KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İçimden geldi bir yoklayayım dedim
Neyseki iz bırakmışım sevındım yarın oğlumun ılk 29 ekım gosterısı var ordanda annemlere sehır dışına gıdecegız yoğun bı tatıl olcak benım için okusamda belkı çok yazamayabılırım pesınen haber vereyım

Rosebelle canm sat 21 Ekim bat 18 Kasım uğurlu olur inşallah
Hoşgeldin canım
Anladım canım inşallah dilediğiniz gibi geçer süreç ben listeye ekledim tarih yazmadan.peki bir de şu şekilde sorayım eğer tutarsa Kasım'da mı güzel haberi alacaksınız?
Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben ve eşim sigara içiyoruz tüp bebeğe basladik doktorda birakmamizi soyledi sigara birakmakta o kadar kolay değil için biliyordur sigara içip tüp bebekle hamile kalan var mi
Canım doktorun ne diyorsa onu dinlemelisiniz sigara çok zararlı bu süreçte asla önerilmiyor zaten. Sigara ve alkol hem kadına hem erkeğin spermlerine zarar veriyor. Şöyle düşünün bebiş ve onun sizin sağlığınız çok daha önemli. Bu güzel yolda yürürken bazı keyfi şeylerden hepimiz vazgeçiyoruz. Tabi yine de siz bilirsiniz

Ya yerim oğluşunun gösterisini severim benim oğluşum da ilkleri yaşatacak bu sene bana tabii ki iz bıraktın hep aklımda olanlardan birisin burada bakma arada yazamadığım yoğun oluyorum bazen ama aklımdasın yani. Yoğunluğun azalınca seslenirsin sen yine bana

Aaa ben senin ilk sanıyordum oğlusun mu var

Yaa şeninde mi ikinci kaç yasındas

Günaydın guzel anneler test negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-28-08-16-45-873_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-10-28-08-11-05-018_com.bm.android.thermometer.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın guzel anneler test negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
Kaç gün var ki adetine canım bekle bakim biraz daha adet olmadımtan sonra ümit vardır

Ay inşallah inşallah kesinleşmiş bi belirti olur
Dün akşam kahverengi leke gördüm görünce aslında direk şaşırdım çünkü regl için tarih erken ve ilk regl rengi öyle gelmez benim direk kan olur bu bariz kremsi bi kahve leke olunca yerleşme kanaması mı acaba diye meraklandım ve 12 saat oldu devamı yok test yaptım yine negatif . Yerleşmeden ne zaman sonra idrar da çıkar ya da yarına kadar devam etmezse kan mı versem ? Bu leke regl takviminde alışık olduğum bi durum değil çünkü

aynısı bana da oldu dün test yaptım negatif adetime normalde 5 gün var bugün test yapmaya korkuyorum beklicem bakalım

Bat a kaç gün var canım ay inşallah yerleşme kanaması dır yaa

Benım ertesı gün çıkmıştı amaherkesın vücudu farklı

Atesımı gırmedıgım yer kalmadı sayende ama daha 7.gundeymıssın bence mın 10 olmalı bısey görmek ıcın kuzum

Eklentiler

• 2C24828C-AB1B-477E-913E-704A1253FBFF.png
    104,1 KB · Görüntüleme: 23
aynısı bana da oldu dün test yaptım negatif adetime normalde 5 gün var bugün test yapmaya korkuyorum beklicem bakalım
Ben biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün var
Bat a kaç gün var canım ay inşallah yerleşme kanaması dır yaa
5 gün kalmıştı
Benım ertesı gün çıkmıştı amaherkesın vücudu farklı
Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyor

Ben biraz heyecanlandım dediğim gibi alışık olduğum bi durum değil benimde 5 gün var

5 gün kalmıştı

Evet öyle düşünüyorum yani kiminin adet tarihi de geciktikten sonra çıkıyor
Canım bence test için erken biraz daha bekle inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…