- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.961
canım 5 kasım 10,30 da olacak.Oldu mu transfer? Bebişlendin mi ? Allah tamamina erdirsin inşaallah
amin inş. cümlemiz hakkında hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 5 kasım 10,30 da olacak.Oldu mu transfer? Bebişlendin mi ? Allah tamamina erdirsin inşaallah
Bende progestron fitil olarak kullandim canim sonradan progestron ignede oldum inan ki fitil daha iyiKızımda da 3. Gün transfer edildi ona istinaden sadece tahmin ediyorum .13 yumurtadan 7 döllenen sağlıklı kaldı .embriyolog yarın yine arayacak 5. Gunmu bilemiyoruz bişey sorabilirmiyin progestan vajinal yolla verdiler ilaç bunu kullanan varmı eş değer progestanin iğnesi varmı vajinal hap zor biraz kullanimi.
Bendede cok fenaydı 4 5. Gunden sonra duzelmeye basladim 9 yumurta olmasina ragmenYok yok bana da aynısı oldu hatta gaz benden 4.gün falan gitti
Aa iyi bari canım sorun yok o zaman kız çıkmıyor da töbe töbee kaldı karnımda yoksa zaman mekan dinlemeyeceğim yaniYok yok bana da aynısı oldu hatta gaz benden 4.gün falan gitti
Geç olsun güç olmasın rahmin hazır ve nazır olsun maşallah embriyo sayısı da çok iyiymişHerkese merhabaa
Bugün opu sonrası 5. günüm, sanıyorum 8 civarı embriyo dondurulacak. İnşallah hepsi sağlıklıdır.
Ben adetimi erken bekliyordum ama bu kadar erken değil. Bu sabah adet gördüm. Döngümün 19. gününde
Sabah da doktor kontrole çağırmıştı, adet olduğumu duyunca dedi ki "Embriyolar bugün dondurulacak, çok kısa sürede dondurup çözmek embriyoların yapısını bozabilir. Bununla ilgili araştırma yok ama riske atmak istemem. 1 ay daha bekleyelim derim."
Ben de doktor sözü dinleyen biriyim. Malesef transferim Kasım ayında olamayacak. Sonraki adetimin 2. gününe kadar bekleyeceğim.
Çok güzel haber kabızlık ve gaz normal kuzum aklına başka bi şey gelmesin. Kabızlık için biraz kuru kayısı vb şeyleri tüketmeye çalış. Transfer sonrasında kabız olmamaya özen göster demişti bana doktorum çünkü. Bir kaç güne düzelecektirGünaydııı.
Embriyolog aradı kızlar 12 yumurtaya işlem yapılmıştı 9 tanesi döllenmiş çok şükür
bu arada kabızlık ve gaz aldı başını gdiyor karnım şiş gibi normal mi yoksa ohss mi oldum
Iğnesi var evet ama yağ bazlı olduğu için çok can yakıyor. Yani vurulurken o kadar değil ama 3 gün üstüne zor oturuyosun. Morarık gibi ağrısı oluyor. Bide dozu daha fazla galiba. hamileyken kanamam olduğunda vurmuşlardı. Hapla, vajinal yoldan kullanılanı aynı ilaç. Onu yutadabiliyorsun vajinadan da kullanabiliyorsun canım.Kızımda da 3. Gün transfer edildi ona istinaden sadece tahmin ediyorum .13 yumurtadan 7 döllenen sağlıklı kaldı .embriyolog yarın yine arayacak 5. Gunmu bilemiyoruz bişey sorabilirmiyin progestan vajinal yolla verdiler ilaç bunu kullanan varmı eş değer progestanin iğnesi varmı vajinal hap zor biraz kullanimi.
Aaaah ah biz de o günlere erişebilsek ☹canım 5 kasım 10,30 da olacak.
amin inş. cümlemiz hakkında hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim amin.
senin tarih belli değil miAaaah ah biz de o günlere erişebilsek ☹
benim de 31 ekim de 8 mm di .Ignelere başladım kızlar hergün göbekten 2 tane sabah akşam. 3 günde bir kalçadan bir iğne daha bir de hep verdi doktor. Iğne yapıldıktan sonra bu hep ile iç sertlik dagilsin dedi. Bir tane de 5 gun içeceğiz bir hak verdi. Rahim kalinligim 8mm mis
Transferlerimiz aynı gün olacak canımTransfer gunum velli oldu kizlar. 9 kasim pazartesi gunu olacakmisim
Aynen ondan hiç şüphem yok cnm.Ilaç yapıyor canim
Benim dr çok güzel dedi. Her şey yolunda dedi vallabenim de 31 ekim de 8 mm di .
doktorum şey dedi kalınlıktan çok rahmin dokusu önemli bizim için
ideal olan 8 mm zaten. ben de anlamadım o zaman neden rahim kalınlaştırıcı ilaçlar içiyoruz:)Benim dr çok güzel dedi. Her şey yolunda dedi valla
yaptım ama negatifti yine bekleyeceğiz artık ne yapalımPembişcim sen test yaptın mı?
hadi gözün aydın canım kaçıncı gün emb. ve kaç tane transfer olacakTransfer gunum velli oldu kizlar. 9 kasim pazartesi gunu olacakmisim
geç olsun güç olmasın canımmmBenim transfer aralığa ertelendi kızlar. Bir regl dönemi daha geçse daha iyi olacak dedi doktor