• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

ayguldiyebiri ayguldiyebiri @Fly3646 @tosbaga @tugce9192 @sevgiliistanbul Ahsen555 Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤
🙂tutunur inşallah hayatım sen rahat oldukça ve kendini yormadıkça 🤗 iki kesemi var şimdi, yanlış anlamadım değil mi 😒🤗 iyi ki gitmişsin bak ne güzel öğrendik her şeyi😊

Anladım 🥺 umudunuzu hiç yitirmeyin inşallah birdahaki sefer olacak sizinki 🤲 bn 8 yılda ilk defa pozitif görüyorum o yüzden korkum çok fazla
Allah razı olsun şimdi dondurulmuş için bekliyorum işte 🙏🏻🙏🏻 kıyamam Allah inşallah mutluluğunu daha da arttırır 🥰🥰umarım kat ve kat artar değeriniz hiç endişe etmeyin değeri çok çok az başlayıp çok güzel ilerleyen gebeler var hep okudum

İn
Allah razı olsun şimdi dondurulmuş için bekliyorum işte 🙏🏻🙏🏻 kıyamam Allah inşallah mutluluğunu daha da arttırır 🥰🥰umarım kat ve kat artar değeriniz hiç endişe etmeyin değeri çok çok az başlayıp çok güzel ilerleyen gebeler var hep okudum
❤️ ne güzel dediniz inşallah bende o gebelerde olurum 🤲

Merhaba kızlar
aklıma bir soru takıldı şimdi bu tüp bebek allah nasip ederse tutarsa doktoru değiştiriyor muyuz veya ne zaman eski jinekoloğuma devam edebilirim bu durumu yaşayan var mı

Kızlar soru soran arkadaşlarımız olmuş keşke fikrim olsa paylaşsam. Pozitifi görürsem hayırlısıyla tüm detayları yazabilsem.
Pozitif haber alan arkadaşlar olmuş çok seviniyorum ve unut doluyorum sizleri gördükçe Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Maalesef negatif görenlerde var Rabbim gecemizi tez zamanda hayırlısıyla gündüze çevirsin inşallah 🥺😞

Kızlar bende hala test yapmadım idrar yapmıyorum zaten direk kan yapmak istiyorum Perşembe’de yada cuma yapacağım inşallah. Bugün normalde adet günüm. Ben ara ara hep adet sancısı gibi bazende daha farklı şiddetli ağrım oluyor ve her yerim yanıyor ama ayaklarım resmen donuyor. Yine de pozitif görebilme ümidim var mı bu şekilde pozitif görenler var mı 🥺

Kaçıncı günün canım başka belirtiler yaşadın mı ? Benimde 5. Gün embiriyosu
6.gunum canım. Benim ki biraz sabırsızlıktan kaynaklandı. 2. Gün embriyosu benimki nasıl çıksın demi 😁iki gundurlu de kasıklarım sızlıyor gece gündüz.. cuma falan test verecem varsa değer dusukte olsa çıkar herhalde

Kızlar bende hala test yapmadım idrar yapmıyorum zaten direk kan yapmak istiyorum Perşembe’de yada cuma yapacağım inşallah. Bugün normalde adet günüm. Ben ara ara hep adet sancısı gibi bazende daha farklı şiddetli ağrım oluyor ve her yerim yanıyor ama ayaklarım resmen donuyor. Yine de pozitif görebilme ümidim var mı bu şekilde pozitif görenler var mı 🥺
Kan testi vermemissin idrar testi yapmamışsin neden bu kadar tedirginsin bnce olumlu düşün 🤲hiç belirti yaşamadan pozitif olan çok kişi var herhes belirti yaşamıyor kimi beli agriyor kimi adet olacak gibi kimisi de kanaması olduğu halde gebeliği devam ediyor asla umudunu yitirme iki gün kalmış test gününe inşallah hayırlı haberi alırsın ☺️

Canım doğal yolla hamile kalan arkadaslarim derdi ki hep her ay adet zamanım geldiğinde sancım olur diye . Olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir bence

Benimki çok büyük hayal kırıklığı oldu. 8. Gün çift çizgi 9. Gün daha silik 10. Gün birşey yoktu. 8. Gün öyle çıkınca tamam oldu bu iş dedim. Sonra çizgiler artık çıkmamaya başladı. Kan testi onayladı. Yani önce esegimi buldum sonra kaybettim. Testler beni yanılttı,heveslendirdi, kandırdı
Canım çok geçmiş olsun bu durumu ben çok iyi biliyorum sevşnipte yarıda kalmasını ama pes etme derim umudunu hiç ama hiç yitirme durumunuz varsa devam edin derim 🙏🏻🙏🏻

Kan testi vermemissin idrar testi yapmamışsin neden bu kadar tedirginsin bnce olumlu düşün 🤲hiç belirti yaşamadan pozitif olan çok kişi var herhes belirti yaşamıyor kimi beli agriyor kimi adet olacak gibi kimisi de kanaması olduğu halde gebeliği devam ediyor asla umudunu yitirme iki gün kalmış test gününe inşallah hayırlı haberi alırsın ☺️
Aslında ümitsizlik değilde korku. Çok defa aynı Ümit’lerle bu sefer kesin ya diye yaptığım testler beni hep mahvettiği için . Şimdide adet ağrım var diye gene adet mi olacağım yoksa diye. Birazda belki sürpriz olsun diye değişik duygular içindeyim. Teşekkür ederim cevabın için 🙏🌸

Back