- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Atesımı gırmedıgım yer kalmadı sayendeama daha 7.gundeymıssın bence mın 10 olmalı bısey görmek ıcın kuzum
Bu ay bu kasik ağrısı hepimizde var galibaValla şuan bende öyleyim kasıklarım geriliyor gibi agrı var kramp giriyor sol bacagıma gögsüm şişiyor adet mi alacam bebek mi gelecek çözemiyorum beklemekten başka çaremiz yok
yarın yapmayı düşünüyorum 4 gün kala cıkma ihtimali varBen biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün var
5 gün kalmıştı
Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyor
Bence bekle çünkü yarın yapsan bile sadece gölge görürsünyarın yapmayı düşünüyorum 4 gün kala cıkma ihtimali var
gölge görmeye de razıyım keşke cıksa :)Bence bekle çünkü yarın yapsan bile sadece gölge görürsün
Yarın yumurtlamadan sonra tam 14. Gün oluyor kan da kesin çıkar mı ?yarın yapmayı düşünüyorum 4 gün kala cıkma ihtimali var
ben normal evde test yapacam öyle negatif cıkarsa kan vermeye gerek olmazYarın yumurtlamadan sonra tam 14. Gün oluyor kan da kesin çıkar mı ?
Canım benim çok karışık ya Ama uygulamaya göre ki ateşime göre yorum yapıyor, şaşmıyor pek. yumurtlamadan sonraki 10. gün oluyorum. O da 31 ine denk geliyor.Kaç gün var ki adetine canım bekle bakim biraz daha adet olmadımtan sonra ümit vardır
Aslında bende adet olmadan 10 gün önce başlardı kasık agrısı ama tek taraflı olmazdı ve her tarafı aşırı şekilde agrırdı şiödi o kafar degil geliyor geçiyor ama ben düşük yaptıgım için bu ay herşeyim degişti gibi hissediyorum hiç adet olmadan kalırsam şalarım zatenBu ay bu kasik ağrısı hepimizde var galiba
31 de yap testini varsa kesin silikte olsa çıkıyor bende öyle oldu yumurtlamadan sonra 10. Gün çıktı ama bir iki hün geç oluşursa çıkmayabiliyorCanım benim çok karışık ya Ama uygulamaya göre ki ateşime göre yorum yapıyor, şaşmıyor pek. yumurtlamadan sonraki 10. gün oluyorum. O da 31 ine denk geliyor.
Ben o gölgeyi görüyorum iki gündür ama kuruluk çizgisi gibi geliyor banaBence bekle çünkü yarın yapsan bile sadece gölge görürsün
Bunu dün yaptım meselaBen o gölgeyi görüyorum iki gündür ama kuruluk çizgisi gibi geliyor bana
bugün yaptınmı test at ta bizde bakalım belki kuruluk degildir canımBen o gölgeyi görüyorum iki gündür ama kuruluk çizgisi gibi geliyor bana
cok hafif var gibi :) bugun tekrar yapBunu dün yaptım mesela
Birazdan kızı okuldan almaya gidecem test alıp yapacam canım atarım yine dünki yaptıgımı attımbugün yaptınmı test at ta bizde bakalım belki kuruluk degildir canım
Korkuyorumm düşüm yaptım ya bu ay bu kadar çabuk olur mu ki belki düşükten dolayı betam tamamen sıfırlanmadıysa ondan da çıkıyor olabilircok hafif var gibi :) bugun tekrar yap
Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?