- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Benden sonrasın :)Selam bende 4 kasımda oldum bekliyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden sonrasın :)Selam bende 4 kasımda oldum bekliyomm
İnşallah tutar yaaBenden sonrasın :)
Varmı belirti felanİnşallah tutar yaa
Benim daha çok yeni belirti saymak için çok erkenVarmı belirti felan
Bende 3 kasım da oldum bende yeniyimBenim daha çok yeni belirti saymak için çok erken
Ayyy haberleşelim ben 17snde gidip kan vercemBende 3 kasım da oldum bende yeniyim
Bana da 16/17 dedi doktor benım kasım agrıyor bazen :) sağ taraf yumurtamın geliştiği yer de hayır olsunAyyy haberleşelim ben 17snde gidip kan vercem
Ya inşallah artık haberleşiriz bir hafta sonraBana da 16/17 dedi doktor benım kasım agrıyor bazen :) sağ taraf yumurtamın geliştiği yer de hayır olsun
İns kuzum insssssss ilac ne verdi snaaYa inşallah artık haberleşiriz bir hafta sonra
OlurrYa inşallah artık haberleşiriz bir hafta sonra
bende 5 kasımda oldum nasıl sabırla bekliyosunuz ben heran test yapmak doktora gitmek falan istiyorum bir yandanda o gün geldiğinde korkudan test yapamayacağımı biliyorum Allah hayırlısını versin hepimizeBende 3 kasım da oldum bende yeniyim
Ya kuzu kendımı işe verdimbende 5 kasımda oldum nasıl sabırla bekliyosunuz ben heran test yapmak doktora gitmek falan istiyorum bir yandanda o gün geldiğinde korkudan test yapamayacağımı biliyorum Allah hayırlısını versin hepimize
Ya kuzu kendımı işe verdim
Rabbım nasip etsin dur heyecan yapma hemen test de yapma :)
Aslında en güzeli yap ve unut ama yapamıyoruz doktorum unut ne olacak diye düşünme diyor hastalanacakmissin gibi düşün dedi hatta *\0/*bende 5 kasımda oldum nasıl sabırla bekliyosunuz ben heran test yapmak doktora gitmek falan istiyorum bir yandanda o gün geldiğinde korkudan test yapamayacağımı biliyorum Allah hayırlısını versin hepimize
İns tutar kızlar bazen bende kaşık oluyorAslında en güzeli yap ve unut ama yapamıyoruz doktorum unut ne olacak diye düşünme diyor hastalanacakmissin gibi düşün dedi hatta *\0/*
Benim 8.9.10.günlerimde çok az damla şeklinde lekelenmem oldu adet öncesi lekelenme değildir inşallah.bu arada 10.günüm bugün ilk asilamada 14.gunu lekelenme olmuştu ama daha fazlaydı Zaten 17.günde adet oldum aynı gün korona oldum :)Yaa benımd e 16/17 kasım dedi doktor benım de kasım agrıyor kuzu
Hadi yA bide üstüne kornaBenim 8.9.10.günlerimde çok az damla şeklinde lekelenmem oldu adet öncesi lekelenme değildir inşallah.bu arada 10.günüm bugün ilk asilamada 14.gunu lekelenme olmuştu ama daha fazlaydı Zaten 17.günde adet oldum aynı gün korona oldum :)
:) dur dhaa catlatma iğnesi etkisi de bar ama çizgi cıkmıs catlatma iğnesi kac gün olduAşılamamanin 9. Günü sabah test yaptım erken olduğunu bile bile çok silik 2. çizgi çıktı ya. Keşke yapmasaydım. Kafamı kurcalıyor şimdi negatife mi dönecek pozitife mi diye. Siz sabredin bence :)
Aynen psikolojim darmadağın olmuştu psikolojik tedavi gördüm bir yıl ara verdim bir yıl sonra 2.aşılamam yine tesadüfen aynı aya denk geldiHadi yA bide üstüne korna
Peki yeni mı yaptırdın 2 çiyiAynen psikolojim darmadağın olmuştu psikolojik tedavi gördüm bir yıl ara verdim bir yıl sonra 2.aşılamam yine tesadüfen aynı aya denk geldi