Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Maşallah gayet iyi Canım yasadiklrin normal ohss olsa karnın çok siser. Kabızlık. İçin surup icebilriisn

helal olsun tezyemize ellerinden öperim.

Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
Ben bi laf soylerdim simdi onlara da kimsrnin terbiyesini bozmayim simdi
Aferin ona takdir ettim esini
Aman soyleme sakin biz kimseye soylemedik bi esim bi ben

Oglumdan once 5 sene cocugumuz olmadi 9 kimyasal gebelik 1 dış gebelik sonrası kendiliginden oldu ogluşum
Ben bu surecte ne laflar duydum ne sozler isittim
Benim karsima esimin benden onceki kiz arkadasini cikardilar ikimizi ayni ortama denk getirdiler ben de tavir yapinca aaa ama o hamile niye kocandan kiskaniyosun ki sen de olursun dediler
Yetmedi ben 10 evlat kaybetmisim artik doktor asla cocugun olmaz diyor aksamina sevgili gorumcem arayip yaaaa babam da cok cocuk istiyodu bari ben vereyim ona diyor
Hepsini allaha havale ettim simdi o kizima cikaranlar eslerinden bosandi
Sevgili gorumcemin cocugu olmuyo
Hicbirine beddua etmedim ama rabbim yanlarina koymaz

Pes yani. Hayat bu iste

Herkese merhabaa
Bugün opu sonrası 5. günüm, sanıyorum 8 civarı embriyo dondurulacak. İnşallah hepsi sağlıklıdır.
Ben adetimi erken bekliyordum ama bu kadar erken değil. Bu sabah adet gördüm. Döngümün 19. gününde
Sabah da doktor kontrole çağırmıştı, adet olduğumu duyunca dedi ki "Embriyolar bugün dondurulacak, çok kısa sürede dondurup çözmek embriyoların yapısını bozabilir. Bununla ilgili araştırma yok ama riske atmak istemem. 1 ay daha bekleyelim derim."
Ben de doktor sözü dinleyen biriyim. Malesef transferim Kasım ayında olamayacak. Sonraki adetimin 2. gününe kadar bekleyeceğim.

Embriyoların adına çok sevindim adet söktürücü kullanmış mıydın?

Niçin böyle tahmin ettiniz ? Daha bugün toplanmış 13 yumurta. Belki 5. Gün transfer yapar dr?
Kızımda da 3. Gün transfer edildi ona istinaden sadece tahmin ediyorum .13 yumurtadan 7 döllenen sağlıklı kaldı .embriyolog yarın yine arayacak 5. Gunmu bilemiyoruz bişey sorabilirmiyin progestan vajinal yolla verdiler ilaç bunu kullanan varmı eş değer progestanin iğnesi varmı vajinal hap zor biraz kullanimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…