• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bugün yarın yumurtlama gelicek sanırım sağ tarafımda bir ağrı var sabahtan beri. Sizce sağdan mı yumurtlayacağım? Bu o demek mi?

Bırı sabah yaptıgım test alttakını akşam 9 da yaptım nasıl fark var yarına çatlar inşallah

Eklentiler

• IMG_20221027_225900.jpg
    IMG_20221027_225900.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar yarın sabah test yapacak olan var mı hadi birileri bana eşlik etsin.. göğüslerime dokunamıyorum artık o derece ağrıyor acaba bu sefer oldu mu yaa lütfen olsun lütfen lütfen lütfen🙏🙏🙏

Tamam anlatayım..

En son 8 Eylül de adet.. baya geciktim hala adet olmadım yine aynı ağrılar belirtiler bu sefer akıntı çok az daha çok lekenmeler oldu ama hep hafif ve akıntı ile karışık .. bir haftadır aralıklı test yapıyorum hep gölgeler çıkıyor çok hafif silik gölgeler hala da aynı devam ediyor .. yine geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum.. ya şöyle silik pembe çizgi görsem tamam dicem ama gölgelere kaldık..

Yine doktora gitmem gerekiyor biliyorsun o zamanda kese bile.gorduk ama.testte pembelik göremedik 🤣🤣🤣🤣 yine aynı durum busefer testler daha olumlu ama koyulaşma.yok hayalet çizgiler hep..
Ah canımmm çokk sevindimm kendin bilirsin zaten vücudunu tanıyorsun, inşallah bu sefer keseyi de görür kalp atışını duyarsın🥰🥰 bizim kuzular pek bi nazlı çıktı inşallah hayırlısıyla mutlulukla paylaşırız burda olumlu sonuçlarımızı🌸

Ah canımmm çokk sevindimm kendin bilirsin zaten vücudunu tanıyorsun, inşallah bu sefer keseyi de görür kalp atışını duyarsın🥰🥰 bizim kuzular pek bi nazlı çıktı inşallah hayırlısıyla mutlulukla paylaşırız burda olumlu sonuçlarımızı🌸
Aminnn canımm benimmm İnshaAllah özlemişim kız seniii iyiki geldin 🥲

Back