• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar herkese selam, bol pozitif bir ay olsun inşallah🌸 benim sat 24 ekim bat 18 kasım ama ovülasyon vs bişey denemicem tüp bebek sürecindeyim şu an.. transfer kasımda olacak inşallah tam net değil şu an için. Eklenebilirsem listeye ben de bu süreci sizinle geçirmek isterim biraz heyecanım yatışır inşallah sizlerle😬😊
My_Moonlight06 My_Moonlight06

Kızlar herkese selam, bol pozitif bir ay olsun inşallah🌸 benim sat 24 ekim bat 18 kasım ama ovülasyon vs bişey denemicem tüp bebek sürecindeyim şu an.. transfer kasımda olacak inşallah tam net değil şu an için. Eklenebilirsem listeye ben de bu süreci sizinle geçirmek isterim biraz heyecanım yatışır inşallah sizlerle😬😊
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Kuzmmmmmm hoşgeldin nerdesin bebeğim yaaa.. özledim seniiii ..hadi isnhaAllahhh tutar yaaaa çok isterim bak Ginnys Ginnys arkadaşımız gebe çok şükür şimdi sıra sende İnshaAllah bende gebeyimdir...

Hiç sorma arkadaşım yine geçen sefeki gibi bir durumu. İçindeyim ahh ahhh

Kuzmmmmmm hoşgeldin nerdesin bebeğim yaaa.. özledim seniiii ..hadi isnhaAllahhh tutar yaaaa çok isterim bak Ginnys Ginnys arkadaşımız gebe çok şükür şimdi sıra sende İnshaAllah bende gebeyimdir...

Hiç sorma arkadaşım yine geçen sefeki gibi bir durumu. İçindeyim ahh ahhh
Neeee aaaaaa ciddi misinnnn hemen detay verrrr bayadır giremedim konuşamadık da senlee🥰🌸 inşallah bebeğin seninledirr💐

Bana kas sertleşmesi var dedi doktor üstüne ağırlıkta bindikçe artıyormuş sana ne dedi
Pelvık kemıklerı doğuma yakın kendını doğuma hazırladığı ıcın esneklesıp bırbırıne gırıyormus, bu 7 8 9 aylarda normalde başlarken benım vücudum hormonlardan dolayı bunu en basında algılıyormuş gibi anlatmıstı tabı kemıklerı fln göstererek Me kdr canlandı gözümde bılemem

Eklentiler

• 42E54830-87BE-4ABA-989C-7E7032C9CF37.png
    42E54830-87BE-4ABA-989C-7E7032C9CF37.png
    342,1 KB · Görüntüleme: 24
Neeee aaaaaa ciddi misinnnn hemen detay verrrr bayadır giremedim konuşamadık da senlee🥰🌸 inşallah bebeğin seninledirr💐
Tamam anlatayım..

En son 8 Eylül de adet.. baya geciktim hala adet olmadım yine aynı ağrılar belirtiler bu sefer akıntı çok az daha çok lekenmeler oldu ama hep hafif ve akıntı ile karışık .. bir haftadır aralıklı test yapıyorum hep gölgeler çıkıyor çok hafif silik gölgeler hala da aynı devam ediyor .. yine geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum.. ya şöyle silik pembe çizgi görsem tamam dicem ama gölgelere kaldık..

Yine doktora gitmem gerekiyor biliyorsun o zamanda kese bile.gorduk ama.testte pembelik göremedik 🤣🤣🤣🤣 yine aynı durum busefer testler daha olumlu ama koyulaşma.yok hayalet çizgiler hep..

Pelvık kemıklerı doğuma yakın kendını doğuma hazırladığı ıcın esneklesıp bırbırıne gırıyormus, bu 7 8 9 aylarda normalde başlarken benım vücudum hormonlardan dolayı bunu en basında algılıyormuş gibi anlatmıstı tabı kemıklerı fln göstererek Me kdr canlandı gözümde bılemem
Valla her sıkıntıyı kadınlar çekiyor bende hamileyken dediğin gibi yerimden kalkamıyodum bide üst üste iki gebelik ve ikisindede aynı sıkıntıyı çektim doğumdan sonra hiç kalmadı ağrı falan şimdi hangi cesaretle çocuk istiyorum bende bilmiyorum 😂😂

Kuzum dua ediyorum bol bol çareyi onda buldum hem sizin için hem kendim için. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Biz hayırlısıyla üçlüyü sıralıyoruz ikizler, yengeç, Aslan 🥹🥹😂😂
Göğsüm öyle bir şişti öyle bir şişti ki regl dönemi yaklaşınca giydiğim geniş kalıplı sütyenler bile sıktı öyle olunca test yaptım zaten kuzum. Off Allah’ım sana da nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻 Birlikte büyütelim birlikte beklediğimiz gibi🥹🥹🥹🥰🥰🥰
Ay evet ya Zodyak'ın yaz döngüsünü kapattınız ailece 😍 hayırla uğurla gelsin inşallah minnak yengeç de 🦀🦀🦀🦀
Ay inşallah inşaallah kuzummmm 😍🙏💙 benim Kasımdan umudum büyük biliyorsun, bu sefer olmadıysa bile ikinci şansın hala Kasım ayı içinde olma ihtimali var senin sonundan Ekimi yakalaman gibi ben de sonundan bile olsa Kasım i yakalarım inşallah Aralık a kalmadan hoop anneler topiginde olurum umarım 😍🙏💙💙

Back