• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Korkuyorumm düşüm yaptım ya bu ay bu kadar çabuk olur mu ki belki düşükten dolayı betam tamamen sıfırlanmadıysa ondan da çıkıyor olabilir
düşükten sonra kimisi hiç adet görmeden hamile kalıyor seninki niye olmasın eger yine silik çıkarsa hafta sonu bekle pazartesi kan ver :)

düşükten sonra kimisi hiç adet görmeden hamile kalıyor seninki niye olmasın eger yine silik çıkarsa hafta sonu bekle pazartesi kan ver :)
Bilemiyorum ki 10 gün önce zaten betam daha 30 du o düşmediyse ondan çizgi gözüküyor olabilir

1 yıla kadar normal diyor doktorlar biliyorsun, Ama yine de git görün tabii... Hatta eşin de görünsün için rahat eder,Stres bir numaralı düşman, hayatından uzak et, olumlama yap
Evet görünmek istiyorum ama süre tanıdım kendime cesaret için doktor ve hastane beni daha çok strese sokuyor korkuyorum açıkcası bu cocukluktan gelen bir şey sanırım birde anksiyetem var o yüzden. Ama olmazsa 2 ay içinde tıpış tıpış gidicem bende vajinusmusta vardı atlattım fakat hala biraz kasıyorum muayene olmaktan korkuyorum ayy bilmiyorum kızlar rabbim hepımıze sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin kasım ayı bizim ayımız olsunn

Ay evet ya Zodyak'ın yaz döngüsünü kapattınız ailece 😍 hayırla uğurla gelsin inşallah minnak yengeç de 🦀🦀🦀🦀
Ay inşallah inşaallah kuzummmm 😍🙏💙 benim Kasımdan umudum büyük biliyorsun, bu sefer olmadıysa bile ikinci şansın hala Kasım ayı içinde olma ihtimali var senin sonundan Ekimi yakalaman gibi ben de sonundan bile olsa Kasım i yakalarım inşallah Aralık a kalmadan hoop anneler topiginde olurum umarım 😍🙏💙💙
Voltranı kurcaz hayırlısıyla 😅😅😅 ben senin Kasım’da olacağına eminim totemler dualar sonuçsuz kalmayacak🥰🥰 dün gece rüyamda bile gördüm birlikte anne topiğinde konuştuğumuzu❤️❤️🙏🏻🙏🏻

Ben de galiba grip oldum bir boğaz ağrısı bir halsizlik ayakta duramıyorum. Bazen yazılanları okuyorum cevap yazacak takat bulamıyorum

Veeee topiğin ilk annesiii 🥰 Çook sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰🤍🤍🤍 tebrik ediyorum. Kan tahlili verdin mi?
Teşekkür ederim canım 🥰🥰🙏🏻🙏🏻 Kan verdim canım daha çok minnak kuzu 38 çıktı sağlıkla büyür inşallah🙏🏻🙏🏻🥰🥰 darısı hepinizin başına hepiniz için booll booll dua ediyorum

Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
neden karamsar düşünüyorsun bende 2 aydır deniyorum olmuyor bu ay da tutarmı belli degil rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmaz güzel düşün bence olacak vaktı daha gelmemiştir burda hepimiz yol arkadaşıyız

neden karamsar düşünüyorsun bende 2 aydır deniyorum olmuyor bu ay da tutarmı belli degil rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmaz güzel düşün bence olacak vaktı daha gelmemiştir burda hepimiz yol arkadaşıyız
evet canım çok haklısın yeni umutlarla kasım ayını bekleyelim o zaman

Kızlar ben şimdiye kadar umutsuzdum bu ayda olmadı diyordum ama bugün Bi kere sağ kasığım da iğne batması gibi oldu ve akşam erkenden uyumama rağmen sanki ayakta uyuyorum benim zaten max belirtim uyku oluyo iki gebeliğimdede doğru düzgün belirtim yoktu bakalım gün sayıyorum 8 gün kaldı adete

Kızlar ben şimdiye kadar umutsuzdum bu ayda olmadı diyordum ama bugün Bi kere sağ kasığım da iğne batması gibi oldu ve akşam erkenden uyumama rağmen sanki ayakta uyuyorum benim zaten max belirtim uyku oluyo iki gebeliğimdede doğru düzgün belirtim yoktu bakalım gün sayıyorum 8 gün kaldı adete
3. çocuğunuz mu olacak nasipse? diğerleri kaç yaşlarında :? siz kaç yaşındasınız :olamaz:

3. çocuğunuz mu olacak nasipse? diğerleri kaç yaşlarında :? siz kaç yaşındasınız :olamaz:
İlk gebeliğim ölü doğum oldu 33 haftalıkken sonra hemen oğluma hamile kaldım 2 yaş 9 aylık oldu oğlum şimdide Bi kızım olsun istiyorum ama pek aceleci değilim rastgele değerlendirmelerle geçen ay başladık denemeye 4 gün gecikme sonrası adet oldum ve ben şuan 22 yaşındayım

Kızlar günaydın bende 6 aydır deniyorum bu 7.ay olucak henüz hiç gebe kalamadım ve hiç gebe kalamaycağim gibi hissediyorum henüz doktora gitmedim 2 ay daha olmazsa ocak ayında gidicem
Kuzu sana tavsiyem doktora git bence.ben de 2aydir deniyorum dün gittim mesela regl 2-3gun tetkik yaptırcam.ve de eşim sperm testi verdi hareket düşük çıktı,en azından sorun varsa tedavi alirsin

Kasıklarımda çok agrı var lavabaoya girdim pembe leke geldi devamı gelmesi yakındır ben elemdim galiba ama yinede kasım sonu annelerine yerişebilirim 🤗🤗yeni testte yaptım tertemiz hiç bir şey yok

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 42
Back