Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cahiller gerçekten kalp kırmak çok kolay merak ediyorum nasıl vercekler hesabını
Onlar bizleri hiç anlamiyor ki. Hani akıl veriyolar ya şunu yap bunu yap diye. Keşke kendilerini eğitseler bize konuşacakları kadar. Nasıl insan olunur, nasıl empati kurulur ???

kıyamam sana . hayvan oğlu hayvanlar dicem kusura bakmayın

Ben de bana söylememelerine gıcık oluyorum. Senin çocuğun oluyo diye ben niye üzüliyim ki? Farkında değiller ama aslında yaptıkları aşağılama ve ezmeden başka bişey değil

Günaydıııın rüyamda sonucum 2147 çıkıyordu hadi bakalım hayırlısı
Opu'dan önceki gece ben de 8 tane yumurta toplamışlar görmüştüm. Hakikaten 8 tanesi işleme uygunmuş. Senin de inşaallah değerin bu kadar çıkmaz tabii ama çok çok yüksek çıkar

Ben evdeydim ama işe gidenler normal hayatına dönenler de olmuş.Benim ağrım oldu açıkçası bir de anestezi alınca evde olmak daha mantıklı geldi bana.
ilk gün ağrı oluyor. ben de sanırım 1 saat kadar nefes darlığı yaptı sonra geçti şükür. opu dahil 2 gün gitmesen iyi olur bence. benim 4 yumurtam toplanmıştı fazla olanlarda daha fazla ağrı olabilir oyüzden izin al bence mümkünse tabi

Amin canım amiiin. Hele kayınvalidem. Neyse geçmiş gün. Konuşmayacağım. Hiçbir şeyim olmadığı halde beni kerelerce çok incitti. Ama olsun eşimin annesi. Ve benim annelere saygım sonsuz.
Ben hiç anlamıyorum böyle yapanları.Benim kayınvalidem çok yağlı ballı ağızlı değildir ama beni sevdiğimi bilirim.Opu öncesi konuştuk da “annecim sana bir şey olacaksa hiç olmasın senin sağlığından hiçbir şey önemli değil” dedi.Eşim tek oğlu ve başka torunu yok görümcem de evli değil.Nasıl mutlu oldum Bunu demese de saygı duymaya devam ederdim ama diyorum ya empati başka bir yetenek.En iyisini yapıyorsun,hiç düşünmeye gerek yok şimdi biz gelecek güzel günleri düşünüp mutlu olma vakti

Son düzenleme:
Vay bee kayınvalideye bak Ben de kayınvalidem koronadan ötürü merkeze gelemiyor diye şükürler ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…