Kan testinde çıkar artık, idrar testine güvenme bencekızlar ben de 15inde iğne oldum. 2-3 gündür inanılmaz sol tarafımda ağrı var ama test yapmaya korkuyorumne zaman belli olur sizce
idrar zaten dün yaptığımda negatiftiKan testinde çıkar artık, idrar testine güvenme bence
kızlar ben de 15inde iğne oldum. 2-3 gündür inanılmaz sol tarafımda ağrı var ama test yapmaya korkuyorumne zaman belli olur sizce
idrar zaten dün yaptığımda negatifti
tamam canım yapayım o zaman akşam olması farkeder mi?Canım takrar yap belkı bugun cıkar
tamam canım yapayım o zaman akşam olması farkeder mi?
Anladım cnm ben yaptırmadım artık salı Dr randevum var artık keseyi görmek için bekliyoruz hayırlısıyla onuda görürüz saglıklı Bi şekilde
Gittim cnm gördük şükür keseyi 5 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez sen naptın gittinmiCanım naptın doktora gıttun mı
Coktan gecmiş tir cnm bugun 14. Gün sanırım hayırlı olsun var gözüküyorAyın 15 de iğne olmşttm etksi gitmştirr dimi dünde çok slktti çıkmştı
Gittim cnm gördük şükür keseyi 5 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez sen naptın gittinmi
Evet canm 14 gün olyorr adet tarihmdee daha geln yokk amaa inşlhda gelmzzz
Yarın vericemm canmm yarına kadrr kırmızı kartt yemezsemmmKan ver canım hamılesındır ınsallah
Yarın vericemm canmm yarına kadrr kırmızı kartt yemezsemmm
Aminnn canmmmİnsallah kavusuruz yavrularumıza
Bende Pazartesi gıdıcem ınsallah guzel haberlerle donerım
Hayırlı haberler duyursun Allah sizeYarın vericemm canmm yarına kadrr kırmızı kartt yemezsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?