• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tutmadığı icin belirtilerini bilmiyorum ki 😔
bneim pazaraksami ovulasyon testinde çift çizgi gördüm ama yumurtlamaya yormadim çünkü bucuma adet bekliyordum neyse pazartesi doktora gittim halihazidda yumurta var esinle iliskiye girdedi hatta garanti olsun dedi iğne verdi ama iğneyi pazartesi 1300yaptım salicarsambagecesi 1200de birlikte ol dedi bana.acaba pazar olmadim diye pisman oldum.ama doktor da boyle dedi hayırlısı olsun bakalım

Bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesine gerek olmadan çatlamış yumurtam bende beklemedeyim bata 2 hafta var :)
Ne guzel canim ama catlama ignesinden 14 gun sonra regl günün bu sekilde hesapla reglini. Benim bu 2.denemem ilkinde kimyasal gecirdim. Nasil diger aylar yumurtlamadan sonra 14.gun regl geliyosa bu da oyle. Igneden 14 gun sonra regl olman gerekiyor.

Canim belirtiler kisiye gore degisir. Bazisinda bir cok belirti olur hamile olmaz. Bazisnda belirti olmaz hamilr olur. Belirtiler yaniltir daima.
doğru ben buay hamilelik belritiis çok yasadim yumurtlamayida erken sanyordum gece sarkmış adete 4kala yumrutam gelişmiş ben şok oldum

Ne guzel canim ama catlama ignesinden 14 gun sonra regl günün bu sekilde hesapla reglini. Benim bu 2.denemem ilkinde kimyasal gecirdim. Nasil diger aylar yumurtlamadan sonra 14.gun regl geliyosa bu da oyle. Igneden 14 gun sonra regl olman gerekiyor.

Ben çatlatma iğnesi olmadım klomen kullandım yalnızca yumurtam kendiliğinden çatlamış :) ben pko olduğum için yumurtlama günlerim değişiyor ama adet günüm sabit herkeste geçerli olmuyor galiba 14 gün süresi 😊

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım dün doktora gittim adetimin 16. Günüydü ve sol daki yumurta çatlamış bi tanesi dedi ama yinede işini hizlandiralim klomene başla dedi normalde hep sağ kasgm agrirdi bu ay sol sızlıyor hareketlilik seziyorum doktorum eğer adet olursan 3. Günü dupland diye bir ilaç verdi ona başla dedi acaba klomenin etkisimi bu sızlama hareketlilik

Ben çatlatma iğnesi olmadım klomen kullandım yalnızca yumurtam kendiliğinden çatlamış :) ben pko olduğum için yumurtlama günlerim değişiyor ama adet günüm sabit herkeste geçerli olmuyor galiba 14 gün süresi 😊
Anladim canim ama genelde catladiktan sonra 14 gun içinde adet olunuyor. Pko da duzensiz oldugunu biliyorum 🙂

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım dün doktora gittim adetimin 16. Günüydü ve sol daki yumurta çatlamış bi tanesi dedi ama yinede işini hizlandiralim klomene başla dedi normalde hep sağ kasgm agrirdi bu ay sol sızlıyor hareketlilik seziyorum doktorum eğer adet olursan 3. Günü dupland diye bir ilaç verdi ona başla dedi acaba klomenin etkisimi bu sızlama hareketlilik
Dün yumurtan catladiysan tekrar klomene neden devam dedi canim gunleri degerlendirmen gerekmezmi? Birde klomen hafif kasikta batma yapabiliyor

slm.kizlar bnde 6 kasim catlatma ignemi oldum 2 yumurtam gelismisti .suan beklemedeyim.gunler gecmiiyoooorr 🙈 insalah guzel haberler veriiriz 🙏🙏

Dün yumurtan catladiysan tekrar klomene neden devam dedi canim gunleri degerlendirmen gerekmezmi? Birde klomen hafif kasikta batma yapabiliyor
İşte benimde anlayamadigim o bir tane yumurtan çatlamış görüyorum dedi Çarşamba ve cuma ilişki olsun sonra 4 gün perhiz verdi salida eşin test versin dedi kafam çok karıştı anormal bir durum sağda ağrım olurdu aşırı şekilde bu ay hep sol da dediğin gibi batma oluyor canım hiç bişey anlamadim bu işten hatta adetin 3. Günü başla diyerek verdiği ilaç olursan iç olmazsan gözün aydın dedi 😩😩 hiç bişey anlamadım ☺

Back