KASIM AYI FEMARA - LETROZOL - LETRASAN KULLANANLAR

SDI

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
49
10
24
Kızlar merhabaa, geçen ay femara kullanmıştım 11.günü gittim 1 adet yumurtlaman var o da 13mm demişti sonrasında gidemedim kontrole pozitif bir sonuç elde edemedik
9 Kasımda tekrar kullanmaya başladım bugün de kontrole gideceğim bakalım gelişmeler nasıl olacak
Burada hep beraber toplanıp birbirimizin gelişmelerine destek olalım istiyorum :KK200:

Ben de geçen hafta çarşamba adetin 3. Günü başladım, 5 gün kullanıp bugün kontrole gittim. Yumurta boyutlarına baktı doktorum 3 gün daha kullan perşembe yine gel dedi bakalım 🙏🏼

Ben de geçen hafta çarşamba adetin 3. Günü başladım, 5 gün kullanıp bugün kontrole gittim. Yumurta boyutlarına baktı doktorum 3 gün daha kullan perşembe yine gel dedi bakalım 🙏🏼
geçen ay gittiğimde tekrar kullan dememişti biraz daha bekle büyümesini demişti bana da ilk kez duyuyorum ay içinde tekrar kullandıranı

Merhabaa naptınız kontrol istediğiniz gibi miydi, benimde bugün var heyecanlıyım
evet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesef

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa femara kullandım 16 Kasım sat 18 Kasım gece 3. Günü ilk hapimi içtim cumartesi öğlen son hapımı icecegim. 8. Gün olmuş olacak 11. Gün dongunun salı doktor kontrole çağırdı bakalım ne diyecek bilgimde yok geçen ay yumurtlama takibi yapıp iğne yapacaktık kendisi çatlamış yumurta bu ay bakalım ne olacak 🙃

evet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesef
Bende dün gittim aynı şekilde bir yumurta 20mm sağlıklı dedi fakat bana çatlatma iğnesi vs diyen yok haftasonu eşinle ol dedi sadece

Merhaba. Bende bu ay klomen kullandım 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldu. Beklemedeyim

Bende dün gittim aynı şekilde bir yumurta 20mm sağlıklı dedi fakat bana çatlatma iğnesi vs diyen yok haftasonu eşinle ol dedi sadece
Ben de dün kontrole gittim 20 mm sağlıklı yumurtam varmış ilişki önerdi gönderdi, ben de iğne verecek diye düşünmüştüm bu ay iğnesiz denemek istemiş 🙏🏼

Ben de dün kontrole gittim 20 mm sağlıklı yumurtam varmış ilişki önerdi gönderdi, ben de iğne verecek diye düşünmüştüm bu ay iğnesiz denemek istemiş 🙏🏼
ayy aynı durumdayız, sen kaçıncı gün gitmiştin benimki 14.gündü umarım istediğimiz sonuç olur. sana başka bir gün gel dedi mi çatladı mı çatlamadı mı takip için

muhakka ilişki günlerini söylemiştir benmde 20 mm büyüdü iki gündür ovulasyon testi yapıyorum hep koyu çıkıyor 36. saatte geçti çatlayıp çatlamadığını anlayamyrm iğne pozitif gösteriyor hep

Öyle mi aynı gün vurulmuşuz. Bende hiçbir belirti yok çatlayıp çatlamadığınıda anlamadım. 30. Saatte ilişki oldu.
ben ovulasyon testiyle takip edeyim dedm ama hep koyu çıkıyor çizgi normalde de kendi çatlıyor yumurtam çatladığını düşünyrm iğneyi vuruldum gün bir de 36. saatte ilişki oldu benmde 12. gün test yapmayı düşünyrm

ben ovulasyon testiyle takip edeyim dedm ama hep koyu çıkıyor çizgi normalde de kendi çatlıyor yumurtam çatladığını düşünyrm iğneyi vuruldum gün bir de 36. saatte ilişki oldu benmde 12. gün test yapmayı düşünyrm
Ben ovulasyon testi yapmadım iyice stres olmamak için akışına bıraktım ama yumurtam çatlamış gibi hissetmiyorum hiç akıntı olmadı. Umarım bu ay dileğimiz gerçek olur 🙏🏻🙏🏻

Ben ovulasyon testi yapmadım iyice stres olmamak için akışına bıraktım ama yumurtam çatlamış gibi hissetmiyorum hiç akıntı olmadı. Umarım bu ay dileğimiz gerçek olur 🙏🏻🙏🏻
akıntıyla anlamak zor bende de akıntı olmadı bugün 4. gün ama ben kendimi yine adet olacakmış gibi motive ettm üzülmemek için

X