- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.941
Evet ensen bu durumları daha önce yaşadığımdan şimdi idrar testi yapmaya korkar oldum. Rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıklı evlatla doldursun inşallah geceniz uzun sürmez gününüz aydınlanır hemenBenimki çok büyük hayal kırıklığı oldu. 8. Gün çift çizgi 9. Gün daha silik 10. Gün birşey yoktu. 8. Gün öyle çıkınca tamam oldu bu iş dedim. Sonra çizgiler artık çıkmamaya başladı. Kan testi onayladı. Yani önce esegimi buldum sonra kaybettim. Testler beni yanılttı,heveslendirdi, kandırdı
Benimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum6.gunum canım. Benim ki biraz sabırsızlıktan kaynaklandı. 2. Gün embriyosu benimki nasıl çıksın demiiki gundurlu de kasıklarım sızlıyor gece gündüz.. cuma falan test verecem varsa değer dusukte olsa çıkar herhalde
Ya inşallah ağzınızdan bal damlıyorCanım doğal yolla hamile kalan arkadaslarim derdi ki hep her ay adet zamanım geldiğinde sancım olur diye . Olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir bence
Bende sizi çok iyi anlıyorum hiç yapasım gelmiyor ya negatif görürsem diye Rabbim mucizeler yaşatsın inşallah pozitif görürüz ve sağlıkla devam ederBenimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum
Benimkide 20 side ben cuma verecemBenimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum
İdrara geç çıkıyor canım acele etmeİnşallah abla . Ben moral bozmayacaktım zaten ama 2 embriyo ya tutunsalar erken çıkardı sonuç gibi düşünmüştümartık hayırlısı
Ben ilk denememde progesteron kullanmama rağmen adet günümde adet oldum . Adet günüm test gunumdu test yaptım kandan negatif ti. Bende bir etkisi olmadı inşallah hamilesindir canımYa inşallah ağzınızdan bal damlıyorProgesteron bırakmadığım daha o yüzden olmuyorsundur diyende varda bakalım en iyisi Cuma’yı beklemeden Perşembe kan yapmak
Benim de 21 i ama ben de cuma vereceğim :)Benimkide 20 side ben cuma verecem
İnşallah pozitif olurBenim de 21 i ama ben de cuma vereceğim :)
kadar iyi anlıyorum ki seni bnde 8 yılda yapmadığım test denemediğim yöntem kalmadı bı yandan korku bı yandan ümit inşallah güzel bı sürpriz olacak sana inanıyorumAslında ümitsizlik değilde korku. Çok defa aynı Ümit’lerle bu sefer kesin ya diye yaptığım testler beni hep mahvettiği için . Şimdide adet ağrım var diye gene adet mi olacağım yoksa diye. Birazda belki sürpriz olsun diye değişik duygular içindeyim. Teşekkür ederim cevabın için
Evet kuzu iyi ki gitmişim ama ağrım ve kanamam devam ediyordu sabah kalktığımda 9da hemen girdim.. Biri 5mm diğeri 8.5mm küçük olanda yolk sac yok dedi ama henüz küçük dedi.. Demek ki diğeri daha geç tutunabiliyor ya da yavaş ilerliyor nedenini bilemedim. Küçük olanı vücut atmak istiyormuş ama o da tutunmaya çalışıyormuş takip edicez dedi.. Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhatlisini full yatıyorum valla haftaya kontrole çağırdıtutunur inşallah hayatım sen rahat oldukça ve kendini yormadıkça iki kesemi var şimdi, yanlış anlamadım değil mi iyi ki gitmişsin bak ne güzel öğrendik her şeyi
Canım benim iyi ki varsınızNe demek canım burada bunun için varızyine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah.. Oksapar kullanıyordum canım kanayamayınca iyileşecek herhaldecanımm benimm inş tutanacaklar sana sıkı sıkı .
kendini bu dönemde rahat bırak hep iyi düşün .
kan sulandırıcıyı bırakmana da cok sevindim . ilaç olarak mı kullandın igne olarak mi kullanmıştın ?
rabbim bebişlerini sana nasip etsin <3
Kesinlikle canım sıralamam buydu doktoru aradım ve size yazdım.. Eşim sağolsun hemen geldi çok büyük destekçim ama ne kadar ne anlıyor ne yaşadığımı insan bilen yaşayan birinden duyduğunda teselli cümlelerini daha rahat ediyor.. Kadınlar kulübü iyi ki var siz iyi ki varsınız buradaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum sımsıkı sarılıyorumne demek canım benim insan o anda kendini çaresiz ve yapayalnız hissediyor tek akla gelen seninle aynı duyguları paylaşan aynı acıları çeken birisiyle konuşabilmek. bir nebze de olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize . durumun içinde Rabbim mücadeleyi kazananın bebeğinin olmasını nasip eder inş.hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım benim Rabbim daha fazla üzülmemizi yıpranmamızı yazmamış olsun.. Hayırlısını sağlıklı sıhahtlisini versin hepimizeCanım inşallah senin için en güzeli olan olsun hayırlısını dileyim en başında
Benim öyle ağrım ve lekelenmem oldu da kalbi durdu ya. Ondan dün doktora sen yine de git demiştim. Çok iyi oldu valla rahatladık hepimizEvet kuzu iyi ki gitmişim ama ağrım ve kanamam devam ediyordu sabah kalktığımda 9da hemen girdim.. Biri 5mm diğeri 8.5mm küçük olanda yolk sac yok dedi ama henüz küçük dedi.. Demek ki diğeri daha geç tutunabiliyor ya da yavaş ilerliyor nedenini bilemedim. Küçük olanı vücut atmak istiyormuş ama o da tutunmaya çalışıyormuş takip edicez dedi.. Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhatlisini full yatıyorum valla haftaya kontrole çağırdı
Canım nasıl oldun kanama kesildi mi?Amin canım hepimize nasip olsun inşallah.. Oksapar kullanıyordum canım kanayamayınca iyileşecek herhaldeİnşallah yani..
Canım hastaneden sonra bir damla bile gelmedi Oksapar ı kesmekle de alakalı olabilir.. Ağrımda yok.. Bir de progestan dex verdi göbekten yapıyorum artık acısız resmenCanım nasıl oldun kanama kesildi mi?
Ben haftaya pazartesi yi bekliyorum keseyi görmek içinCanım hastaneden sonra bir damla bile gelmedi Oksapar ı kesmekle de alakalı olabilir.. Ağrımda yok.. Bir de progestan dex verdi göbekten yapıyorum artık acısız resmenSen n yaptın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?