- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canım
Güzel kalpli, güzel yürekli kuzum mesajlarını her okuduğumda içim ferahlıyor, dünyaya daha güzel bir gözle bakıyorum. Allah ışığını söndürmesin Her şeyin güzeli hayırlısı çıksın umarım hayat yolunda karşınaİnşallah kuzucumm Rabbim her şeyin hayırlısını iyisini güzelini biliyor, nasip etse de etmese de ben sonsuz minnet doluyum ona, çocuk istiyorum diyebilmek bile ne büyük nimet bunu diyemeyen diyemeyecek, sağlığı yerinde olmayan yuvasında huzuru olmayan insanlar varken bunca verdiği nimet arasında çocuk neden vermedin diyecek yüzüm bile yok zaten O'na karşı her şeyin öyle en güzelini nasip etmiş ki onu etmiyorsa da vardır bir bildiği güzel Allah'ımın
Olursa ne ala ama olmazsa senin fındığı büyütmeni takip eder ona aldığın cicilere bakarız
Ayy kıyamam ilerlemez inşallah kuzum ya hamieleler bitki çayi icebiliyor mu bilmiyorum ama oyle şeyler yasak değilse ıhlamur falan yap istersen, yorgunlugun da beta seviyesi yükseldiği için olabilir Miniş büyüdükçe daha çok hissedeceksin annesi
Benimde 2 kızım var canım 3. De Düşük yaşadım yeni zaten oda bende kullanıyorum bazı ürünler faydasını görürüm inşallah. Ben pemve leke geldi dedim ama saat 12 gibi şimdi çok hafif kahveye döndü su gibi başka birşey yok diger kızlarımda yerleşme kanaması yaşamadım hiç öyle bişe olabilir mi acaba adet tarihim 5 kasım ama 2 kasımda olmam gerekiyorCanım bende oğlundan önce 2 kez kimyasal yaşadım testler pozitifti adet günü kanama olup atmıştım . Kimyasal dan sonra gebelik daha güçlü olurmuş doktorum öyle demişti fok şükür 2 tane evladım var şuan
Ben oğlum zamanı adet zamanı bal tarçın çörek otu yapmıştım melegim can
Amiiin canim var belirti 3. YeAllah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canım
Bir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerim ❤
Canım bu yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba hiç başıma gelmedi adet oldun galşba dedim ama çok az pembe leke geldi birdaha gelmedi çok açık kahve leke geldi birde arada bir öyle birşey olabikir mi kiBir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerim ❤
Merhaba yol arkadaşım benimde bir oğlum ve bir kızım var bende 29 yasındayım benimkiler biraz daha büyük oğlum 12 kızım 9 yasında kaderler bir bakalım inşallah burdan hamiş olarak ayrılırızBenimde kısmetse 3 çocuğum olacak yani inşallah
Biri Aralık'ta 5 yaşında olacak oğlan
Diğeri temmuzda 3 yaşında oldu kız
29 yaşındayım diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Daha tam pik olmamışbcanım ama akşama bir daha yap sıvı alımına dıkkat et en az 2 saat sıvı alma çok etkiliyor gerçekten benimde dün boyleydı akşamm pik cıktıkızlar yumurtlama olmuş mu sizce? Femometer düşük dedi ama koyu geldi bana emin olamadım
Sen ne kadar güzel düşünceli insansın ya gerçekten şu mesajı okurken kendimi sorguladım ne kadar doğru cümleler 6 aydır olmuyo diye kafaya takıp ne kadar çok isyan edip üzülüyordum senın bu cümlelerin beni kendime getirdi. Rabbim temiz ve umut dolu kalbini sevindirsin inşallah bebek ile. Rabbim bizlere nasip etsinİnşallah kuzucumm Rabbim her şeyin hayırlısını iyisini güzelini biliyor, nasip etse de etmese de ben sonsuz minnet doluyum ona, çocuk istiyorum diyebilmek bile ne büyük nimet bunu diyemeyen diyemeyecek, sağlığı yerinde olmayan yuvasında huzuru olmayan insanlar varken bunca verdiği nimet arasında çocuk neden vermedin diyecek yüzüm bile yok zaten O'na karşı her şeyin öyle en güzelini nasip etmiş ki onu etmiyorsa da vardır bir bildiği güzel Allah'ımın
Olursa ne ala ama olmazsa senin fındığı büyütmeni takip eder ona aldığın cicilere bakarız
Ayy kıyamam ilerlemez inşallah kuzum ya hamieleler bitki çayi icebiliyor mu bilmiyorum ama oyle şeyler yasak değilse ıhlamur falan yap istersen, yorgunlugun da beta seviyesi yükseldiği için olabilir Miniş büyüdükçe daha çok hissedeceksin annesi
Amin canım bu ay bir tık daha umutluyum bakalım kısmetİnşallahcanım. Sende bekliyorsun aylardır inşallah sende kasımda güzel haberler alırsın canım
Ben hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalım Benim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.Canım bu yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba hiç başıma gelmedi adet oldun galşba dedim ama çok az pembe leke geldi birdaha gelmedi çok açık kahve leke geldi birde arada bir öyle birşey olabikir mi ki
henüz olmamış canım devam et teste yakındırkızlar yumurtlama olmuş mu sizce? Femometer düşük dedi ama koyu geldi bana emin olamadım
3. Bekleyen arkadaşlara Bi sorum olucak ya ikinci çocukta büyük çocuğunuzun kıskançlığını falan nasıl idare ettiniz ben şimdiden alıştırma çalışıyorum ama yok çok kıskanınca gibi duruyor bide çok zorlandınızmı acaba çünkü bütün ilgi bir çocuktayken mecbur ikiye bölünücek eşim daha önceden istemişti ikisi birlikte büyüsün falan diye ama ben cesaret edemedim halada korkuyorum açıkçası