KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Artık birdaha yapmam da pazar sabaha kadar. Zaten gelirse Pazar Pazartesi gelir adet de. Pazartesi 11-12. gün oluyor.

Ben biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün var

5 gün kalmıştı

Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyor
yarın yapmayı düşünüyorum 4 gün kala cıkma ihtimali var

Kaç gün var ki adetine canım bekle bakim biraz daha adet olmadımtan sonra ümit vardır
Canım benim çok karışık ya Ama uygulamaya göre ki ateşime göre yorum yapıyor, şaşmıyor pek. yumurtlamadan sonraki 10. gün oluyorum. O da 31 ine denk geliyor.

Bu ay bu kasik ağrısı hepimizde var galiba
Aslında bende adet olmadan 10 gün önce başlardı kasık agrısı ama tek taraflı olmazdı ve her tarafı aşırı şekilde agrırdı şiödi o kafar degil geliyor geçiyor ama ben düşük yaptıgım için bu ay herşeyim degişti gibi hissediyorum hiç adet olmadan kalırsam şalarım zaten

Canım benim çok karışık ya Ama uygulamaya göre ki ateşime göre yorum yapıyor, şaşmıyor pek. yumurtlamadan sonraki 10. gün oluyorum. O da 31 ine denk geliyor.
31 de yap testini varsa kesin silikte olsa çıkıyor bende öyle oldu yumurtlamadan sonra 10. Gün çıktı ama bir iki hün geç oluşursa çıkmayabiliyor

Kııızzz kıyamam neden öyle diyorsun , herseyin bir zamanı var bu sitede uğur var kalırsın inş
Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem

1 yıla kadar normal diyor doktorlar biliyorsun, Ama yine de git görün tabii... Hatta eşin de görünsün için rahat eder,Stres bir numaralı düşman, hayatından uzak et, olumlama yap
Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…