• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya kizlar bu analık nasil bir duygu dun ağladım bir daha asla anne olamayacağım diye..akşamına doktor araştırırken buldum kendimi bugun de dun negatif aldigimi unuttum yeni tedavi icn heyecandan ölucem :KK70:

Doktora instagramdan mesaj atmıştım cevap vermiş az once daha bi heyecan bastı.
Oh ne güzel. Herşey yolunda gider bu sefer inşaallah 🤲 akittigin yaşlar sevinç gözyaşlarına dönüşsün ☺

😂😂 evet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiii
ben cocukla ilgili sıkıntımızı ögrenince , sürekli kendimi suclamıştım bu yüzden .
ben düşünmedim diye olmadı . 2 -3 defa denemenin dışında korunmasız denememiştik.
çünkü ben kendimi anneliğe hazır hissetmiyordum .

sonra düşündüm benim yerimde biri o dönem yasadıklarımı yasasa ve cocuk yapsa aptal derdim ona .
herseyin vakti var dedim . veren de alan da Allah . övüne övüne ilk geceden hamile kalanların da kendini bi şey sanması kadar aptalca bi durum yok .

Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yine😨 esimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi😂😂😂😂
helal olsun eşinize.

Ay ondan mı kesiyordu herkes?Ben de gelin saçı uzun daha rahat şekilleniyor diye uzatıyor herkes,evlenince de kısa rahatlık diye kestiriyorlar gibi düşünmüştüm.Ben gerçekten içimdeki bu saf ruhu kaybetmeyeyim ya 😂😂😂
Ay güldüm buna gerçekten ne kadar tatlı bir düşünce :KK70: :KK70:

Cahiller gerçekten kalp kırmak çok kolay merak ediyorum nasıl vercekler hesabını 😔
Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler 🙄 çocuğum olmadığı içinmiş
Ayy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorum :( zaten iş yerindekiler mecburen öğrendi kontrollere gide gele , onun dışında sadece eşimin anne babası ve biz biliyoruz Allahtan yoksa daha neler duyarım daa gerçi istemiyorum diye bilen akrabalar bile neler diyorr :/

Ayy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorum :( zaten iş yerindekiler mecburen öğrendi kontrollere gide gele , onun dışında sadece eşimin anne babası ve biz biliyoruz Allahtan yoksa daha neler duyarım daa gerçi istemiyorum diye bilen akrabalar bile neler diyorr :/
Benimde çok kişi bilmiyor bu durumu. Mecbur işyerindekiler biliyor. Milletin sorularını kaldıramam. İşallah bizde bu güzel duyguyu tadıcaz.imtihan ne yapcan. Kalp kırmak kolay.sonra ı kişilere insanın kalbi doğrulmuyor

Back