• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende yeni evlenen kızların hemen saçını kesmesine takmıştım ne ayıp rahat kurusun banyodan sonra yapıyorlar diye. Ant içmiştim ben kesmicem diye ve kesmedim 😂😂😂
Ay ondan mı kesiyordu herkes?Ben de gelin saçı uzun daha rahat şekilleniyor diye uzatıyor herkes,evlenince de kısa rahatlık diye kestiriyorlar gibi düşünmüştüm.Ben gerçekten içimdeki bu saf ruhu kaybetmeyeyim ya 😂😂😂

Ümitlensen ne olur ki? Negatif olsa? Ben her durumu çabuk kabullenebiliyorum. Belki de ondan bu kadar kolay söylüyorum. Sana nötr kalmak iyi geliyosa öyle yap canım. Kendini nasıl rahat hissedeceksen ☺
Ben çok üzüldüm, yani bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim o yüzden sanırım böyle nötr kalmak daha iyi olacak bu sefer☺️

1 saat içerisinde çıkıyorsun canim. Optan sonra ayiliyorsun sonra idrarina bakıyorlar ve çıkıyorsun
Herkeste bir olmaz diye düşünüyorum. Bana iki saatte çıkmış olursunuz dediler opudan sonra 3 saat yatırdılar. Dr riskmi gördü bilmiyorum

Ya kizlar bu analık nasil bir duygu dun ağladım bir daha asla anne olamayacağım diye..akşamına doktor araştırırken buldum kendimi bugun de dun negatif aldigimi unuttum yeni tedavi icn heyecandan ölucem :KK70:

Doktora instagramdan mesaj atmıştım cevap vermiş az once daha bi heyecan bastı.

Back