- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
İyi yaptın Bebitommmm benimmmBen de özlemişim buraları ve sizi mutluluk paylaştıkça çoğalır üzüntü paylaştıkça azalır inşallah sizlerle daha umutlu olurum gerginliğim azalır diye geldim kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın Bebitommmm benimmmBen de özlemişim buraları ve sizi mutluluk paylaştıkça çoğalır üzüntü paylaştıkça azalır inşallah sizlerle daha umutlu olurum gerginliğim azalır diye geldim kız
Neyseki iz bırakmışım sevındım yarın oğlumun ılk 29 ekım gosterısı var ordanda annemlere sehır dışına gıdecegız yoğun bı tatıl olcak benım için okusamda belkı çok yazamayabılırım pesınen haber vereyımİçimden geldi bir yoklayayım dedim
Hoşgeldin canımRosebelle canm sat 21 Ekim bat 18 Kasım uğurlu olur inşallah
Anladım canım inşallah dilediğiniz gibi geçer süreç ben listeye ekledim tarih yazmadan.peki bir de şu şekilde sorayım eğer tutarsa Kasım'da mı güzel haberi alacaksınız?Merhaba dün bas
Merhaba dün basvuru yaptim adetimin 2 yada 3 günü gideceğim ne olacak hiç bir bilgim yok bir kağıt verdiler icinde getirmemiz gereken evraklar yaziyordu o evraklari tamamlayip goturecegiz galiba yumurtalik topluyacaklar
Canım doktorun ne diyorsa onu dinlemelisiniz sigara çok zararlı bu süreçte asla önerilmiyor zaten. Sigara ve alkol hem kadına hem erkeğin spermlerine zarar veriyor. Şöyle düşünün bebiş ve onun sizin sağlığınız çok daha önemli. Bu güzel yolda yürürken bazı keyfi şeylerden hepimiz vazgeçiyoruz. Tabi yine de siz bilirsinizMerhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben ve eşim sigara içiyoruz tüp bebeğe basladik doktorda birakmamizi soyledi sigara birakmakta o kadar kolay değil için biliyordur sigara içip tüp bebekle hamile kalan var mi
Kızlarr görüyor musunuz???
Veeee topiğin ilk annesiii Çook sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ediyorum. Kan tahlili verdin mi?Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Ya yerim oğluşunun gösterisini severim benim oğluşum da ilkleri yaşatacak bu sene bana tabii ki iz bıraktın hep aklımda olanlardan birisin burada bakma arada yazamadığım yoğun oluyorum bazen ama aklımdasın yani. Yoğunluğun azalınca seslenirsin sen yine banaNeyseki iz bırakmışım sevındım yarın oğlumun ılk 29 ekım gosterısı var ordanda annemlere sehır dışına gıdecegız yoğun bı tatıl olcak benım için okusamda belkı çok yazamayabılırım pesınen haber vereyım
Aaa ben senin ilk sanıyordum oğlusun mu varYa yerim oğluşunun gösterisini severim benim oğluşum da ilkleri yaşatacak bu sene bana tabii ki iz bıraktın hep aklımda olanlardan birisin burada bakma arada yazamadığım yoğun oluyorum bazen ama aklımdasın yani. Yoğunluğun azalınca seslenirsin sen yine bana
Yaa şeninde mi ikinci kaç yasındasYa yerim oğluşunun gösterisini severim benim oğluşum da ilkleri yaşatacak bu sene bana tabii ki iz bıraktın hep aklımda olanlardan birisin burada bakma arada yazamadığım yoğun oluyorum bazen ama aklımdasın yani. Yoğunluğun azalınca seslenirsin sen yine bana
Bat a kaç gün var canımGünaydın guzel anneler test negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
Kaç gün var ki adetine canım bekle bakim biraz daha adet olmadımtan sonra ümit vardırGünaydın guzel anneler test negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
Dün akşam kahverengi leke gördüm görünce aslında direk şaşırdım çünkü regl için tarih erken ve ilk regl rengi öyle gelmez benim direk kan olur bu bariz kremsi bi kahve leke olunca yerleşme kanaması mı acaba diye meraklandım ve 12 saat oldu devamı yok test yaptım yine negatif . Yerleşmeden ne zaman sonra idrar da çıkar ya da yarına kadar devam etmezse kan mı versem ? Bu leke regl takviminde alışık olduğum bi durum değil çünküAy inşallah inşallah kesinleşmiş bi belirti olur
aynısı bana da oldu dün test yaptım negatif adetime normalde 5 gün var bugün test yapmaya korkuyorum beklicem bakalımDün akşam kahverengi leke gördüm görünce aslında direk şaşırdım çünkü regl için tarih erken ve ilk regl rengi öyle gelmez benim direk kan olur bu bariz kremsi bi kahve leke olunca yerleşme kanaması mı acaba diye meraklandım ve 12 saat oldu devamı yok test yaptım yine negatif . Yerleşmeden ne zaman sonra idrar da çıkar ya da yarına kadar devam etmezse kan mı versem ? Bu leke regl takviminde alışık olduğum bi durum değil çünkü
Bat a kaç gün var canım ay inşallah yerleşme kanaması dır yaaDün akşam kahverengi leke gördüm görünce aslında direk şaşırdım çünkü regl için tarih erken ve ilk regl rengi öyle gelmez benim direk kan olur bu bariz kremsi bi kahve leke olunca yerleşme kanaması mı acaba diye meraklandım ve 12 saat oldu devamı yok test yaptım yine negatif . Yerleşmeden ne zaman sonra idrar da çıkar ya da yarına kadar devam etmezse kan mı versem ? Bu leke regl takviminde alışık olduğum bi durum değil çünkü
Bence Bi kaç gün sabredip adet günü falan test yap canımaynısı bana da oldu dün test yaptım negatif adetime normalde 5 gün var bugün test yapmaya korkuyorum beklicem bakalım
Benım ertesı gün çıkmıştı amaherkesın vücudu farklıDün akşam kahverengi leke gördüm görünce aslında direk şaşırdım çünkü regl için tarih erken ve ilk regl rengi öyle gelmez benim direk kan olur bu bariz kremsi bi kahve leke olunca yerleşme kanaması mı acaba diye meraklandım ve 12 saat oldu devamı yok test yaptım yine negatif . Yerleşmeden ne zaman sonra idrar da çıkar ya da yarına kadar devam etmezse kan mı versem ? Bu leke regl takviminde alışık olduğum bi durum değil çünkü
Atesımı gırmedıgım yer kalmadı sayende ama daha 7.gundeymıssın bence mın 10 olmalı bısey görmek ıcın kuzumGünaydın guzel anneler test negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
evetOvulasyon testınımı
Ben biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün varaynısı bana da oldu dün test yaptım negatif adetime normalde 5 gün var bugün test yapmaya korkuyorum beklicem bakalım
5 gün kalmıştıBat a kaç gün var canım ay inşallah yerleşme kanaması dır yaa
Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyorBenım ertesı gün çıkmıştı amaherkesın vücudu farklı
Canım bence test için erken biraz daha bekle inşallah bebişin seninledirBen biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün var
5 gün kalmıştı
Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyor