pembe leke geldi devamı gelmesi yakındır ben elemdim galiba ama yinede kasım sonu annelerine yerişebilirimyeni testte yaptım tertemiz hiç bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?