- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.901
Oh ne güzel. Herşey yolunda gider bu sefer inşaallahYa kizlar bu analık nasil bir duygu dun ağladım bir daha asla anne olamayacağım diye..akşamına doktor araştırırken buldum kendimi bugun de dun negatif aldigimi unuttum yeni tedavi icn heyecandan ölucem
Doktora instagramdan mesaj atmıştım cevap vermiş az once daha bi heyecan bastı.
Insallah canimmOh ne güzel. Herşey yolunda gider bu sefer inşaallahakittigin yaşlar sevinç gözyaşlarına dönüşsün ☺
Cahiller gerçekten kalp kırmak çok kolay merak ediyorum nasıl vercekler hesabınıKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
Hayır Bahçeci Berfu Demir‘deyim benBende gidemeyecegim ağrı ve halsizlik derin düşünceler ev en iyisi Ankara'da gurganda varmı acaba transfer olacak
ben cocukla ilgili sıkıntımızı ögrenince , sürekli kendimi suclamıştım bu yüzden .evet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiii
helal olsun eşinize.Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yineesimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi
Ay güldüm buna gerçekten ne kadar tatlı bir düşünceAy ondan mı kesiyordu herkes?Ben de gelin saçı uzun daha rahat şekilleniyor diye uzatıyor herkes,evlenince de kısa rahatlık diye kestiriyorlar gibi düşünmüştüm.Ben gerçekten içimdeki bu saf ruhu kaybetmeyeyim ya
SENİN TRANSFERİN OLDU MU CANIMYaa benim de 9 kasim ama dayanamayip cuma gunu yapacam galiba
KAN TAHLİLİ GÖRMEDEN NASIL TEDAVİYE BAŞLIYOR ANLAMADIMAnlıyorm bugun 6. Günü cetrotide diye bir iğne verdi süreci bilmediğim için çok tedirginim
ben ::))Kızlar estrofem kullanan kimler? Bende ilaca başladığımdan beri inanılmaz bir iştah var. Yarınlar yokmuş gibi yiyorum sonra midem ağrıyor. Var mı böyle olan
hayırlı uğurlu olsun canım. hayırlısıyla git hayırlıyısıyla gel . hayırlısıyla tutunsun bebişlerin :)Bu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorumdualarınıza talibim kızlar
Cahiller gerçekten kalp kırmak çok kolay merak ediyorum nasıl vercekler hesabını
Ayy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorumKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
Doğru söylüyorsun canim benim 1 saat içerisinde bitti.Herkeste bir olmaz diye düşünüyorum. Bana iki saatte çıkmış olursunuz dediler opudan sonra 3 saat yatırdılar. Dr riskmi gördü bilmiyorum
helal kofi :)Eee öyle yalan mı? Gittiği dr. Bile anlamazken sen nerden biliyosun? Çok bilmişler
Benimde çok kişi bilmiyor bu durumu. Mecbur işyerindekiler biliyor. Milletin sorularını kaldıramam. İşallah bizde bu güzel duyguyu tadıcaz.imtihan ne yapcan. Kalp kırmak kolay.sonra ı kişilere insanın kalbi doğrulmuyorAyy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorumzaten iş yerindekiler mecburen öğrendi kontrollere gide gele , onun dışında sadece eşimin anne babası ve biz biliyoruz Allahtan yoksa daha neler duyarım daa gerçi istemiyorum diye bilen akrabalar bile neler diyorr :/
valla hep düşünür dururumİlk geceden hamile kalanlara ne demeli biz yumurtlamayi denk getirip şekilden şekile girerken
aynen öyle canım sabrın sonu selamettir inşallah :)Benimde çok kişi bilmiyor bu durumu. Mecbur işyerindekiler biliyor. Milletin sorularını kaldıramam. İşallah bizde bu güzel duyguyu tadıcaz.imtihan ne yapcan. Kalp kırmak kolay.sonra ı kişilere insanın kalbi doğrulmuyor
Aynen normalde zayıf olmama rağmen iştahımın maşallahı vardır. Ama iştahım kesildi gün boyu hiçbir şey yemek istemiyorum ve nerdeyse devamlı baş ağrım var.Bende de iştah kesintisi yaptı canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?