- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.961
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım inşallah.. Benim 6.gün olmuştu ama bir damla geldi ve bitti dün 17.gündesin aman gelmesin bi dahaBen haftaya pazartesi yi bekliyorum keseyi görmek içinbenimde gebeliğimi öğrendiğim gün lekelenme oldu yerlemesme kanamasina benziyordu ama korktum doktorum o zaman kan sulandırıcıyi kesmişti. Mutlaka vardr etkisi. İnsallahh gelmez Bi daha canım sağlıkla devam etsin
Anladım canım embriyo genetiği sandımda embriyo genetiği istedim ben ama genetikte araştırma sırasında zarar gorup embriyo kaybı olabiliyormuş o yüzden sen hamile kalmaya bak dedi ayrıca çok masraflı bir işlem merkeze göre 3.000 dolar gibi dedi vazgeçirdi hayırlısı olsunbenim genetiğime bakacak . yaşıma göre yumurtam azmış onun için canım
ciddimisin o neymiş öyle . resmen tüp bebek parası kadarmış . doktorun doğru söylemiş hamile kalmaya bakıcaz. genetik için 750 tl ödedim özelde canım . amin cnm cümlemiz için hayırlsı olsun inş.Anladım canım embriyo genetiği sandımda embriyo genetiği istedim ben ama genetikte araştırma sırasında zarar gorup embriyo kaybı olabiliyormuş o yüzden sen hamile kalmaya bak dedi ayrıca çok masraflı bir işlem merkeze göre 3.000 dolar gibi dedi vazgeçirdi hayırlısı olsun
Benim de bekleyen 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer olmadim daha. Benim fikrimi soruyorsan 12. Günden önce kan testi vermicem. Idrari da 8. Gün yapmayi düşünüyorum. Yarın çıkar mı dersen çıkar. Yaptırayım mı dersen bemce yaptırma5.Gun embriyosu evet 2 embriyo . Bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan versem mi sizce?
Evet kadın olmak zor ama ben kadın olduğum için şükrediyorumDüz kafa abla fıtrat iste ona göre tamamlanıyor hayat bu büyük çoğunluk bizim elimizde biz kadınlar olmasaydık zor yururdu bu değirmenin suyu
Canım bende transferin 7.gunu sabah test yaptım pozitif çıktı öğlen pembe lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir seninde benim doktorum her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaçlarımı kesti. Test yapsan çıkarSelamlar kızlar. Benim transferimin bugün 7. günü şu anda bir şey yok ama 5. günü gecesi önce kahverengi sonra da baya pembe lekenlenme oldu. Hiç kırmızıya dönmedi, sabah da bitti. Pembe hali en fazla 1-2 damladır çok olmadı ama korktum biraz. Hastaneyi aradım pembe normal kanama olursa haber verin dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım bende transferin 7.gunu sabah test yaptım pozitif çıktı öğlen pembe lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir seninde benim doktorum her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaçlarımı kesti. Test yapsan çıkar
Canim benimde adetim geldiginde agrim olmustu ayakalrim donuyordu sabah gece de yatakta yaniyordum sanki ates basiyordu inslalah hakkinda hayilrisi olsunKızlar bende hala test yapmadım idrar yapmıyorum zaten direk kan yapmak istiyorum Perşembe’de yada cuma yapacağım inşallah. Bugün normalde adet günüm. Ben ara ara hep adet sancısı gibi bazende daha farklı şiddetli ağrım oluyor ve her yerim yanıyor ama ayaklarım resmen donuyor. Yine de pozitif görebilme ümidim var mı bu şekilde pozitif görenler var mı
Canım hemen belirginlesen daha doğrudur çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir hayirlsii olsun diyeyim o zamnCanım öncelikle bebişin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin kucağına.Darısı da bana olsun.
Bana kan sulandırıcı vermedi zaten sordum gerek yok dedi. Ben 5. gün test yaptım silik çıktı ama çatlatma iğnesinin 11. günüydü, dün yaptım önce hiç çıkmadı 1 saat sonra falan baktım biraz daha koyu çizgi var. En son bu sabah (7.gün) yaptım bu sefer 2. çizgi hemen belirdi ama dünkünden silik. Geç çıkıp koyu olan mı, hemen çıkıp silik olan mı makbul bilemedim. İnşallah dediğin gb yerleşme kanamasıdır
Canım hemen belirginlesen daha doğrudur çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir hayirlsii olsun diyeyim o zamnne zaman kan vericeksin
Ah hiç deme bende aynı gün test yaptırmam gerek çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitifi görürüzBenimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum
İns canım birde embriyo kaybı olabiliyormus senin 1 enfazla 2 olur dedi zaten 3 embriyo oldu oda embriyoskop ile sanırım yüksek olduciddimisin o neymiş öyle . resmen tüp bebek parası kadarmış . doktorun doğru söylemiş hamile kalmaya bakıcaz. genetik için 750 tl ödedim özelde canım . amin cnm cümlemiz için hayırlsı olsun inş.
Adetin geldiğinde mi adet günün geldiğinde miCanim benimde adetim geldiginde agrim olmustu ayakalrim donuyordu sabah gece de yatakta yaniyordum sanki ates basiyordu inslalah hakkinda hayilrisi olsun
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim. Hepimiz tedirginiz yarın neye uyancaz belli değil.. acını anlıyor yaşıyorum emin ol.. Rabbim tez zamanda geciktirmeden sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza almak nasip etsin.. Zorlaştırmadan kolaylıkla bekletmeden.. İnşallah..Benim öyle ağrım ve lekelenmem oldu da kalbi durdu ya. Ondan dün doktora sen yine de git demiştim. Çok iyi oldu valla rahatladık hepimiz
Gözün Aydın canım darısı bize inşallah dua etKızlar kanda pozitif i gördüm ama bu seferde ultrason günü gelmiyor, ya gittiyse yok yok gitmemiştir diye diye yiyorum bu seferde kendimi hala estrofem ve progestan kullanıyorum adet tarihim de geçti ama kafamda deli sorular
Gözün aydın Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKızlar kanda pozitif i gördüm ama bu seferde ultrason günü gelmiyor, ya gittiyse yok yok gitmemiştir diye diye yiyorum bu seferde kendimi hala estrofem ve progestan kullanıyorum adet tarihim de geçti ama kafamda deli sorular
Bu problemi yaşamasan anormal olurdu canım o derece normalArkadaslar, ben biraz gaz problemi cekiyorum, normal mi transfer sonrasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?