- 24 Ağustos 2022
- 4.501
- 17.142
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde benim öyle oluyor sağ tarafım agrıyor bende sağdan yumurtluyorum dıye bılıyorum bende bıraz önce test yaptım pik olmuşKızlar bugün yarın yumurtlama gelicek sanırım sağ tarafımda bir ağrı var sabahtan beri. Sizce sağdan mı yumurtlayacağım? Bu o demek mi?
Biz senle aynı gidiyoruz kız feyza hadi inşallah bu topikten hamiş ayrılır anneler grubuna geçerizGenelde benim öyle oluyor sağ tarafım agrıyor bende sağdan yumurtluyorum dıye bılıyorum bende bıraz önce test yaptım pik olmuş
Evet hep aynıyız ekim ayındada aynı gıdıyorduk bakalım nasıp artık inşallah hamiş ayrılırız☺Biz senle aynı gidiyoruz kız feyza hadi inşallah bu topikten hamiş ayrılır anneler grubuna geçeriz
Amin canısıEvet hep aynıyız ekim ayındada aynı gıdıyorduk bakalım nasıp artık inşallah hamiş ayrılırız☺
Aldıgın jeli kullanıyormusun bir fark varmı sana tavsıye ettım ben almadımAmin canısı
Canısı aldım ama pik görmediğim için daha kullanmadım kullanıcam ama piki gördüğüm an beklemedeyimAldıgın jeli kullanıyormusun bir fark varmı sana tavsıye ettım ben almadım
Bu testi nerden be zaman ne ismi söyleyerek alıyoruz?Genelde benim öyle oluyor sağ tarafım agrıyor bende sağdan yumurtluyorum dıye bılıyorum bende bıraz önce test yaptım pik olmuş
Ovulasyon testınımıBu testi nerden be zaman ne ismi söyleyerek alıyoruz?
Hadi beline kuvvet yarın gelir çatlamaBırı sabah yaptıgım test alttakını akşam 9 da yaptım nasıl fark var yarına çatlar inşallah
utandımHadi beline kuvvet yarın gelir çatlama
Ayy hadi yap yarın bakalım inşllah hamilesindir canımKızlar yarın sabah test yapacak olan var mı hadi birileri bana eşlik etsin.. göğüslerime dokunamıyorum artık o derece ağrıyor acaba bu sefer oldu mu yaa lütfen olsun lütfen lütfen lütfen
İnş cnm içimde güzel hisler varY
Ayy hadi yap yarın bakalım inşllah hamilesindir canım
Ah canımmm çokk sevindimm kendin bilirsin zaten vücudunu tanıyorsun, inşallah bu sefer keseyi de görür kalp atışını duyarsın bizim kuzular pek bi nazlı çıktı inşallah hayırlısıyla mutlulukla paylaşırız burda olumlu sonuçlarımızıTamam anlatayım..
En son 8 Eylül de adet.. baya geciktim hala adet olmadım yine aynı ağrılar belirtiler bu sefer akıntı çok az daha çok lekenmeler oldu ama hep hafif ve akıntı ile karışık .. bir haftadır aralıklı test yapıyorum hep gölgeler çıkıyor çok hafif silik gölgeler hala da aynı devam ediyor .. yine geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum.. ya şöyle silik pembe çizgi görsem tamam dicem ama gölgelere kaldık..
Yine doktora gitmem gerekiyor biliyorsun o zamanda kese bile.gorduk ama.testte pembelik göremedik yine aynı durum busefer testler daha olumlu ama koyulaşma.yok hayalet çizgiler hep..
Aminnn canımm benimmm İnshaAllah özlemişim kız seniii iyiki geldinAh canımmm çokk sevindimm kendin bilirsin zaten vücudunu tanıyorsun, inşallah bu sefer keseyi de görür kalp atışını duyarsın bizim kuzular pek bi nazlı çıktı inşallah hayırlısıyla mutlulukla paylaşırız burda olumlu sonuçlarımızı
Ben de özlemişim buraları ve sizi mutluluk paylaştıkça çoğalır üzüntü paylaştıkça azalır inşallah sizlerle daha umutlu olurum gerginliğim azalır diye geldim kızAminnn canımm benimmm İnshaAllah özlemişim kız seniii iyiki geldin