- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Kuzum vücudunun biraz dinlenmesi için aslında bi kere regl olman iyi de olabilir. Şimdi daha sağlıklı bir vücutla daha kendinden emin hazırlanmaya vaktin olurKasıklarımda çok agrı var lavabaoya girdim pembe leke geldi devamı gelmesi yakındır ben elemdim galiba ama yinede kasım sonu annelerine yerişebilirimyeni testte yaptım tertemiz hiç bir şey yok
çok çok gençsiniz maaşaallah : olur evelallah .. sağlıkla neşeyle..oğlunuz da daha küçük , gebelik olup doğana kadar daha da büyür bağımsızlaşır.. memeden kesme, bezi bırakma.. gibi..süreçler biter. ve okula dahi yarım gün başlayacak konuma gelir.İlk gebeliğim ölü doğum oldu 33 haftalıkken sonra hemen oğluma hamile kaldım 2 yaş 9 aylık oldu oğlum şimdide Bi kızım olsun istiyorum ama pek aceleci değilim rastgele değerlendirmelerle geçen ay başladık denemeye 4 gün gecikme sonrası adet oldum ve ben şuan 22 yaşındayım
Hayırlısı artık canım zaten rahim hazır olmazsa atarmış beklemeye devam düşükten önce zaten 5 aydır bekliyorduk sürekli başa sar beyin yakıyırKuzum vücudunun biraz dinlenmesi için aslında bi kere regl olman iyi de olabilir. Şimdi daha sağlıklı bir vücutla daha kendinden emin hazırlanmaya vaktin olur
adet oluncamı gitsem diye düşünüyorum tetkitleri o zaman mı yapıyor acaba direkt o zamana randevu aliy,m canım eşimde gidicek benimle birlikteKuzu sana tavsiyem doktora git bence.ben de 2aydir deniyorum dün gittim mesela regl 2-3gun tetkik yaptırcam.ve de eşim sperm testi verdi hareket düşük çıktı,en azından sorun varsa tedavi alirsin
Zor ve yıpratan bi süreç ama kendiliğinden gebe kalıyorsun ve düşük sonrası hemen gebelik olur derler. Ben de hep öyle gördüm çevremdeHayırlısı artık canım zaten rahim hazır olmazsa atarmış beklemeye devam düşükten önce zaten 5 aydır bekliyorduk sürekli başa sar beyin yakıyır
Bende de aynı şeyler sağdan ağrı geliyor yumurtlama hiç görmedim sanki artık görücem ikinci çizgi bir var oluyor bir gidiyor kafam karıştıKızlar bugün yarın yumurtlama gelicek sanırım sağ tarafımda bir ağrı var sabahtan beri. Sizce sağdan mı yumurtlayacağım? Bu o demek mi?
2 yaşında memeden kestik bezide tamamen bıraktı artık ne isterse kendinide ifade edebiliyor yoksa zaten yeniden düşünmezdim oğlum okula başladığı zaman eğer Allah nasip ederde olursa doğacak çocuğumda kendini biraz toparlasın istiyorum bakalım hayırlısı olsunçok çok gençsiniz maaşaallah : olur evelallah .. sağlıkla neşeyle..oğlunuz da daha küçük , gebelik olup doğana kadar daha da büyür bağımsızlaşır.. memeden kesme, bezi bırakma.. gibi..süreçler biter. ve okula dahi yarım gün başlayacak konuma gelir.
Bir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerimKasıklarımda çok agrı var lavabaoya girdim pembe leke geldi devamı gelmesi yakındır ben elemdim galiba ama yinede kasım sonu annelerine yerişebilirimyeni testte yaptım tertemiz hiç bir şey yok
İnşallah canım teşekkür ederim teselli verdi bana çok sagolZor ve yıpratan bi süreç ama kendiliğinden gebe kalıyorsun ve düşük sonrası hemen gebelik olur derler. Ben de hep öyle gördüm çevremde. Tabiki Allah kimseye yaşatmasa keşke ama hepsinde vardır bir hayır Kasımda gebesin ve sağlıklı büyüyecek olumlu düşün hep
İnşallahcanım. Sende bekliyorsun aylardır inşallah sende kasımda güzel haberler alırsın canımBir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerim❤
Regl 2 . Veya 3.gunu gel dedi banaadet oluncamı gitsem diye düşünüyorum tetkitleri o zaman mı yapıyor acaba direkt o zamana randevu aliy,m canım eşimde gidicek benimle birlikte
Ovulasyon testımı ilk ay ben eczaneden aldım tanesi 10 lira falndı yumurtlama tarıhını gosterıyor sonra burdakı arkadaşlar işte gramdan bşrgebeningunlugu sayfasındakı testler daha uygun dediler ve daha kaliteliymiş 30 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testini 160 liraya aldım kargo bedava
Canım bu uygulamanin tam adı ne yorumlaması falan cok iyiGünaydın guzel annelertest negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
Canım bu uygulamanin tam adı ne yorumlaması falan cok iyi
Haa paralıysa beni aşarBunu yazan Femometre canım ben Ateşimi Fertility ye de kaydediyorum. Zaten Fertility nin Türkçesi gibi anlatıyor. Ondan çünkü bu yorumlar paralı ve ingilizce :)
Benimde kısmetse 3 çocuğum olacak yani inşallah3. çocuğunuz mu olacak nasipse? diğerleri kaç yaşlarında :? siz kaç yaşındasınız
Haa paralıysa beni aşartesekkurler
Ay evet ya Zodyak'ın yaz döngüsünü kapattınız ailecehayırla uğurla gelsin inşallah minnak yengeç de
Voltranı kurcaz hayırlısıylaben senin Kasım’da olacağına eminim totemler dualar sonuçsuz kalmayacak dün gece rüyamda bile gördüm birlikte anne topiğinde konuştuğumuzu
Ben de galiba grip oldum bir boğaz ağrısı bir halsizlik ayakta duramıyorum. Bazen yazılanları okuyorum cevap yazacak takat bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?