- 2 Ocak 2022
- 342
- 192
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Kızlar bugün aşılamam yapıldı hayırlısı olsun inşallah sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor çok heycanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorlar genel olarak rahim filmi ve simir istiyorlar asılama ve tüp bebek öncesi
Ayrıca ha iğne ha hap fark etmiyor
Ben yeni başladım
Doktorum bana hap değil iğne verdi ve cok güçlü vi iğne bu iğne sayesınde asılama olmadan hamıle kalan arkadaşımız oldj hem de ıkız gebelik
İlaç vermedi, birşey kullanmana gerek yok dedi.. Burada okuduğum kadarıyla herkese ilaç verilmiş, ben de anlamadımCanım bende persembe oldjm :) beklemeye geçtim
İlaçlar verdimi sana doktpr onları ıcıyorum
Gonalf canımMerhaba canım o iğnenin ismini paylaşabilir misin ?
Evet berdi bana coraspin progrstan folik asitİlaç vermedi, birşey kullanmana gerek yok dedi.. Burada okuduğum kadarıyla herkese ilaç verilmiş, ben de anlamadım
Ooo baya değişiklik var hadi ins gebesindirrrrrrrrrAşılama yapılan günü de sayarsak bugün 7. Günüm.. Kasık batmalarım var, yürüdüğümde veya yorulduğum da özellikle. Pantolon giymek çok rahatsız ediyor. Oturduğum yerde bir anda uykuya dalıyorum, sürekli karnım acıkıyor ve göğüslerim de aşırı ağrı var, dokumama gerek yok durduğu yerde sızlıyor.. Belirti demeyelim de vücudumdaki değişiklikler bunlar..
Beklıyoruz biz de doktor ılıskı olsun dedi mi sana :) nasıl geçti asılamaKızlar bugün aşılamam yapıldı hayırlısı olsun inşallah sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor çok heycanlıyım
Aşılama yapıldığı günün gecesi, ertesi gün, 24 saat ara sonra 2 gün daha ilişki önerdi
Ben de gonalf kullandım 9 gün 75 mlGonalf canım
Biz daha hiç yapmadıkAşılama yapıldığı günün gecesi, ertesi gün, 24 saat ara sonra 2 gün daha ilişki önerdi
Ben 6 gün kullandım cnaım 17 mm olmustu 19 da asılaa. Oldu belki 21 de olmus olabılırBen de gonalf kullandım 9 gün 75 ml
Aaaa asılama günü ılıskı olsun ilk defa duyuyorumBenim 26 ekimde aşılama oldu. O akşam ve sabah ilişki olsun dedi o kadar canım
Her dr. Farklı işte. Ne kadar çok sperm yüklersek bu iki gün o kadar iyi dedi.Aaaa asılama günü ılıskı olsun ilk defa duyuyorum
Ayne haklı biz bugun yapcaz ballla diğer günler yapmadık esım korktuHer dr. Farklı işte. Ne kadar çok sperm yüklersek bu iki gün o kadar iyi dedi.
Benim doktorum da öyle demişti aşılama günü dahil üç gün akşamAaaa asılama günü ılıskı olsun ilk defa duyuyorum
Biz daha yapmadıkBenim doktorum da öyle demişti aşılama günü dahil üç gün akşam