- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 883
- 73
- 33
İlk olacak kısmetse bakalım günler geçmek bilmiyorİnşallah bu sefer tutmuştur canım bayadır bekliyormuşsun ilk mi olacak? Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder. Canım bence 3-4 gün bekle daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olacak kısmetse bakalım günler geçmek bilmiyorİnşallah bu sefer tutmuştur canım bayadır bekliyormuşsun ilk mi olacak? Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder. Canım bence 3-4 gün bekle daha
Evet cnm bariz belli inş güzel sonuçlanır dünyanın en güzel görüntüsüKızlarr görüyor musunuz???
Amin canım benim Allah razı olsun hepimize inşallahdarısı sana P Pozitiflerceee
Bu sebepten hiç doktora gittinmiHerkesin vücudu kendıne tabı ama bende oldu ılk gebelıgımde yanı hafıfledı ama hıcgecmedı
Elbette ortopedi ye gittimBu sebepten hiç doktora gittinmi
Sağlıkla kucağına al inşallahTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama Bearhug @silencee07 @pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Bana kas sertleşmesi var dedi doktor üstüne ağırlıkta bindikçe artıyormuş sana ne dediElbette ortopedi ye gittim
Kuzmmmmmm hoşgeldin nerdesin bebeğim yaaa.. özledim seniiii ..hadi isnhaAllahhh tutar yaaaa çok isterim bak Ginnys arkadaşımız gebe çok şükür şimdi sıra sende İnshaAllah bende gebeyimdir...Kızlar herkese selam, bol pozitif bir ay olsun inşallah benim sat 24 ekim bat 18 kasım ama ovülasyon vs bişey denemicem tüp bebek sürecindeyim şu an.. transfer kasımda olacak inşallah tam net değil şu an için. Eklenebilirsem listeye ben de bu süreci sizinle geçirmek isterim biraz heyecanım yatışır inşallah sizlerle
My_Moonlight06
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
Neeee aaaaaa ciddi misinnnn hemen detay verrrr bayadır giremedim konuşamadık da senlee inşallah bebeğin seninledirrKuzmmmmmm hoşgeldin nerdesin bebeğim yaaa.. özledim seniiii ..hadi isnhaAllahhh tutar yaaaa çok isterim bak Ginnys arkadaşımız gebe çok şükür şimdi sıra sende İnshaAllah bende gebeyimdir...
Hiç sorma arkadaşım yine geçen sefeki gibi bir durumu. İçindeyim ahh ahhh
Pelvık kemıklerı doğuma yakın kendını doğuma hazırladığı ıcın esneklesıp bırbırıne gırıyormus, bu 7 8 9 aylarda normalde başlarken benım vücudum hormonlardan dolayı bunu en basında algılıyormuş gibi anlatmıstı tabı kemıklerı fln göstererek Me kdr canlandı gözümde bılememBana kas sertleşmesi var dedi doktor üstüne ağırlıkta bindikçe artıyormuş sana ne dedi
Canım hayırlı olsun inşallah süreç güzel ilerler güzel haberler verirsinNeeee aaaaaa ciddi misinnnn hemen detay verrrr bayadır giremedim konuşamadık da senlee inşallah bebeğin seninledirr
Tamam anlatayım..Neeee aaaaaa ciddi misinnnn hemen detay verrrr bayadır giremedim konuşamadık da senlee inşallah bebeğin seninledirr
Benim 12 gün geçti bahsettiğim belirtiler diYumurtlamadan 9 gün geçince idrarda çıkıyor canım
Valla her sıkıntıyı kadınlar çekiyor bende hamileyken dediğin gibi yerimden kalkamıyodum bide üst üste iki gebelik ve ikisindede aynı sıkıntıyı çektim doğumdan sonra hiç kalmadı ağrı falan şimdi hangi cesaretle çocuk istiyorum bende bilmiyorumPelvık kemıklerı doğuma yakın kendını doğuma hazırladığı ıcın esneklesıp bırbırıne gırıyormus, bu 7 8 9 aylarda normalde başlarken benım vücudum hormonlardan dolayı bunu en basında algılıyormuş gibi anlatmıstı tabı kemıklerı fln göstererek Me kdr canlandı gözümde bılemem
Ay evet ya Zodyak'ın yaz döngüsünü kapattınız ailece hayırla uğurla gelsin inşallah minnak yengeç deKuzum dua ediyorum bol bol çareyi onda buldum hem sizin için hem kendim için.
Biz hayırlısıyla üçlüyü sıralıyoruz ikizler, yengeç, Aslan
Göğsüm öyle bir şişti öyle bir şişti ki regl dönemi yaklaşınca giydiğim geniş kalıplı sütyenler bile sıktı öyle olunca test yaptım zaten kuzum. Off Allah’ım sana da nasip etsin inşallah Birlikte büyütelim birlikte beklediğimiz gibi
İçimden geldi bir yoklayayım dedimEfendim bebişkoooooooop <3
Ayy ilk Aynen canım çabuk geçer inşallah zamanİlk olacak kısmetse bakalım günler geçmek bilmiyor