Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet ensen bu durumları daha önce yaşadığımdan şimdi idrar testi yapmaya korkar oldum. Rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıklı evlatla doldursun inşallah geceniz uzun sürmez gününüz aydınlanır hemen

Benimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum

Canım doğal yolla hamile kalan arkadaslarim derdi ki hep her ay adet zamanım geldiğinde sancım olur diye . Olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir bence
Ya inşallah ağzınızdan bal damlıyor Progesteron bırakmadığım daha o yüzden olmuyorsundur diyende varda bakalım en iyisi Cuma’yı beklemeden Perşembe kan yapmak

Benimde 5. Gün embiriyosu 22 si test günüm kan vermem lazım ama veremicem galiba cesaret edemiyorum çok az kaldı günler hızlı geçtikce ben korkuyorum
Bende sizi çok iyi anlıyorum hiç yapasım gelmiyor ya negatif görürsem diye Rabbim mucizeler yaşatsın inşallah pozitif görürüz ve sağlıkla devam eder

Ya inşallah ağzınızdan bal damlıyor Progesteron bırakmadığım daha o yüzden olmuyorsundur diyende varda bakalım en iyisi Cuma’yı beklemeden Perşembe kan yapmak
Ben ilk denememde progesteron kullanmama rağmen adet günümde adet oldum . Adet günüm test gunumdu test yaptım kandan negatif ti. Bende bir etkisi olmadı inşallah hamilesindir canım

O k kadar iyi anlıyorum ki seni bnde 8 yılda yapmadığım test denemediğim yöntem kalmadı bı yandan korku bı yandan ümit inşallah güzel bı sürpriz olacak sana inanıyorum

tutunur inşallah hayatım sen rahat oldukça ve kendini yormadıkça iki kesemi var şimdi, yanlış anlamadım değil mi iyi ki gitmişsin bak ne güzel öğrendik her şeyi
Evet kuzu iyi ki gitmişim ama ağrım ve kanamam devam ediyordu sabah kalktığımda 9da hemen girdim.. Biri 5mm diğeri 8.5mm küçük olanda yolk sac yok dedi ama henüz küçük dedi.. Demek ki diğeri daha geç tutunabiliyor ya da yavaş ilerliyor nedenini bilemedim. Küçük olanı vücut atmak istiyormuş ama o da tutunmaya çalışıyormuş takip edicez dedi.. Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhatlisini full yatıyorum valla haftaya kontrole çağırdı

Amin canım hepimize nasip olsun inşallah.. Oksapar kullanıyordum canım kanayamayınca iyileşecek herhalde İnşallah yani..

Kesinlikle canım sıralamam buydu doktoru aradım ve size yazdım.. Eşim sağolsun hemen geldi çok büyük destekçim ama ne kadar ne anlıyor ne yaşadığımı insan bilen yaşayan birinden duyduğunda teselli cümlelerini daha rahat ediyor.. Kadınlar kulübü iyi ki var siz iyi ki varsınız buradaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum sımsıkı sarılıyorum

Benim öyle ağrım ve lekelenmem oldu da kalbi durdu ya. Ondan dün doktora sen yine de git demiştim. Çok iyi oldu valla rahatladık hepimiz

Canım hastaneden sonra bir damla bile gelmedi Oksapar ı kesmekle de alakalı olabilir.. Ağrımda yok.. Bir de progestan dex verdi göbekten yapıyorum artık acısız resmen Sen n yaptın peki
Ben haftaya pazartesi yi bekliyorum keseyi görmek için benimde gebeliğimi öğrendiğim gün lekelenme oldu yerlemesme kanamasina benziyordu ama korktum doktorum o zaman kan sulandırıcıyi kesmişti. Mutlaka vardr etkisi. İnsallahh gelmez Bi daha canım sağlıkla devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…