- 20 Mart 2022
- 331
- 258
- 33
- Konu Sahibi iyilikperisi92
İğnenin 10. Günü büyük ihtimal onun etkisidir :):) dur dhaa catlatma iğnesi etkisi de bar ama çizgi cıkmıs catlatma iğnesi kac gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin 10. Günü büyük ihtimal onun etkisidir :):) dur dhaa catlatma iğnesi etkisi de bar ama çizgi cıkmıs catlatma iğnesi kac gün oldu
Evet 32 ekim bugün 10.günPeki yeni mı yaptırdın 2 çiyi
31 ekim:) yanlış yazdım 32 yiEvet 32 ekim bugün 10.gün
Ay Y baya da olmus aslındaİğnenin 10. Günü büyük ihtimal onun etkisidir :)
Belirti felan var mı kuzuEvet 32 ekim bugün 10.gün
Evet ama genelde 12. Günü kesin geçmiş oluyormuş bakalım 2 gün sonra tekrar denerim:)Ay Y baya da olmus aslında
Sence ben yapim mi salo geçerdi iğneyi vurdurdumEvet ama genelde 12. Günü kesin geçmiş oluyormuş bakalım 2 gün sonra tekrar denerim:)
Mantıklı olan beklemek aslında, senin erken sanki bence yapma bende yapmayacaktım aslında sırf iş görüşmesine gitcem diye yaptım negatifse bileyim dedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama iyice kafam karıştı :)Sence ben yapim mi salo geçerdi iğneyi vurdurdum
:) tamam yapmıyorumMantıklı olan beklemek aslında, senin erken sanki bence yapma bende yapmayacaktım aslında sırf iş görüşmesine gitcem diye yaptım negatifse bileyim dedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama iyice kafam karıştı :)
İnşallah canım hepimizin ben yine yaptım sırf iğne etkisi geçmiş mi diye merak ettim dünkünden de silik hayalet çizgi gibiydi yarın tamamen yok olur gibi demek ki en garanti 13. Gün. :):) tamam yapmıyorum
Ama bende senım yerinde olsam yapardım sende haklısın ins hersey gönlünce olsun kuzum
E bize de at gorekkkkkk:)İnşallah canım hepimizin ben yine yaptım sırf iğne etkisi geçmiş mi diye merak ettim dünkünden de silik hayalet çizgi gibiydi yarın tamamen yok olur gibi demek ki en garanti 13. Gün. :)
bende ovulasyon vardı elimde onu yaptım bir kaç gündür aralıklı olarak hep pik gösteriyo acaba iğne etkisini ovulasyonlada anlayabilirmiyiz böyle takip etsem iğne etkisi geçtiğini anlarmıyım iğneye 7 gün olduİnşallah canım hepimizin ben yine yaptım sırf iğne etkisi geçmiş mi diye merak ettim dünkünden de silik hayalet çizgi gibiydi yarın tamamen yok olur gibi demek ki en garanti 13. Gün. :)
Bence. Her gün yapıp kendını strese sokma derim ben sımdıye kadar hiç test yapmadımbende ovulasyon vardı elimde onu yaptım bir kaç gündür aralıklı olarak hep pik gösteriyo acaba iğne etkisini ovulasyonlada anlayabilirmiyiz böyle takip etsem iğne etkisi geçtiğini anlarmıyım iğneye 7 gün oldu
Kuzum ne yaptın nasıl gidiyor sonucu öğrenmene kaç gün kaldı ?:)Kızlarrrrrr ne durumda hrkessssssss varmı belirtiler
Bende size sormuştumKuzum ne yaptın nasıl gidiyor sonucu öğrenmene kaç gün kaldı ?:)
Ay hadi inşallah bir sinyaldir kuzum ben aşılama yaptırmadım ama piki gördüm ilişki denicez umarım gebe kalabilirimBende size sormuştum
Haftaya öğrencez kaşık agrısı oluyor bide akıntı arada ama anlaaöskm kız
İns canım benım hemen deneyin bol ekşınnnnnnAy hadi inşallah bir sinyaldir kuzum ben aşılama yaptırmadım ama piki gördüm ilişki denicez umarım gebe kalabilirim
Gögüslerim biraz şiş ama progestan kullanıyorum ben ondandır diyorum ha bide 8.9.10. Günlerde lekelenme oldu çok az ama tabi adet başlangıcı lekelenmesimi bilmiyorumBelirti felan var mı kuzu