- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.941
Maşallah gayet iyiGünaydııı.
Embriyolog aradı kızlar 12 yumurtaya işlem yapılmıştı 9 tanesi döllenmiş çok şükür
bu arada kabızlık ve gaz aldı başını gdiyor karnım şiş gibi normal mi yoksa ohss mi oldum
helal olsun tezyemize ellerinden öperim.Ben hiç anlamıyorum böyle yapanları.Benim kayınvalidem çok yağlı ballı ağızlı değildir ama beni sevdiğimi bilirim.Opu öncesi konuştuk da “annecim sana bir şey olacaksa hiç olmasın senin sağlığından hiçbir şey önemli değil” dedi.Eşim tek oğlu ve başka torunu yok görümcem de evli değil.Nasıl mutlu oldumBunu demese de saygı duymaya devam ederdim ama diyorum ya empati başka bir yetenek.En iyisini yapıyorsun,hiç düşünmeye gerek yok şimdi biz gelecek güzel günleri düşünüp mutlu olma vakti
Bu kayinvalidenin ellerinden opulurhelal olsun tezyemize ellerinden öperim.
Ben bi laf soylerdim simdi onlara da kimsrnin terbiyesini bozmayim simdiKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
Aferin ona takdir ettim esiniBu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yineesimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi
Aman soyleme sakin biz kimseye soylemedik bi esim bi benAyy banada iş yerşndekiler hamileliğini söylemiyor biraz saklıyor başkalarından öğreniyorum hep nazardan mıdır bilmem ama söylediklerine göre üzülmeyeyim diyeymiş halbuki seviniyorumzaten iş yerindekiler mecburen öğrendi kontrollere gide gele , onun dışında sadece eşimin anne babası ve biz biliyoruz Allahtan yoksa daha neler duyarım daa gerçi istemiyorum diye bilen akrabalar bile neler diyorr :/
Ilaç yapıyor canimAynen normalde zayıf olmama rağmen iştahımın maşallahı vardır. Ama iştahım kesildi gün boyu hiçbir şey yemek istemiyorum ve nerdeyse devamlı baş ağrım var.
Pes yani. Hayat bu isteBen bi laf soylerdim simdi onlara da kimsrnin terbiyesini bozmayim simdi
Aferin ona takdir ettim esini
Aman soyleme sakin biz kimseye soylemedik bi esim bi ben
Oglumdan once 5 sene cocugumuz olmadi 9 kimyasal gebelik 1 dış gebelik sonrası kendiliginden oldu ogluşum
Ben bu surecte ne laflar duydum ne sozler isittim
Benim karsima esimin benden onceki kiz arkadasini cikardilar ikimizi ayni ortama denk getirdiler ben de tavir yapinca aaa ama o hamile niye kocandan kiskaniyosun ki sen de olursun dediler
Yetmedi ben 10 evlat kaybetmisim artik doktor asla cocugun olmaz diyor aksamina sevgili gorumcem arayip yaaaa babam da cok cocuk istiyodu bari ben vereyim ona diyor
Hepsini allaha havale ettim simdi o kizima cikaranlar eslerinden bosandi
Sevgili gorumcemin cocugu olmuyo
Hicbirine beddua etmedim ama rabbim yanlarina koymaz
Çok sağol canım endişelenmiştim açıkçası bilmediğim içinMaşallah gayet iyiCanım yasadiklrin normal ohss olsa karnın çok siser. Kabızlık. İçin surup icebilriisn
Yok yok bana da aynısı oldu hatta gaz benden 4.gün falan gittiGünaydııı.
Embriyolog aradı kızlar 12 yumurtaya işlem yapılmıştı 9 tanesi döllenmiş çok şükür
bu arada kabızlık ve gaz aldı başını gdiyor karnım şiş gibi normal mi yoksa ohss mi oldum
Ooo peş peşe transfer günleri bekirleniyor çok heyecanlıTransfer gunum velli oldu kizlar. 9 kasim pazartesi gunu olacakmisim
içimden çok şey çıktı da klavyeye bu denk geldi :)inan ne tepki verecegimi bilmiyorum
hayırlısı olsun arkadaşım. rabbim yar ve yardımcın olsunTransfer gunum velli oldu kizlar. 9 kasim pazartesi gunu olacakmisim
Oldu mu transfer? Bebişlendin mi ? Allah tamamina erdirsin inşaallahkızlar benim de yarın 10,30 da transferim olacak Allahın izniyle . hayırlı sonuçlar alalım inş.
Embriyoların adına çok sevindimHerkese merhabaa
Bugün opu sonrası 5. günüm, sanıyorum 8 civarı embriyo dondurulacak.İnşallah hepsi sağlıklıdır.
Ben adetimi erken bekliyordum ama bu kadar erken değil. Bu sabah adet gördüm. Döngümün 19. gününde
Sabah da doktor kontrole çağırmıştı, adet olduğumu duyunca dedi ki "Embriyolar bugün dondurulacak, çok kısa sürede dondurup çözmek embriyoların yapısını bozabilir. Bununla ilgili araştırma yok ama riske atmak istemem. 1 ay daha bekleyelim derim."
Ben de doktor sözü dinleyen biriyim. Malesef transferim Kasım ayında olamayacak. Sonraki adetimin 2. gününe kadar bekleyeceğim.
Amin canim. Allah hepimizin yat ve yardımcısı olsunhayırlısı olsun arkadaşım. rabbim yar ve yardımcın olsun
Kızımda da 3. Gün transfer edildi ona istinaden sadece tahmin ediyorum .13 yumurtadan 7 döllenen sağlıklı kaldı .embriyolog yarın yine arayacak 5. Gunmu bilemiyoruz bişey sorabilirmiyin progestan vajinal yolla verdiler ilaç bunu kullanan varmı eş değer progestanin iğnesi varmı vajinal hap zor biraz kullanimi.Niçin böyle tahmin ettiniz ? Daha bugün toplanmış 13 yumurta. Belki 5. Gün transfer yapar dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?