Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Bende sizden bir gün önce başlamışım ganol f ye, salı günü. Pazartesi günü kontrolüm var. İnşallah bu sefer pozitif sonuc alırız hep birlikte.
Amin inşallah 🤲 Bize ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Size hangi dozdan başladı doktorunuz ?

Sen nasılsın ağrın var mı yatıyor musun
Aynen yatiyorum da vücut sıcaklığım yüksek sanirim catlatma ignesinden dolayi elim ayağım yanıyor. Hani normalde yumurtlama gununde vucudunun atesinin yukseldigini hissedersin ya oyleyim şuan Progestan 200mg diye fitil kullanıyorum vajinal yoldan diye mi bilmiyorum 12-13 saat uyudum hala uykum var kasiklarimda da belli bir agri var bende şuan belirtiler bu yönde 😅 tabiki aşılamanin tutup tutmadigi belli olmaz daha erken bunu soylemek icin sadece asilama surecindeki belirtilerim boyle

Aynen yatiyorum da vücut sıcaklığım yüksek sanirim catlatma ignesinden dolayi elim ayağım yanıyor. Hani normalde yumurtlama gununde vucudunun atesinin yukseldigini hissedersin ya oyleyim şuan Progestan 200mg diye fitil kullanıyorum vajinal yoldan diye mi bilmiyorum 12-13 saat uyudum hala uykum var kasiklarimda da belli bir agri var bende şuan belirtiler bu yönde 😅 tabiki aşılamanin tutup tutmadigi belli olmaz daha erken bunu soylemek icin sadece asilama surecindeki belirtilerim boyle
Uyumak güzeldir😃 hep uyumayı öneriyorlar doktorun sana neler önerdi aşılamadan sonra kaö gün yatmanı önerdi

Ben asilamami oldum fakat akinti şeklinde kan geldi hafif. Ve aşılama yaparken benim azicik canim yandi. Doktorum bana progestan 200 mg kapsul verdi ilacin kullanıminda agiz yoljndan alinir yaziyor fakat doktorum bu hapi fitil şeklinde sabah ve akşam 15 gun boyunca almami söyledi bir hafta boyunca da bir gun bos bir gun dolu ilişki yapmami söyledi asilamadam 15 gun sonra da kan testi vermemi soyledi.sizin deneyiminiz nedir
Bugün aşılamamı oldum az acıdı bana Litınus isimli ilaco verdi vajinal yolla kullanılıyor günde 2 defa 8 Aralık test yapacağız inşallah güzel haberler alırız

Merhaba. Evet bugündü, henüz istenilen seviyeye gelmemiş sanki biri 10 biri 15 mm dediler iki gün daha iğne yapıp çarsamba günü kontrole tekrar çağırdılar.
Senin yanlış hatırlamıyorsam düşük dozla başlamıştı doktorun ondan normal bence ona canını sıkma. 15 mm çok iyi gelişmiş büyük ihtimalle bir dahaki kontrolde gereken büyüklüğe ulaşmış olur. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲 Bende çok yüksek doz olduğundan sanırım çok fazla karın ve bel ağrısı oldu sende oldu mu hiç

Senin yanlış hatırlamıyorsam düşük dozla başlamıştı doktorun ondan normal bence ona canını sıkma. 15 mm çok iyi gelişmiş büyük ihtimalle bir dahaki kontrolde gereken büyüklüğe ulaşmış olur. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲 Bende çok yüksek doz olduğundan sanırım çok fazla karın ve bel ağrısı oldu sende oldu mu hiç
75 doz vuruyordum hergün. Çokta düşük değil sanırım. Siz de doz kaçtı?
Çok belirgin bi ağrım olmadı. Böyle belli belirsiz özellikle sag kasığımda ara ara bi hareketlenme hissediyorum ama tam agrı da denmez ona.
Bir keresinde klomonde aynısı olmuştu ilk gittim 13 mm mi neydi bi kaç gün sonrasına 21 mm olmuştu sonucu olumlu olsun da bi kaç gün aksaması sıkıntı değil açıkcası 😄😄
Siz de yarın gidecektiniz gidince bilgilendirin. Günlerimiz çok yakın birbirine inşallah sonucumuz da olumlu olur. Amiin 😊

75 doz vuruyordum hergün. Çokta düşük değil sanırım. Siz de doz kaçtı?
Çok belirgin bi ağrım olmadı. Böyle belli belirsiz özellikle sag kasığımda ara ara bi hareketlenme hissediyorum ama tam agrı da denmez ona.
Bir keresinde klomonde aynısı olmuştu ilk gittim 13 mm mi neydi bi kaç gün sonrasına 21 mm olmuştu sonucu olumlu olsun da bi kaç gün aksaması sıkıntı değil açıkcası 😄😄
Siz de yarın gidecektiniz gidince bilgilendirin. Günlerimiz çok yakın birbirine inşallah sonucumuz da olumlu olur. Amiin 😊
Benim dozum 150 ydi 1 hafta kullandim 8. Gun catlatma ignesi vuruldum

X