- 2 Ocak 2022
- 342
- 192
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Evet aşılamadan 2gün önce ve 2gün sonra dedi aslında mümkün olduğunca dediBeklıyoruz biz de doktor ılıskı olsun dedi mi sana :) nasıl geçti asılama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aşılamadan 2gün önce ve 2gün sonra dedi aslında mümkün olduğunca dediBeklıyoruz biz de doktor ılıskı olsun dedi mi sana :) nasıl geçti asılama
Ben persembeden beri hiç yapmadımEvet aşılamadan 2gün önce ve 2gün sonra dedi aslında mümkün olduğunca dedi
Bende 31 ekimde ikinci aşılama yaptırdım pek umudum yok benim 15 kasımda tam dogum günümde test yaptiricam.Hadi bakalım ilkinde bende çok stresli ve gergindim o yüzden ne desem boş.. inşallah tutar ve güzel haberlerini alırız
Bende varım. 31 ekimde aşılama yaptırdım bugün 8.gunum ama 3 gündür idrar yaparken kasıklarimda müthiş bi agrı oluyor.yanma akıntı kaşıntı yok böyle bişey yaşayan varmı aranızda 15 kasımda test istedi doktor bu arada tam da doğum günüm de :))
Günaydın bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah güzel haberleri alırızHerkese günaydın dün bende 2. Kez aşılama oldum inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız aşılama da günleri yaklaşan belirtileri olan var mı?
Aaa süper aynı gün olmuşuz birlikte şafak sayarız artıkGünaydın bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah güzel haberleri alırız
İlk aşılamami? Öyle olunca belirti yaşamak isteyip hissedebiliyoruz ama inşallah tutmuşturkızlar 4 gün oldu aşılamaya 6 gün oldu iğneye belim ağrıyo belirti aradığım içinmi acaba karnım beli ağrıyo anlamıyorum ağrısı olan varmı aranızda
inş evet ilk her an sol kasığımda ağrı var korktumda biraz bu kadarıda normal değil gibiİlk aşılamami? Öyle olunca belirti yaşamak isteyip hissedebiliyoruz ama inşallah tutmuştur
Anladım canım Allah'ım yardımcımız olsun inşallah. Biz de öyle yapalım diyoruz en fazla 2 ay daha deneyip geçeceğiz bakalım kısmetimizi görelim. Sizlerden güzel haber gelirse ben daha istekli olurum aşılamaya:)2 yıl olmadı çkemdım doktorlardan korktuğun ıcın aksattim 2022 de herseyi yapıcam ddimm
Geç kalamamak için aşılamaya geçtik sizde öyle yapın durumunu takip et kuzm
Ayyyyy inssssss dua et kuzu bize insssss olur uaAnladım canım Allah'ım yardımcımız olsun inşallah. Biz de öyle yapalım diyoruz en fazla 2 ay daha deneyip geçeceğiz bakalım kısmetimizi görelim. Sizlerden güzel haber gelirse ben daha istekli olurum aşılamaya:)
Olur inşallah canım benim ben de senin gibiyim yaa çok istekli ve sabırsızım daha 5 deneme olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum hemen çünkü eşimin test sonuçları çok sınırda hatta biraz düşük.Ayyyyy inssssss dua et kuzu bize insssss olur ua
Bence de bi bak duruma göre hareket et ama ihmal etme tamam mı doktora git mutlaka korkacak hiç bişi ylk emin olOlur inşallah canım benim ben de senin gibiyim yaa çok istekli ve sabırsızım daha 5 deneme olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum hemen çünkü eşimin test sonuçları çok sınırda hatta biraz düşük.
1 mlde 22 milyon hız da ileri 10, yavaş hareketlisi 20 olmak üzere %30 çıktı. Yani toplam hareketli sperm sayısı 7 milyon bandında. Umarım gebelik elde edebiliriz ve sağlıkla büyür içimizde kuzu.
Evet 2 hafta sonra da beraber güzel haberleri alıp anne topiğine geçeriz inşallahAaa süper aynı gün olmuşuz birlikte şafak sayarız artık
Kuzum benım kaşık agrııs bar sağ tarafta bakalım hadi hayırlı olsunHerkese günaydın dün bende 2. Kez aşılama oldum inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız aşılama da günleri yaklaşan belirtileri olan var mı?
Ooo hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini ne zaman alabiliriz?Kuzum benım kaşık agrııs bar sağ tarafta bakalım hadi hayırlı olsun
16/17 kasım :)Ooo hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini ne zaman alabiliriz?
Arkadaslar merhaba
4 e randevu aldım
Adetin 2 ci günündeyim
Bu Ay asılama başlıyoruz
Birlıkte takip edelim benim gibi bu ay başlayanlarvarmS