- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.921
Aynen madalya takılsa biz sondan birinci bile olamayız amuda kalktık yine olmadı
oha yaniBirde bana olmazsa niye canını sıkıyor sun evlatlık alırsınız diyorlar. Ve bunu söyleyenlerin 2 _3 çocukları var
Günaydıııın rüyamda sonucum 2147 çıkıyordu hadi bakalım hayırlısıGünaydın kızlarrrgüzel haberler alacağımız gün olsun inşallah
Test gününüz ne zaman hadi işallah ☺Günaydıııın rüyamda sonucum 2147 çıkıyordu hadi bakalım hayırlısı
Onlar bizleri hiç anlamiyor ki. Hani akıl veriyolar ya şunu yap bunu yap diye. Keşke kendilerini eğitseler bize konuşacakları kadar. Nasıl insan olunur, nasıl empati kurulur ???Cahiller gerçekten kalp kırmak çok kolay merak ediyorum nasıl vercekler hesabını
Pembişcim sen test yaptın mı?SENİN TRANSFERİN OLDU MU CANIM
kıyamam sana . hayvan oğlu hayvanlar dicem kusura bakmayınCahil desem hadi kayınvalede cahil gelinde o öyle söyler söylemez çocuğu alıp odayı terketti üstümden ilk şoku atınca orayı hemen koşarak terkettim benim kayınvalidemde onları destekledi eve geldiğimiz de haklılar falan dedi o gün çıkmıyor aklımdan
Gerizekalılar, böylelerinin çocuğu oluyor ya... Neyse İnşallah çocukları bu vicdansızlara benzemez.Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
Ben de bana söylememelerine gıcık oluyorum. Senin çocuğun oluyo diye ben niye üzüliyim ki? Farkında değiller ama aslında yaptıkları aşağılama ve ezmeden başka bişey değilAyy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorumzaten iş yerindekiler mecburen öğrendi kontrollere gide gele , onun dışında sadece eşimin anne babası ve biz biliyoruz Allahtan yoksa daha neler duyarım daa gerçi istemiyorum diye bilen akrabalar bile neler diyorr :/
Opu'dan önceki gece ben de 8 tane yumurta toplamışlar görmüştüm. Hakikaten 8 tanesi işleme uygunmuş. Senin de inşaallah değerin bu kadar çıkmaz tabii ama çok çok yüksek çıkarGünaydıııın rüyamda sonucum 2147 çıkıyordu hadi bakalım hayırlısı
evet cnm dondurulmuş 2.denemem olacak. ilki hiç tutunamadı. çok korkuyorumBenimde bugün opu oldu tahminen 6kasim benim transfer sizin dondurulmuş mu?
Bu ne cahillik be ne kendini bilmezlik ne bicim insanlar var yaKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
ilk gün ağrı oluyor. ben de sanırım 1 saat kadar nefes darlığı yaptı sonra geçti şükür. opu dahil 2 gün gitmesen iyi olur bence. benim 4 yumurtam toplanmıştı fazla olanlarda daha fazla ağrı olabilir oyüzden izin al bence mümkünse tabiBen evdeydim ama işe gidenler normal hayatına dönenler de olmuş.Benim ağrım oldu açıkçası bir de anestezi alınca evde olmak daha mantıklı geldi bana.
Ben hiç anlamıyorum böyle yapanları.Benim kayınvalidem çok yağlı ballı ağızlı değildir ama beni sevdiğimi bilirim.Opu öncesi konuştuk da “annecim sana bir şey olacaksa hiç olmasın senin sağlığından hiçbir şey önemli değil” dedi.Eşim tek oğlu ve başka torunu yok görümcem de evli değil.Nasıl mutlu oldumAmin canım amiiin. Hele kayınvalidem. Neyse geçmiş gün. Konuşmayacağım. Hiçbir şeyim olmadığı halde beni kerelerce çok incitti. Ama olsun eşimin annesi. Ve benim annelere saygım sonsuz.
böylelerinin olur zaten .Gerizekalılar, böylelerinin çocuğu oluyor ya... Neyse İnşallah çocukları bu vicdansızlara benzemez.
Tam onu yazacaktım daha transfer günü belli değilTest gününüz ne zaman hadi işallah ☺
Yaa süper hadi bakalım güzel haberler getir bizekızlar benim de yarın 10,30 da transferim olacak Allahın izniyle . hayırlı sonuçlar alalım inş.
amin cnm inş. biz de de kimse bilmiyor eşimle tek tabanca gidip gelicez artık. bir de sizlerin duasıyla gideceğimYaa süper hadi bakalım güzel haberler getir bizepeş peşe güzel haberler alalım
Vay bee kayınvalideye bakBen hiç anlamıyorum böyle yapanları.Benim kayınvalidem çok yağlı ballı ağızlı değildir ama beni sevdiğimi bilirim.Opu öncesi konuştuk da “annecim sana bir şey olacaksa hiç olmasın senin sağlığından hiçbir şey önemli değil” dedi.Eşim tek oğlu ve başka torunu yok görümcem de evli değil.Nasıl mutlu oldumBunu demese de saygı duymaya devam ederdim ama diyorum ya empati başka bir yetenek.En iyisini yapıyorsun,hiç düşünmeye gerek yok şimdi biz gelecek güzel günleri düşünüp mutlu olma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?